هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله زمین شناسی ساختمانی

اختصاصی از هایدی دانلود مقاله زمین شناسی ساختمانی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله زمین شناسی ساختمانی


دانلود مقاله زمین شناسی ساختمانی

 

مشخصات این فایل
عنوان: زمین شناسی ساختمانی
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 11

این مقاله درمورد زمین شناسی ساختمانی می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله زمین شناسی ساختمانی

انواع بررسی های زمین شناسی ساختمانی
بررسی بر اساس وضعیت هندسی
در این نوع تقسیم بندی, ساختمانهای مختلف زمین از نظر شکل هندسی مورد توجه قرار گرفته و به انواع چین ها, گسل, درزه ها و... تقسیم می شوند.
بررسی از نقطه نظر سینماتیکی
در این بررسی, اشکال مختلف زمین شناسی, از نقطه نظر نحوة حرکات پوسته زمین, که منجر به ایجاد ساختمان مزبور شده است, مورد بررسی قرار می گیرن. در حقیقت در این حالت چگونگی تشکیل ساختمانهای مختلف, مطالعه می شود.
بررسی تاریخی
مقصود از این بررسی ها, مطالعه چگونگی تشکیل ساختمانهای مختلف, در دوره های خاص زمین شناسی است. زیرا بطوری که می دانیم, در دوره های مختلف دوران زمین شناسی, حرکات تکتونیکی مختلفی وجود داشته است.
بررسی از نظر دینامیکی
در این بررسی, رابطه نیروهای مؤثر برسنگهای زمین و ساختمانهای حاصله ناشی از آنها مورد بررسی قرار میگیرد.
زمین شناسی ساختمانی و سایر علوم زمین شناسی
پترولوژی
این شاخه از علوم زمین از منشاء پیدایش و شرایط تشکیل سنگها و همچنین رابطه موجود این سنگها گفتگو می نماید وارتباط نزدیکی با زمین شناسی ساختمانی دارد, مخصوصاً تغییر شکلهایی که در اعماق با تبلور مجدد یا دگرگونی سنگها همراه است.....(ادامه دارد)

.پیاده سازی نقشه
پس از بازدید محل و ریشه کنی, نوبت به پیاده کردن نقشه بر روی زمین می شود. منظور از پیاده کردن نقشه یعنی انتقال نقشه ساختمان از روی کاغذ بر روی زمین به وسیلة ابزار آلات در دسترس با ابعاد اصلی به طوری که محل دقیق پی ها و ستون ها و دیوارها و عرض پی ها  روی زمین بخوبی مشخص باشد.باید دقت داشت که این مرحله یکی از مهمترین مراحل ساخت می باشد چرا که کوچکترین اشتباهات در این مرحله قابل صرفنظر نبوده و اگر این خطاها از مقدار مجاز  آئین نامه ای بیشتر باشد, باید اقدام به تخریب کل ساختمان کرد. حال برای پیاده کردن نقشه دو راه داریم اگر ساختمان مهم و بزرگ بود می بایست از دوربین های نقشه برداری استفاده شود ولی برای پیاده کردن نقشه های ساختمانهای معمولی و کوچک از متر و ریسمان بنایی می توان بهره برد که دقت لازم برای کارهای معمولی را دارند. برای پیاده کردن نقشه با متر و ریسمان کار ابتدا باید محل کلی ساختمان را روی زمین مشخص نموده و بعد با کشیدن ریسمان کار به یکی از امتداد های تعیین شده....(ادامه دارد)

استفاده از دیوارهای مانع:
چون ایجاد شیب مورد لزوم موجب کار اضافی برای حمل خاک بیشتر به خارج و انتقال مجدد آن بعد از ساختن دیوار مورد لزوم به پشت دیوار می باشد لذا برای جلوگیری از پرداخت هزینه بیشتر و عدم انجام کار اضافی در موقع گود برداری در زمینهای سست بعضی وقتها در صورت امکان اقدام به ایجاد دیوارهای مانع می نمایند که در اینجا از نوع چوبی می باشد.....(ادامه دارد)

4.پیاده کردن محل پی ها و شناژها و آرماتور گذاری
بعد از گودبرداری و مشخص نمودن محل پی ها و شناژهای رابط پی ها در محل های مورد نظر در حدود 40 تا 50 سانتی متر ملات آهک و شفته ریخته می شود. شفته مخلوطی است از خاک مناسب و آهک شکفته و آب.(خاک مناسب برای شفته خاکی است که قطر دانه های تشکیل دهنده آن از لحاظ بزرگی و کوچکی متفاوت بوده به طوری که دانه های ریزتر فضای خالی بین دانه های درشت تر را پر نموده و در نتیجه جسم متراکم و توپوری بدست می آید)بعد از شفته ریزی, در حدود 5 الی 10 سانتیمتر بتن مگر روی آن ریخته می شود به این بتن, بتن لاغر هم گفته می شود چرا که بتنی است که سیمان ان نسبت به سایر بتن ها کم بوده و در حدود 100 الی 150 کیلوگرم در مترمکعب می باشد. این کار به دو دلیل انجام می شود: اول آنکه حدفاصلی بین بتن اصلی و خاک می باشد دوم آنکه سطح پی را با این بتن رگلاژ می نمایند تا بتن اصلی پی روی سطح صافی قرار گیرد.....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله زمین شناسی ساختمانی

دیدکلی
اهمیت و کاربرد زمین شناسی ساختمانی
انواع بررسی های زمین شناسی ساختمانی
بررسی بر اساس وضعیت هندسی
بررسی تاریخی
بررسی از نظر دینامیکی
رسوب شناسی
چینه شناسی
زمین شناسی کاربردی
زمین شناسی اقتصادی
بازدید از زمین و ریشه کنی
پیاده سازی نقشه
گودبرداری
استفاده از دیوارهای مانع:

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله زمین شناسی ساختمانی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد