هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

متن ترجمه شده مقاله تکنولوژی و زیست شناسی بعد از برداشت

اختصاصی از هایدی متن ترجمه شده مقاله تکنولوژی و زیست شناسی بعد از برداشت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

متن ترجمه شده مقاله تکنولوژی و زیست شناسی بعد از برداشت


متن ترجمه شده مقاله تکنولوژی و زیست شناسی بعد از برداشت

 

 

 

 

 

عنوان ترجمه:

Postharvest Biology and Technology   

نوع فایل متن انگلیسی: pdf

تعداد صفحه: 6

 

برای دانلود متن انگلیسی اینجا کلیک کنید.

 

عنوان ترجمه شده فارسی:

تکنولوژی و زیست شناسی بعد از برداشت

نوع فایل ترجمه شده فارسی: word

قابل ویرایش 15 صفحه

 

قسمتی از متن ترجمه شده:

چکیده

بخارهای ایزوتیوسیانات الیل (AITC) در آزمایش های صورت گرفته آزمایشگاهی و درون بدنی علیه بیماری بوتریتیس سینرا که بیماریزاهای متفاوت توت فرنگی ها هستند، ارزیابی شده اند. در آزمایش های آزمایشگاهی فعالیت AITC در رویش هاگچه ای و رشد قارچ ها آزمایش شده است. قارچ نسبت به AITC حساسیتی کمتر از آنچه که هاگچه دارد را نشان داد (ارزش های EC50 به ترتیب mg/l1.35 و mg/l0.62 هستند). بعلاوه، AITC اثر قارچ زدایی علیه بیماریزا را دارد، زیرا ارزش های EC50 برای هردو پارامتر، بعد از رفع AITC حدود 30% افزایش می یابند.

 در آزمایش های درون بدنی، توت فرنگی های "تلکا" و "مونتری" ( به ترتیب در میوه های بهاری و موجودات ذره بینی خنثی روزانه) از محصولات الی به دست آمدند و به طور طبیعی توسط ب.سینرا ضدعفونی شده اند، و به مدت 4ساعت در فضایی که توسط AITC خالص و یا چربی زدایی دانه های غذایی براسیا کاریناتا غنی شده است، قرار می گیرند. بعد از اینکه دو روز در دمای 0 درجه سانتی گراد و 3-4 روز دیگر در دمای 20 درجه سانتی گراد ماندند، میوه ها برای عفونت کپک خاکستری ارزیابی شده اند. رفتار AITC پوسیدگی را که توسط بیماریزا بوجود آمده است، به طور قابل توجهی در میوه های پرورش نیافته از 47.4% به 91.5% کاهش می دهد. هیچ تفاوتی بین AITC که ترکیبی است و یا از گلوکز استخراج شده است وجود ندارد. اجرای بررسی باقیمانده بر روی میوه ها در پایان ذخیره سازی ( 7روز بعد از درمان) ارزشی کمتر از mg/kg1 را نشان می دهند. حجم فنل و ظرفیت ضد اکسیداسیون که در توت فرنگی های پرورش یافته و پرورش نیافته ارزیابی شده است هیچ اختلاف مهمی را بین کنترل و AITC میوه های پرورش یافته نشان نمی دهد. نتایج ما نشان می دهند که احتمال کاهش شیوع کپک خاکستری دوره ی بعد از برداشت محصول در توت فرنگی ها توسط درمان AITC به مدت 4ساعت، و اجرای عامل ضدعفونی کننده در کنترل دوره ی بعد از برداشت محصول ب. سینرا در توت فرنگی وجود دارد.

 


دانلود با لینک مستقیم


متن ترجمه شده مقاله تکنولوژی و زیست شناسی بعد از برداشت
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد