هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق علمی درباره تاثیر مدیریت اندازه درخت مرکبات بر تولیدات میوه

اختصاصی از هایدی تحقیق علمی درباره تاثیر مدیریت اندازه درخت مرکبات بر تولیدات میوه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق علمی درباره تاثیر مدیریت اندازه درخت مرکبات بر تولیدات میوه


تحقیق علمی درباره تاثیر مدیریت اندازه درخت مرکبات بر تولیدات میوه

فرمت فایل : word  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 22 صفحه

 

 

 

 

 

 

 

چکیده

      تاثیرات برداشت، پیوند درخت و هرس درختان به عنوان اقداما ت مدیریتی اندازه ی درخت در زمانی که با دست و روشهای  مکانیکی برداشت شد، مورد تحقیق قرار گرفت. در کل ، در مقایسه با ردیف بوته های پرچین، برداشت درختی تولیدات میوه را فقط یک سال کاهش داد. در حالی که پیوند درخت تولیدات میوه را 14 تا 7 درصد بیش از تمام سال  کاهش داد.همچنین هرس سالیانه ی درخت، تولیدات میوه را به میانگین 20 درصد کاهش داد. بازدهی برداشت میوه برای شیکرهای تند درخت میانگین 90 درصد است .در مقایسه با برداشت دستی میوه شیکرهای هوا و تنه ی درخت تولیدات میوه را به ترتیب 8 و 15 درصد کاهش داد.

 

مقدمه

       بیشتر درختان پرتقال با بیش از 30 سا ل سن m 6/7×m6/7 یا بیشتر فضا اشغال می کنند. اگر چه در سه دهه ی اخیر بسیاری از درختان نزدیک تر از m6/7 در ردیفی در کاشتن انبوه مالی برای بدست آوردن تولیدات میوه ی عالی در هکتار قرار داداه شده اند. سوالات بعدی راجع به مدیریت این کاشت در زمانی که سایبان های درختی، شروع به رقابت برای فضای در دسترس در ردیف داخلی می کنند مطرح می شود.

الف)احتمالاً درختان موجود در دریف داخلی به عنوان اصله های فردی یا مضاعف  توسط هرس حفظ می شوند.(ب) بعضی از آنها احتمالاً بایدبرداشته شوند یا (ج) احتمالاً آنها اجازه ی رشد با همدیگر در یک ردیف بوته های درچین را می دهندو آیا احتمالاً ارتفاع درخت با هرس کردن کنترل می شود. با برداشت دستی سنتی، درختان کوتاه ترجیح داده می شوند و فضاهای زیاد ردیف داخلی برای مکان جعبه های میوه و حرکت ضربدر نردبان، ظروف و دستگاه های میوه چینی نیاز است. کارآیی سیستمهای برداشت مکانیکی ممکن است با اقدامات مدیریتی ارتفاع درخت و فضای داخلی  متفاوت باشد.اهداف مطالعه ی گزارش شده در این مقاله تاثیر چندین مورد از اقدامات مدیریتی و روشهای برداشت و تولیدات میوه  و کارآیی برداشت مکانیکی را تعیین می کند(1).

مواد و روشها

دوازده مطالعه شامل ترکیبات اقدامات مدیریتی اندازه ی سه درخت ، پیوند درخت، هرس و برداشت درخت،و دو روش برداشت (مکانیکی و دستی) که در زمان 80-1979 (جدول1 را ببینید) شروع شدند، می باشد درختان در چهار مکان درخت زار برای این

مطالعات که گستره ی سنی از 28 تا 7 سال است انتخاب شدند و مکان ها در سراسر محوطه محصول مرکبات با دورترین مکان ها 4 و 1  که تا 260 کیلومتر جدا شده قرار دارند. فضای بین ردیف در همه ی مکانها 6/7متر بود و در فضای بین درختان یا وسط آن برای حرکت تجهیزات در یک عرض دو متری ادامه پیدا کند فضای درخت بین ردیفی گستره ای از 35 تا 7/2 متر است(1).در مطالعه ی  (1) (جدول1) 90 درخت در 5 تکثیر و تولیدات از سه درخت در هر زمین گرفته شدند. اصل آن 3/0 متر در کاشتن ردیف داخلی یک ردیف بوته های پرچین 429 درخت (T/ha) بود و با انتقال هر درخت دیگری( 1 اصله درخت،  T/ha214) و انتقال درخت چهارم (T/ha322 و 3 اصله درخت) مقایسه شدند .در مطالعه ی 10، اصل 7/2 متر در کاشتن ردیف داخلی (T/ha476) با انتقال هر درخت پنجم (چهار اصله درخت T/ha381) بر روی 24 درخت مقایسه و میوه از زمینهای 2 درختی در 6 تکثیر  دستی برداشت شد(1).


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق علمی درباره تاثیر مدیریت اندازه درخت مرکبات بر تولیدات میوه

دانلود پاورپوینت فصل هشتم سیستم های اطلاعاتی راهبردی - 52 اسلاید

اختصاصی از هایدی دانلود پاورپوینت فصل هشتم سیستم های اطلاعاتی راهبردی - 52 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت فصل هشتم سیستم های اطلاعاتی راهبردی - 52 اسلاید


دانلود پاورپوینت فصل هشتم سیستم های اطلاعاتی راهبردی - 52 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

       مدیریت راهبردی ،شامل فرآیند تعیین اهداف سازمانی ،ایجاد سیاستها و برنامه هایی برای رسیدن به اهداف تعیین شده و تخصیص منابع جهت اجرای برنامه ها می باشد.
-مدیریت راهبردی معمولا توسط مدیران ارشد سازمان به انجام می رسد و جهت کلی موسسه را تعیین می کند.
 
تدوین راهبرد

 

اجرای راهبرد

 

ارزیابی راهبرد
 

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت فصل هشتم سیستم های اطلاعاتی راهبردی - 52 اسلاید

پاورپوینت اقتصاد سنجی (فصل نهم: روش ماتریسی مدل رگرسیون خطی)

اختصاصی از هایدی پاورپوینت اقتصاد سنجی (فصل نهم: روش ماتریسی مدل رگرسیون خطی) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت اقتصاد سنجی (فصل نهم: روش ماتریسی مدل رگرسیون خطی)


پاورپوینت اقتصاد سنجی (فصل نهم: روش ماتریسی مدل رگرسیون خطی)

این فایل حاوی مطالعه اقتصاد سنجی (فصل نهم: روش ماتریسی مدل رگرسیون خطی) می باشد که به صورت فرمت PowerPoint در 31 اسلاید در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است، در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود نمایید.

 

 

 

فهرست
چکیده
مدل رگرسیون خطی K متغیره
فروض مدل رگرسیون خطی کلاسیک با استفاده از نماد ماتریسی
OLSتخمین
حداقل واریانس- کوواریانس
ماتریس همبستگی
آزمون فرضیه ضرایب تکی رگرسیون و نمادهای ماتریسی
پیش بینی با استفاده از رگرسیون مرکب

 

تصویر محیط برنامه


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت اقتصاد سنجی (فصل نهم: روش ماتریسی مدل رگرسیون خطی)

دانلود پاورپوینت مدیریت مالی و اقتصاد مدیریت - 24 اسلاید

اختصاصی از هایدی دانلود پاورپوینت مدیریت مالی و اقتصاد مدیریت - 24 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت مدیریت مالی و اقتصاد مدیریت - 24 اسلاید


دانلود پاورپوینت مدیریت مالی و اقتصاد مدیریت - 24 اسلاید

 

 

 

 

 

 

برای تحلیل حساسیت می توانیم دلایل دیگری نیز داشته باشیم :

 

1 – بعضی از ضرایب داده ها یا پارامترها قابل کنترلند . مثل : سرمایه های موجود ، ماده اولیه و ظرفیت ماشینها . این پارامترها موجودند . تحلیل حساسیت ما را قادر می سازد که اثر این تغییرات را روی جواب بهینه بررسی کنیم . اگر در تحلیل حساسیت معلوم شود که مقدار بهینه با تغییر پارامترها به نفع ما تغییر می کند ، در این صورت ارزش آن را دارد که بعضی از پارامترها را تغییر دهیم . مثلا اگر افزایش کارگران موجود با ایجاد اضافه کار نتیجه اش آن باشد که سود بیشتری برگشت می دهد ، می توانیم یک شیفت اضافه کار برقرار کنیم .

 

2 – در بسیاری از حالتها ، ضرایب داده ها به وسیله تخمینهای آماری روی داده های گذشته به دست می آید .

مثل : حالتهای پیش بینی فروش ، تخمین قیمت و داده های هزینه . اکثرا این تخمینها زیاد دقیق نیست . اگر بتوانیم معین کنیم که کدام یک از پارامترها اثر بیشتری روی تابع هدف دارد ، آنگاه می توانیم با تخمین بهتری پارامترها را به دست آوریم تا مدل برنامه ریزی خطی به واقعیت نزدیکتر باشد .


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت مدیریت مالی و اقتصاد مدیریت - 24 اسلاید

تحقیق آب پنیر

اختصاصی از هایدی تحقیق آب پنیر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق آب پنیر


تحقیق آب پنیر

فرمت فایل:  Image result for word ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ

حجم فایل:  (در قسمت پایین صفحه درج شده )

تعداد صفحات فایل: 64

کد محصول : 001Shop

فروشگاه کتاب : مرجع فایل 


 

 قسمتی از محتوای متن 

  مقدمه

تعریف: آب پنیر whey بخش آبکی و جدا شده از شیر است که معمولا بر اثر اضافه کردن اسید، حرارت دادن یا انعقاد مایع پنیری بدست می‌آید. این ماده غیر شفاف و رنگ آن زرد مایل به سبز است. براساس تعریف ارائه شده توسط فدراسیون بین المللی محصولات لبنی (IDF) تعریف پنیر بصورت زیر آمده است: « پنیر فراورده ای است تخمیری یا تخمیر نشده که بدنبال انعقاد شیر کامل، پس چرخ و مخلوط این مواد بدست می‌آید و حداقل ماده خشک آن 24% است و قسمت جدا شده از آن آب پنیر نامیده می‌شود».

 

در واقع پنیر از فاز امولسیون ( چربی) و سوسپانسیون مسیلی تشکیل می‌شود. این فاز در برگیرنده مواد محلول در چربی مانند ویتامین‌ها و مواد کلوئیدی همراه با کازئین است در حالیکه آب پنیر شامل فاز محلول شیر است و عمدتا حاوی لاکتوز، پروتئین یا پروتئین محلول یا پروتئین آب پنیر، مواد معدنی محلول، اسیدهای آلی و ویتامین و آنزیم است.

 

کل ماده جامد آب پنیر معمولا بین 5/6-6 % و BOD آن 32000 یا بیشتر می‌باشد. ترکیبات آب پنیر در جدول زیر آمده است:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

جدول 1-1 ترکیبات تقریبی آب پنیر ( درصد)

 

ترکیبات

آب پنیر حاصل از تولید پنیر

ماده خشک کل

آب

چربی

پروتئین

نیتروژن غیر پروتئینی ( NPN)

لاکتوز

خاکستر ( مواد معدنی)

کلسیم

فسفر

سدیم

پتاسیم

کلر

اسیدلاکتیک

4/6

6/93

05/0

55/0

18/0

8/4

5/0

043/0

04/0

05/0

16/0

11/0

05/0

 

 


در حدود 30 سال پیش آب پنیر در اروپا و آمریکا بعنوان ضایعات به فاضلاب منتقل می‌شد در صورتیکه می‌تواند برای تغذیه دام و انسان استفاده شود. در سالهای 1973 میلادی با استفاده از تکنولوژی پیشرفته UF و اسمز معکوس آب پنیر در صنایع غذایی، دارو سازی و صنایع شیمیایی کاربرد یافته که عبارتد از:

 

1- تغلیظ نمودن آب پنیر                2- جدسازی اجزا و ترکیبات شیمیایی آب پنیر

 

آب پنیر یکی از بزرگترین منابع پروتئین غذایی بوده که هنوز بطور وسیعی خارج از چرخه مصرف انسانی قرار دارد. مقدار تولید آب پنیر در دنیا در سال 1990 تقریبا 120 میلیون تن بوده این مقدار حاوی 7/0 میلیون تن پروتئین با ارزش نسبی بالا است، که برابر پروتئین موجود در تقریبا 2 میلیون تن سویا می‌باشد. در حالیکه هنوز بسیاری از مردم جهان از کمبود مزمن پروتئن رنج می‌برند. از کل این مقدار پروتئین سهم قابل توجه به صورت دور ریز فاضلابی به هدر می‌رود. سهم دور ریز فاضلابی آب پنیر در سال 1990-1989 میلادی 50 درصد بوده است.

 

جدول زیر مقایسه مقدار تولید آب پنیر و شیر در ایران و جهان را نشان می‌دهد.

 

جدول 2-1 مقدار تولید آب پنیر در ایران ( میلیون تن)

 

 

  متن کامل را می توانید بعد از پرداخت آنلاین ، آنی دانلود نمائید، چون فقط تکه هایی از متن به صورت نمونه در این صفحه درج شده است.

پس از پرداخت، لینک دانلود را دریافت می کنید و ۱ لینک هم برای ایمیل شما به صورت اتوماتیک ارسال خواهد شد.

 
/images/spilit.png

 

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق آب پنیر