هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فلسفه هنرمعاصر 25 ص

اختصاصی از هایدی فلسفه هنرمعاصر 25 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 25

 

بنام خدا

فلسفه هنر معاصر ( سینما )

گرد اورنده : سمانه مومنیان

زیر نظر استاد محترم :

جناب اقای دکتر ایزدیان

خرداد-85

زندگی صحنه یکتای هنر مندی ماست

هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود

صحنه پیوسته بجاست

خوشتر آن نغمه که مردم بسپارند به یاد

.......

انسانها هنر را برای تسکین خود برگزیده اند. چه هنرمندان و چه مخاطبان اثارهنری در هنرمایه ارامش می جویند. انچه در هنر به نظر اصل است زیبایی است. هرچند در هر زمانی زیبایی را به شکل های مختلفی درک میکنند. بعضی هنر را ایینة واقعیت های موجود درجهان از طبیعت تا زندگی ادمها به حساب می اورند. بعضی زمانی نام هنر را بر چیزی می گذارند که سازنده اش با ان احساس ارامش کند و انچه در نظر دارد به تمامی بیان کرده باشد. بعضی از شکل اثر حرف می زنند که اگر اثر هنری از قواعد و شکل درست هنر پیروی نکند یک اثر هنری خلق نکرده است اما همه این گروهها بعد از قرنها بحث می دانند که اثر هنری در واقع همه اینهاست. و شاید بطور کامل هیچ کدام نباشد و هر کس با برداشت و دریافت شخصی از درک زیبایی هنر را احساس می کند . در واقع دریافت لذت درونی بسته به انکه هنرمند چه ابزاری را بیان هنرش انتخاب می کند هنر شاخه های مختلفی را تشکیل داده اند .اما همچنانکه گفته شد اصل در هنر زیبایی است و درک وتعریف هر انسان از زیبایی متمایز .

یکی از مسایل مهم در هنر امروز بصری شدن بیش از اندازة ان است .در عصر حاضر هنرهای بصری به انواع مختلفی موجود هستند و همگی در ارتباط تنگاتنگ با یکدیگر و در کنار هم اثر و مفهوم یکدیگر را کامل میکنند . همیشه هنرها در هم تآثیر می گذارند یک عکاس می تواند از یک نقاش ایدة بگیرد یا نقاشی با شنیدن یک موسیقی به فکر کشیدن یک تصویر بیفتد گاهی یک هنر می تواند مولد هنرهای دیگری شود مثلا از دل هنر نقاشی نور پردازی


دانلود با لینک مستقیم


فلسفه هنرمعاصر 25 ص

پاورپوینت مقدمه ای بر (Html). ppt

اختصاصی از هایدی پاورپوینت مقدمه ای بر (Html). ppt دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت مقدمه ای بر (Html). ppt


پاورپوینت مقدمه ای بر (Html). ppt

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: power point

قابل ویرایش 23 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها:

نرم افزاری که در آن می توان با این زبان ،  سایتی را طراحی کرد یک محیط

متنی مثل Notepad کافی است ، هرچند با نرم افزار معروف Frontpage کدنویسی ها بسیارآسان شده است. هرچند از کنارDream weaver  هم نمی توان به آسانی گذشت. خروجی کار شما در نرم افزار مرورگر اینترنت یا همان Internet- Explorer قابل مشاهده است:

 

به طور کلی دو نو سایت وب وجود دارد :

سایت های وب مبتنی بر دیسک و سایت های وب مبتنی بر سرور

1- سایتهای وب مبتنی بر دیسک : در هرنوع کامپیوتری قابل اجراهستند. حتی میتوان این سایتها رااز روی فلاپی دیسک یا CD-Rom نیز اجرا کرد. درعین حال ، سایتهای وب مبتنی بر دیسک تنها توابع اساسی HTML را پشتیبانی می کنند.بسیاری ازاجزای وب جالب تر که توسطFrontpage ارائه شده اند،در سایتهای  مبتنی بر دیسک کار نمی کنند.

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

مقدمه Html

به طور کلی دو نو سایت وب وجود دارد

سایت های وب مبتنی بر دیسک و

سایت های وب مبتنی بر سرور


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت مقدمه ای بر (Html). ppt

بررسی عوامل افزایش انگیزش شغلی در بین کارمندان بازرسی اصناف زاهدان با نگاهی به نظریه های انگیزش شغلی

اختصاصی از هایدی بررسی عوامل افزایش انگیزش شغلی در بین کارمندان بازرسی اصناف زاهدان با نگاهی به نظریه های انگیزش شغلی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

بررسی عوامل افزایش انگیزش شغلی در بین کارمندان بازرسی اصناف زاهدان با نگاهی به نظریه های انگیزش شغلی


بررسی عوامل افزایش انگیزش شغلی در بین کارمندان بازرسی اصناف زاهدان با نگاهی به نظریه های انگیزش شغلی

مقالات علمی پژوهشی چاپ شده با فرمت pdf    صفحات  11

چکیده
نیروی انسانی در هر نهاد یا سازمانی چه صنعتی چه بازرگانی یکی از عوامل مهم در پیشبرد اهداف سازمان تلقی می شود و باید
به عوامل ایجاد انگیزش و رضایت شغلی او را برای افزایش کارایی و بهره وری هر چه بیشتر توجه شود هر چند که صاحبنظران،
مدیریت انگیزش شغلی را فرایندی پیچیده و دارای ماهیت چند بعدی دانسته اند از این رو فهم و کاربرد آن نیازمند وقوف بر
دانش مربوط و هنر بکارگیری آن می باشد. بحث وبررسی در خصوص ارضای نیازها وعوامل دلگرمی و افزایش انگیزش شغلی
بیشتر کارکنان وایجاد محیط صمیمی و پرجاذبه برای آنان در محیط های سازمانی توجه هر فرد دلسوز به آینده این مرزوبوم را
به خود معطوف می دارد . انگیزش شغلی افرادی که از طرف سازمان صنعت و معدن به عنوان کارمندان بازررسی اصناف مشغول
به کار هستند بسیار کم است است این بازرسان از حمایت اتحادیه ها صنفی که به اتاق اصناف واریز می شود کسب در آمد می
کنند که این باعث شد تا اتحادیه ها نسبت به پرداخت آنها واکنش نشان دهند ، بازرسان اصناف که مدارک تحصیلی آنها پایین
و حداقل دیپلم و فوق دیپلم است نیز با این شرایط انگیزه برای تحصیل ندارند چون حقوق که بر آنها داده می شود مدارک
دانشگاهی در نظر گرفته نمی شود کسی که مدرک دیپلم یا فوق لیسانس دارد هیچ گونه تفاوتی در حقوق دریافتی ندارد این
مسائل ما را بر آن داشت تا به بررسی و واکاوی افزایش انگیزش شغلی در بین کارمندان بازرسی اصناف زاهدان با نگاهی به
نظریه های انگیزش شغلی بپردازیم.
کلمات کلیدی: انگیزش شغلی ، اصناف ، نظریه ها انگیزش ، رضایت شغلی ،بازرسی


دانلود با لینک مستقیم


بررسی عوامل افزایش انگیزش شغلی در بین کارمندان بازرسی اصناف زاهدان با نگاهی به نظریه های انگیزش شغلی

تحقی و بررسی در مورد شهرکهای صنعتی 24 ص

اختصاصی از هایدی تحقی و بررسی در مورد شهرکهای صنعتی 24 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 27

 

پیشگفتار

شهرکهای صنعتی در کشور ما از قدمت دیرینه ای برخوردار نمی باشند . اجتماع سازمان یافته واحدهای صنعتی متناسب با استعداد مناطق محل استقرار موجبات هم افزائی و بهره وری مطلوب از منابع را فراهم می سازد و علاوه بر ایجاد اشتغال مولد به رشد تولید داخلی و ارتقاء سطح فناوری می انجامد . در نظام استمرار جمعی واحدهای صنعتی ، تولید کنندگان کوچک و متوسط با دستیابی به پتانسیل هم مکانی سهم مناسبی ا ز بازار تقاضا را به خود اختصاص می دهند و همین عامل اسباب رونق مستمر و افزایش کمی آنان را به دنبال می آورد .

آموزشهای تخصصی در مجموعه های متمرکز به آسانی می تواند جامعه عمل بپوشد و نقش مهم خود را در ارتقاء کیفی محصولات و کاهش قیمت تمام شده آنان با بکارگیری فناوریهای نو و مدرن بخوبی ایفا نماید .

کاهش هزینه های عمومی ناشی از استفاده از منابع آب متمرکز و شبکه های برق و گاز و تلفن و فاضلاب و تصفیه خانه اختصاصی ارائه خدمات پیمانکاری جزء از سوی واحدهای بزرگ به تولید کنندگان کوچک مجموعاً موجبات تمایل مسئولان و مدیران صنعتی برای استقرار سازمان یافته واحدهای تولیدی را فراهم می سازد و از همه مهمتر جلوگیری از تداخل غیر ضرور و بافت های مسکونی و تجاری شهری با بافت صنعتی اسباب رویکرد به اجتماع سامان یافته کارخانجات و صنایع را به دنبال داشته است .

در اواخر سال 1362 قانون راجع به تأسیس شرکت شهرکهای صنعتی به تصویب مجلس رسید و از سال 1363 فعالیت این شرکت آغاز شد و بتدریج در استانهای مختلف کشور شرکتهای تابع ایجاد شدند .

سوابق موجود نشانگر آن است که در سالهای اولیه تأسیس ، طراحی برخی از شهرکهای صنعتی توسط مشاورین شهر ساز انجام شده لیکن بتدریج بدلیل ماهیت درآمد هزینه بودن شرکتهای شهرکهای صنعتی موجباتی فراهم گشته است که کار طراحی شهرکهای صنعتی و قبل از آن مطالعات امکان پذیری احداث راساً توسط شرکت شهرکهای صنعتی انجام شود .

شکل گیری چنین نظام مندی در درون سازمان شهرکهای صنعتی برخاسته از تجارب مثبت و منفی طراحی های انجام شده در برخی از شهرکهای صنعتی توسط مشاورین بخش خصوصی است . فرآیند طراحی و احداث یک شهرک صنعتی تفاوتهای اساسی با طراحی و احداث یک شهرک مسکونی دارد که تنها به شیوه معماری آنها محدود نمی شود . بلکه در مبانی اقتصادی شکل گیری آنان این تفاوت آشکار وجود دارد . مسکن نیاز اساسی مردم است و اجتماعی زندگی کردن از خصائل ذاتی انسانها ، پس بناچار در جائیکه امکان زندگی جمعی فراهم می شود ، مراکز سکونتی اعم از روستاها و شهرها شکل می گیرند و علم شهرسازی و معماری شهری بعنوان یک ضرورت خود را نمایان می سازد در حالیکه ساخت و ساز مجموعه های صنعتی زمانی جامعه عمل می پوشد که قبل از آن شرایط اقتصادی ، فضای مناسبی برای تمایل به سرمایه گذاری صنعتی به عوامل متعددی از قبیل وجود افراد کارآفرین و خلاق و دارای روحیه ریسک پذیری بالا ، وجود سرمایه امکان دسترسی به دانش فنی و نیروهای متخصص ، وجود بازار تقاضا و دهها عامل دیگر وابسته است و همین باعث می شود که فرآیند احداث کارخانجات چه به صورت انفرادی و چه بصورت جمعی فرآیندی زمان بر باشد . در عین حال از آنجا که استقرار جمعی واحدهای تولیدی محاسن زیادی از جمله جلوگیری از هدررفتن اراضی زراعی ، حفظ محیط زیست ، کاهش زمان ساخت و ساز صنعتی و حضور هر چه سریعتر در بازار رقابتی کالاها را بدنبال دارد دولتها پیشگام ایجاد شهرکها و مجموعه های صنعتی می شوند تا پشتیبانی لازم از توسعه صنعتی را بعمل آورند اینجاست که برنامه ریزی فاز بندی عملیاتی برای ایجاد یک شهرک صنعتی ضرورت می یابد تا برنامه های استقرار صنعتی و توسعه شهرک را به درستی میسر نماید . از دیگر تفاوتهای یک شهرک صنعتی با شهر مسکونی زمان حضور مردم رد آنها و چگونگی رفت و آمد و جابجائی در داخل شهرک صنعتی است در شهرک صنعتی با تعاریفی که در کشور ما وجود دارد هیچ امکان سکونتی برای مردم را پیش بینی نمی کند و آمد و شد کارکنان نیز معمولاً با وسائط نقلیه در ساعات اولیه صبح و بعدازظهر انجام می شود . بعبارت دیگر در شهرک صنعتی به مقوله عابران پیاده کمتر برخورد می کنیم . اوج ترافیک در این شهرکها ساعات شروع بکار واحدهای تولیدی و زمان تغییر شیفت ها است و در غیر از این ساعات رفت و آمدهای مختصر مربوط به جابجایی مواد اولیه و کالای ساخته شده کارخانجات می باشد که متناسب با میزان استقرار واحدهای تولیدی و رونق آنها در نوسان می باشد . بر این اساس مواردی از قبیل عرض معابر اعم از پیاده روها و خیابانها می تواند متفاوت از طراحی های شهری باشد و با نگرشی اصولی و دیدگاهی مبتنی بر اقتصاد مهندسی صورت پذیرد .

حتی طراحی و تأمین تأسیسات زیر بنائی در یک شهرک صنعتی با آنچه در مراکز سکونتی صورت می پذیرد می تواند متفاوت باشد محل عبور شبکه های آب و برق و گاز و تلفن و شیوه دادن انشعاب به واحدها و ضرورت رعایت حریم آنان و همچنین حجم بالای مصارف ، طراحان را به الزام رعایت ویژگی های خاص مجموعه های صنعتی اعم از شهرک و یا شهر صنعتی وامی دارد .

پس از انجام مراحل امکان سنجی و مطالعات مکان یابی و تصویب مراجع ذیصلاح ، طراحی استقرار شهرک صنعتی در زمین مورد نظر به شرح ذیل انجام می پذیرد .

مراحل طراحی شهرکهای صنعتی :

تهیه نقشه توپوگرافی

مطالعات و طراحی فاز یک

مطالعات و طراحی فاز دو

1- تهیه نقشه توپوگرافی

نقشه برداری و تهیه نقشه های توپوگرافی در انجام پروژه های مطالعاتی شهرکهای صنعتی نقش زیربنایی دارد که پایه و اساس مراحل متعدد مطالعاتی طراحی و اجرایی هر شهر ک می باشد . با توجه به مساحت زمین شهرک صنعتی و عوارض طبیعی و مصنوعی موجود در آن و چگونگی ابعاد عوارض ، مقیاس تهیه نقشه توپوگرافی متغیر بوده و چون در مراحل بعدی محاسبات و برآوردهای مختلف برروی نقشه انجام می گیرد هر چه مقیاس نقشه بزرگ تر باشد دقت محاسبات و برآوردها دقیق تر خواهد بود .

با توجه به مطالب فوق الذکر مقیاس نقشه توپوگرافی شهرکهای صنعتی و خواهد بود که در مناطق کوهستانی و تپه ماهور منحنی میزان


دانلود با لینک مستقیم


تحقی و بررسی در مورد شهرکهای صنعتی 24 ص

دانلود مقاله کامل درباره فلفل سیاه

اختصاصی از هایدی دانلود مقاله کامل درباره فلفل سیاه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 8

 

فلفل سیاه (PIPER NIGRUM):

در تیره پیپراسه(PIPERACEAE) قرار دارد و میوه آن بصورت خشک و پودر بعنوان ادویه مصرف دانه ها بصورت خشک و یا ترشی انداخته موجود می باشنـد. طعـم تـنـد و تـیز فلفل دانه ها عمدتا به خـاطر میگردد. میوه آن فلفل دانه(PEPPERCORN) نام دارد. فلفل سفید، سیاه، قرمز و سبز همگی از همین میوه بدست می آیند. رنگ فلفل عرضه شده به زمان برداشت و شیوه عمل آوردن فلفل دانه بستگی دارد. میوه نارس فلفل پس از چیده شدن، خشک شدن و تخمیر شدن به فلفل سیاه تبدیل میشود. فلفل سفید از میوه های کاملا رسیده تهیه میشود. در تهیه این نوع فلفل پوسته های خارجی دانه پس از خیساندن جدا میشوند. در تهیه فلفل قرمزاز میوه های رسیده استفاده شده و در ضمن عمل خشک کردن دانه ها بسرعت انجام میگیرد، تا از تخمیر فلفل دانه ها جلوگیری شود. برای تهیه فلفل سبز دانه های زرد و نارس فلفل برداشت شده و سپس دانه ها را در معرض نمک یا سرکه قرارمی دهند تا از تخمیر شدن آنها جلوگیری شود. از میان آنها فلفل سفید از همه تند تر و فلفل سبز از همه ملایم تر است. اما در مقابل فلفل های سیاه و سبز معطر تر از فلفل سفید میباشند. فلفل دانه سبز عطر گیاهی و فلفل دانه قرمز طعم شیرین و تند دارد. فلفل حضـور مـاده ای به نـام پـیـپـریـن(

تولید کنندگان عمده فلفل دانه در جهان به ترتیب ویتنام، اندونزی، هند، برزیل، مالزی، سریلانکا، تایلند و چین میباشند. پیپرین (PIPERINE) و سایر روغن های فرار فلفل دانه ها باعث عطسه و همچنین تحریک ترشح شیره معده میگردد. به همین خاطر مصرف فلفل باعث تقویت اشتها و سیستم هاضمه بدن می شود. ناگفته نماند که از عصاره پیپرین به عنوان حشره کش نیز استفاده میشود.

فلفل های چیلی(CHILI PEPPERS):

میوه درخت کاپسیکوم (CAPSICUM) و از تیره سولاناسه(SOLANASEAE) میباشند. فلفل های چیلی دارای بیش از 200 گونه هستند. بطور کلی فلفل های چیلی به انواع شیرین، ملایم، تند و خیلی تند تقسیم بندی میگرند.

1-فلفل های دلمه ای (BELL PEPPERS):

بسته به زمان برداشت به رنگ سبز، زرد، نارنجی، قرمز، سفید، قهوه ای و ارغوانی موجود میباشند. رنگ سبز نارس و مابقی رسیده میباشند. فلفل دلمه ای سبز اندکی تلخ مزه است. در برخی کشورها این نوع فلفل ها بطور کلی پاپریکا (PAPRIKA) نامیده میشوند. فلفل  دلمه ای  کاملا رسیده و قرمزرنگ پیمنتو (PIMENTO) نامیده میگردد. این نوع فلفل ها  طعم شیرین و ملایمی دارند.

2-جالاپنو (JALAPENO): PIPERINE) میباشد.

فلفل ها از طریق تبخیر مواد فرار و قرار گرفتن در معرض نور طعم و عطر خود را ازدست میدهند. به همین خاطر توصیه میگردد جای خرید پودر فلفل، فلفل دانه بخرید و خودتان بوسیله آسیاب فلفل (PEPPER MILLS) آنها را آسیاب کنید.

طعم آن از ملایم تا تند متغیر است. یک طعم اسیدی خاصی نیز دارد. نوع دودی شده آن چیپوتل(CHIPOTLE) نامیده میشود.

آشنایی با چند فلفل دیگر:

کـاین(CAYENNE)- تابــاســکو(TABASCO)- ناگا جولوکیا(NAGA JOLOKIA)- هابنارو(HABENARO)- اسـکـاچ بـانـــت(SCOTCH BONNET)- روکوتــو(ROCOTO)- پوبــلانــو(POBLANO) کـه خشـک شده آن آنچو(ANCHO) نام دارد - پـکـیـن(PEQUIN)- ســرانـو(SERRANO)- پاسیلا(PASILLA)- آناهایم(ANAHEIM)- میراسول(LIRASOL)- چیلی تایـلـنـدی(THAI CHILE)- پپروچینی(PEPPERONCINI)- آربـول(ARBOL)- دانـدیـکــات(DUNDICUT)-جامـائـیـکــا(JAMAICANHOT)- انــتـــــــــــاکا(SANTAKA)-کــرونادو(CORONADO)-نیومکزیکو(NEWMEXICO)-آجی(AJI)- هامایی(BAHAMIAN)-مانزانو(MANZANO)-گوآجیلو(GUAJILL0مکسی بل(MEXIBELL)- تپین(TEPIN)

کشورهای عمده تولید کننده ی فلفل های

چیلی به ترتیب چین، ترکیه،

مکزیک، نیجریه، اسپانیا، امریکا،

مصر، کره، اندونزی و ایتالیا میباشند

.

نحوه انتخاب فلفل های چیلی:

پوست خارجی فلفل ها باید فاقد چروکیدگی و رنگ پریدگی باشد.

خواص فلفل های چیلی:

1-فلفل های چیلی حاوی ویتامین C فراوانی میباشند. بطوری که فلفل های چیلی 2 تا 3 برابر بیشتر از مرکبات حاوی ویتامین C میباشند.

2- فلفل های چیلی منبع خوبی از بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A) میباشند.

3-فلفلهای چیلی منبع خوبی از ویتامینهای گروه B، آهن، منیزیوم و پتاسیم میباشند.

4-فلفل های چیلی به علت دارا بودن کپسایسین دارای خواص دیگری نیز میباشند که به آنها اشاره خواهیم کرد.

کپسایسین(CAPSSICIN):

طعم تند و تیز فلفل های چیلی مربوط به این ترکیب شیمیایی میباشد. کپسایسین و ترکیبات مشابه آن کپسایسینوئیدها (CAPSAICINOIDS) نامیده میگردند. این ترکیبات از فلفل در برابر گیاه خواران محافظت میکند، اما پرندگان نسبت به آنها مقاوم میباشند. کپسایسین خالص یک ماده چربی دوست، بی بو و بی رنگ، بلورین و یا مومی شکل میباشد. کپسایسین اصلی ترین کپسایسینوئید موجود در فلفل های چیلی می باشد(70%). جدول زیر مقادیر دیگر ترکیبات کپسایسینوئید های موجود درفلفل را نشان میدهد. کپسایسین باعث سوزش زبان و دهان، افزایش ضربان قلب، اشک ریزش، آبریزش بینی و تعریق میشود.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره فلفل سیاه