هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پایان نامه مهندسی تکنولوژی – صنایع شیمیایی

اختصاصی از هایدی دانلود پایان نامه مهندسی تکنولوژی – صنایع شیمیایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پایان نامه مهندسی تکنولوژی – صنایع شیمیایی


دانلود پایان نامه مهندسی تکنولوژی – صنایع شیمیایی

تعداد صفحات : 64  فرمت فایل: word(قابل ویرایش) 

توضیح قسمتی از این متن:

   اطلاعات کلی مجتمع بو علی سینا(طرح آروماتیک سوم):

 

 

مجتمع پتروشیمی بوعلی سینا در زمینی به مساحت36 هکتار در شمال غربی خلیج فارس دراستان خوزستان و در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره)قرار دارد .

 

 

این مجتمع در خردا د ماه سال 1384 توسط آقای خاتمی افتتاح گردید.

 

 

خوراک این مجتمع نفتای سبک و سنگین و بنزین پیرولیز می باشد که نفتای سبک و سنگین از واحدهای ان جی ال 900 و1000 پازنان و سایر منابع داخلی و خارجی تامین شده و بنزین پیرولیز نیز از پتروشیمیهای مارون و امیر کبیر تامین تامین می گردد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مشخصات طرح: فصل 2و1

 

نام طرح: آروماتیک سوم

 

صاحبان لیسانس: واحدهای فرایندی این مجتمع 11 واحد است که لیسانس 6 واحد آن از شرکت اکسنس فرانسه و 1 واحد از اوده آلمان و 1 واحد از سینوپک چین و مابقی فاقد لیسانس می باشد.

 

پیمانکار مهندسی تفصیلی و خرید تجهیزات: شرکت طراحی مهندسی صنایع پتروشیمی ایران(پیدک)جمع سرمایه گذاری واقعی: 1215 میلیارد ریال و 300 میلیون دلار می باشد که سرمایه ارزی از طریق فاینانس بلژیک و فرانسه و سرمایه گذاری ریالی از طریق مشارکت بانک ملت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی انجام گرفته است.

 

 

محصولات اصلی مجتمع و مصارف آن در زندگی روزمره: 2و2

 

_ پارازایلین به میزان 400000 تن در سال جهت تولید اسید ترفتالئیک یا دی متیل ترفتالئیک وهمچنین به عنوان مواد میانی در تولید پلی استر و فیبر استفاده می شود که بخشی از آن به پتروشیمی شهید تندگویان ارسال و مازاد آن صادر می گردد.

 

 

_بنزن به میزان 180000 تن در سا ل جهت ساخت استایرن و دودوسیل برای شوینده ها و سیکلو هگزان برای تولید نایلون و فنل و نیترو بنزن برای تولید آنیلین و حلالها استفاده میشودو به عنوان خوراک به مجتمعهای پتروشیمی تبریز و بیستون و آبادان و پلی اکریل ارسال و مازاد آن جهت صادرات به خارج از کشور ارسال می گردد.

 

اورتوزایلین به میزان30000 تن در سال برای ساخت پلاستیسایزرها و داروها و سموم دفع آفات و رنگ و فتالئیک انیدرید تولید و به پتروشیمی فارابی ارسال می گردد.

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پایان نامه مهندسی تکنولوژی – صنایع شیمیایی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد