کارخانه رویال تک
مقاله ای مفید و کامل
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word(قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:33
چکیده :
این کارخانه در مختصات جنوبی موقعیت جغرافیایی ایران و غربی شهرستان کرج قرار دارد و دارای یک ساختمان سوله ای بزرگ که تمام دستگاههای تولیدی کارخانه در قسمتهای مختلف آن مستقر شده است.
همچنین در رو به روی سوله کارخانه دفتر مدیر( مسئول) و همچنین در طبقه پایین دفتر مدیر دفتر سرکارگر طوری قرار گرفته اند که بتوانند در صورت زیادی اشتغال بتوانند به تمام کارگران نظارت داشته باشند تا در هنگام تولید مشکلی برای کارگران پیش نیاید.
همچنین در کنار دفتر سر کارگر، اتاقی وجود دارد که به آن اتاق تاریکی میگویند.
همچنین در قسمت دیگر محوطه ورودی کارخانه مکانی قرار دارد که انبار نام دارد که تمام مواد اولیه و خام را که وارد می کنند در آنجا قرار می دهند و تحویل مسئول انبار می دهند تا ضمن شروع به تولید طبق درخواست ارسالی به مسئول انبار مواد اولیه را ارسال کند.
همچنین یک درب ورود و خروج در کارخانه وجود دارد که تمام رفت و آمدهای کارخانه از آن انجام می شود.
همچنین انبار دیگری وجود دارد که تمام کالاهای ساخته شده به آن ارسال می شود و در هنگام بار زدن و ارسال به کارخانه ها و شرکتهای سفارش دهنده از این انبار انجام می شود.
شرکاء، مدیران، کارگران:
1ـ شرکاء و مدیر:
کارخانه رویال تک از چند شریک خانوادگی تشکیل شده و این شرکاء از بین خود یکی را به عنوان مدیر کارخانه( مسئول) انتخاب نموده اند. تا به عنوان مدیر کلیه خرید و فروشها و درآمدها و هزینه های کارخانه را بررسی کند و بر اساس گزارش زیر دستانی همچون حسابداری، سرکارگر، مسئول خرید و مسئول فروش بتواند بهترین راه کسب درآمد و تولید را در جلسه شرکاء و مشاورین انتخاب کنند.
2ـ کارگران:
تعداد افرادی که در تولیدات کارخانه نقش مهمی دارند و بر اساس قوانین کارخانه بر اساس سابقه هر فرد در محل مورد نظر و مربوط به تجربه او مشغول به کار و تولید در قسمت تبدیل مواد اولیه تا مواد ساخته شده هستند و بر اساس مقدار کار و ساعات کارکرد مبلغی را به عنوان دستمزد دریافت می کنند و این مبلغ جزو هزینه دستمزد کارخانه محاسبه می شود و این کارگران از قشر ساده و عادی جامعه هستند.
سرکارگر کارخانه:
فردی که بر اساس تجربه و سابقه کاری و کارکرد خوب و داشتن لیاقت برای این شغل از طرف مدیر کارخانه انتخاب می شود و وظیفه رسیدگی به عمومی کارگران را دارد و به کارهای آنها نظارت کامل دارد و اگر در مابین تولید مشکلی برای کارگران پیش بیاید از این فرد کمک گرفته می شود چون نسبت به دیگر کارگران با تجربه تر و با سابقه تر است.
مسئول فنی:
به فردی گفته می شود که با تمام دستگاههای موجود در کارخانه آشنایی دارد و بر اساس تجربه و تخصصی که دارد مسئولیت فنی کارخانه را بر عهده دارد و به طور ثابت و همیشگی در ساعات کارکرد کارخانه در کارخانه مشغول به رسیدگی و سرکشی به دستگاههای موجود در کارخانه است و مسئولیت اصلی این فرد بستن قطعات هر دستگاه در اندازه های مختلف داده شده از طرف مسئول گیرنده سفارشات است تا کارگران بتوانند مواد اولیه را به مواد ساخته شده بر اساس سفارشات داده شده سفارش دهندگان انجام دهند. مسئول فنی دستگاهها را تنظیم می کنند و هر دستگاه را مربوط به کاری که می تواند انجام دهد برنامه ریزی می کند و سرعت و واکنش حرکتی آنها را بر اساس معمولی بودن فشار و حرکت آن زمان سنجی و برنامه ریزی می کند تا کارگران بتوانند به صورت بهتر و مطلوب تر مواد را به کالا تبدیل کنند بدون اینکه فشاری به دستگاههای موجود بیاید تا بتوان از فرسودگی آنها جلوگیری کرد و عمر مفید دستگاهها را بالاتر برد.
مسئول چاپ( ظهور):
به فردی یا افرادی گفته می شود که وظیفه دارند سفارشاتی که به کارخانه داده شده را بر اساس قراردادی که با شرکت سفارش دهنده بسته می شود یک سری علائم و یا تبلیغات آن شرکت و یا محصول موجود در آن کارتن را معرفی کند را به صورت کلیشه و یا سیلک در تاریک خانه به ظهور برسانند و در مرحله چاپ روی کارتن( سفارش) به فردی که مسئول چاپ دستگاهی بر روی کارتنهای سفارش داده شده است تحویل دهند.
برای ظهور کردن این نوع نگاتیوها که به صورت کلیشه و سیلک است از مواد شیمیایی خاصی استفاده می شود.
که در مرحله مخصوص به خود گفته شده است.
مسئول خرید:
به فرد یا افرادی گفته می شود که بر اساس درخواست دایره تولیدی بر اساس سفارشهای داده شده از طریق شرکتها و کارخانجات سفارش دهنده برای تولید کالا نیاز به مواد اولیه داریم خریداری می کنند. درخواستهایی را به عنوان درخواست مواد اولیه به صورت کارت مواد به مسئول خرید ارسال می کنند و مسئول خرید وظیفه دارد بر اساس درخواست کارت مواد تعداد و مقدار مواد سفارش داده شده و همچنین تعداد مواد و نوع مواد از طریق درجه یک بودن یا دو و یا سه بودن را خریداری کند.
و پس از خرید مواد طی گزارشی فاکتور و مقدار خرید مواد و پرداخت نقدی یا نسیه مواد خریداری شده را به حسابدار کارخانه اطلاع می دهد تا بر اساس
آن ثبت لازم در دفاتر کارخانه زده شود.
مسئول فروش:
به فرد یا افرادی گفته می شود که مسئولیت فروش کالاهای تولید شده کارخانه را بر عهده دارد.
این فرد یا افراد مسئولیتهای مختلفی دارند که مهمترین آن فروش و تحویل سفارشات شرکتهای سفارش دهنده است.
و همچنین فروش یک سری مواد زائدی که از ورقهای کارتن که برای تولید کالا باقی مانده به کارخانه ذوب و خمیر کننده کارتن فروخته می شود.
این فرد پس از فروش و یا تحویل سفارشات طی گزارشی فروش کالا را به اداره ثبت حسابها که حسابداری است، ارسال می کند تا حسابدار ثبت لازم را در دفاتر انجام دهد.
مواردی چند درباره کارخانه:
کارخانه مورد نظر از چند شریک خانوادگی تشکیل شده و یک نفر را به عنوان مدیر( مسئول) انتخاب کرده اند و سپس فردی را به عنوان ناظر( سرکارگر) دارند که به کارگران که تعداد حدوداً بین 10 تا 15 نفر هستند به طور ثابت و یا هنگام شلوغی و زیاد بودن سفارشات حدوداً 30 تا 40 نفر می شوند، سرکشی می کند.
طریقه پرداخت دستمزد:
از نظر حقوق و دستمزد کارگران بر اساس ساعت کاری که از صبح تا بعد از ظهر است به طور ثابت وجود دارد و بعد از ساعت کاری کارگران بر اساس زیاد بودن کار بر اساس بودن سفارشات زیاد و کم بدن وقت برای آماده کردن و تحویل دادن به سفارش دهندگان لذا سرکارگر و یا مسئول اشتغال کارخانه بر اساس صحبتهای انجام شده با هر یک از کارگران قبل از ورودشان که هر موقع سفارشات داده شده به کارخانه زیاد باشد باید به طور اجباری و یا با نظر سر کارگر کارخانه افراد انتخاب شده به صورت اضافه کاری مشغول به تولید باشند.
و...
دانلود پروژه مالی کارخانه رویال تک