لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:65
فعالیت های ایجاد کننده هزینه های کیفیت
سیستمهای مدیریت محیط زیست
حسابداری محیط زیست
گزارشگری اجتماعی و نقش آن در شفافسازی اطلاعات
حسابرسی کیفیت
ضرورت مطالعه ی هزینه های کیفیت
تعریف کیفیت
رسی کیفیت جامع
ایجاد نظام کنترل کیفیت
بهبود مستمر کیفیت ونقش حسابداری در آن
حسابداری و حسابرسی محیط زیست
مقدمه:
امروزه جوامع انسانی در رحال رشد و توسعه پویا هستند. صنایع، کارخانه ها و واحدهای انتفاعی نیز بعنوان یکی از اجزای این جوامع در تاثیر متقابل با سایر اجزا در حال رشد هستند و ابعاد جدیدی را وارد عرصه جهانی می کنند. روشن است که اداره هر واحد اقتصادی نیازمند به کارگیری سه عامل انسانی، منابع پولی(مالی)، و منابع طبیعی است.
نقش بلا منازع این سه عامل در تولید و ارائه خدمات موجب گشوده شدن ابعادی نو بر روی علوم درگیر با فعالیتهای تولیدی و خدماتی شده است. از این جمله این علوم حسابداری است که به عنوان یک سیستم اطلاعاتی در کنار علوم دیگر چون اقتصاد و مدیریت موجبات به کارگیری اثربخش این منبع را فراهم می آورد.
می توان گفت که حسابداری فرایند بیان و تفسیر وقایع دارای اثر مالی بر واحد اقتصادی به زبان پولی است. از طرفی دیگر با تاثیر گذار بودن سه عامل پیشگفته بر واحد انتفاعی می بینیم که حسابداری ناگزیر از ایفای نقش یاد شده است. ایفای این نقش با توجه به ماهیت عوامل یاد شده، حسابداری را ملزم به درگیری و ادغام با مسائل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کرده است. به سبب زمینه های تازه ای چون حسابداری منابع انسانی، حسابداری اجتماعی، حسابداری محیط زیست و... همواره قلمرو کار حسابداری را هرچه بیشتر گسترش می دهند. حسابداری منابع انسانی درواقع کاربرد مفاهیم و روشهای حسابداری در محدوده مدیریت نیروی انسانی است ودر سالهای1960 تا 1966 میلادی، در نخستین مرحلۀ پیشرفت خود، مورد توجه قرار گرفت و مفاهیم اصلی آن به وجود آمد و تاکنون در سیر تکاملی خویش مراحل مختلفی را پشت سر نهاده است.
حسابداری اجتماعی نیز فرآیند گردآوری، اندازه گیری و گزارش معاملات و آثار متقابل این معاملات بین واحدهای تجاری و جامعه پیرامون است
تحقیق حسابداری و حسابرسی محیط زیست