فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:75
فهرست مطالب:
عنوان صفحه
مقدمه:
تاریخچه سازمان:
نمودار سازمانی و تشکیلات:
چکیده:
رشد و توسعه شبکه های کامپیوتری بر کسی پوشیده نیست. مدتهاست که جمع آوری و پردازش اطلاعات توسط کامپیوتر انجام می شود. علاوه بر این، کامپیوتر در توزیع اطلاعات و برقراری ارتباط از طریق شبکه های کامپیوتری نقش مهمی را بازی می کند. امروزه نه تنها تمام کامپیوترهای موجود در یک سازمان، مؤسسه، شرکت و اداره با هم وصل می شوند تا شبکه های کامپیوتری را بوجود آورند، شبکه های مختلف دنیا به هم وصل شده اند تا اینترنت را بوجود آورند، اینترنت یکی از پدیده های شبکه های کامپیوتری است که به کمک ارتباطات و انتقال اطلاعات آمده است.
فصل اول:
تاریخچه سازمان
مقدمه:
صنعت گاز مایع در طول نیم قرن حیات پر بار خود فراز و نشیب های گوناگونی را تجربه کرده است.روزگاری این صنعت خدماتی هم طراز با کشورهای پیشرفته به مصرف کنندگان ارائه می داد و از فن آوری روز استفاده می نمود.سپس به ورطه محدودیت ها و مشکلات عدیده در کلیه ابعاد گرفتار آمد و روز به روز سطح ارائه خدمات آن افول نموده مستهلک و فرسوده به حیات خویش ادامه داد.در طول سالهای عسرت اداره کنندگان این صنعت هیچگاه نا امید نگردیده ، مقالات، درج مطالب در جراید، مصاحبه، انتشار بروشور و تهیه فیلم به روشنگری در خصوص معضلات و مشکلات این صنعت پرداختند تا نهایتاً این تلاش مستمر به ثمر رسیده مجلس محترم شورای اسلامی با تصویب بند تبصره 39 قانون بودجه که پیوست می باشد راه را برای ارائه خدمات مطلوب هموار نمود.تبصره 39 حاصل علم ، تدبیر ، نیم قرن تجربه و تلاش عاشقانه دست اندرکاران این صنعت است.
تاریخچه سازمان:
مهندس محمود خلیلی بنیان گذار صنعت گاز مایع در ایران در سال 1284 در تهران متولد شد و در مدرسه دارالمعلمین با درجه ممتاز به تحصیل پرداخت و سپس در همان مدرسه به تدریس فیزیک و ریاضیات پرداخت.ایشان در کنار کار علمی به تعمیر ماشین آلات با ایجاد کارگاه وارد عرصه صنعت گردید .وی در سال 1387 به ریاست اولین کارخانه برق منصوب شد و لازم به توضیح است که به دلیل اداره مناسب صنعت برق پاداشی معادل 25000 ریال از طرف شهردار تهران به آقای مهندس خلیلی اعطا گردید. در سال 1329 سفری با استان خوزستان جهت مطالعه در مورد گاز مایعی که بلا استفاده مانده و در پالایشگاه آبادان سوزانده می شود.پدیده صنعت نفت در سال 1330 فرصت مناسبی عمل آورد که وی به آرزوی چند ساله خود جامه اتفاق بپوشاند.
مهندس محمود خلیلی در سال 1330 فرزندش مهندس محسن خلیلی که به تازگی از دانشکده فنی دانشگاه تهران فارغ التحصیل شده بود را به آمریکا و اروپا اعزام کرد و در آنجا با تحولات صنعت گاز مایع آشنا شد و مقدمات تأسیس شرکت بوتان را فراهم آورد.
شرکت بوتان در مرداد ماه سال 1332 به عنوان اولین شرکت توزیع کننده گاز مایع در ایران توسط زنده یاد مهندس محمود خلیلی و مهندس محسن خلیلی تاسیس گردید.
این شرکت توفیق یافت در سال 1333 بهره برداری از گاز مایع محصول پالایشگاه آبادان را که سالیان طولانی بدون استفاده مانده بود ، به عنوان سوختی پاکیزه به بازار عرضه نموده و مردم کشور را از مزایای بی شمار آن آگاه سازد.
شرکت بوتان در زمینه تهیه مقررات و استانداردهای مربوط به حمل و نقل ، ذخیره سازی ، توزیع و مصرف گاز مایع سهم بسزایی دارد.
اکنون این شرکت ، گاز مایع مورد نیاز 5/2 میلیون خانوار مصرف کننده گاز سیلندر 2، 11 و 50 کیلویی و مشترکین عمده صنعتی ، خدماتی و تجاری ، خود را از طریق 70 تاسیسات و یک هزار نمایندگی در سراسر کشور توزیع می نماید و با احتساب توزیع گاز مایع بصورت عمده (بالک) سالانه بیش از 500.000 تن از گاز مایع مصرف کنندگان کشور را تامین می نماید.
نمودار سازمانی و تشکیلات:
شرکت بوتان شرکتی است سهامی عام که در سال 1319 در شهر تهران به ثبت رسیده است و سرمایه شرکت به مبلغ 5 میلیلارد ریال که به 5 میلیون سهم عادی 100 ریال با نام تقسیم شده است و تماماً نقد پرداخت شده است و تا زمانی که اوراق سهام صادر نشده است شرکت به صاحبان سهام گواهی نامه موقت سهم می دهد که معرف تعداد و نوع سهام و مبلغ پرداخت شده آن باشد و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آنها است.این شرکت بوسیله هیئت حدیده ای ترکیب از 5 نفرعضو اصلی (آقایان محسن خلیلی مدیر عامل - استحقاری- خلوتی سید محمد حسن محمدی رکنی و خانم ها منصوره خلیلی و فرهنگ مهربانی به عنوان اعضاء هیئت مدیره) که بوسیله جمع عمومی عادی از بین صاحبان سهام انتخاب می شوند ، اداره خواهد شد.
نوع محصولات تولیدی یا خدمات:
خرید و فروش و توزیع گاز مایع و ادوات و لوازم گاز سوز و تعمیر و تهیه و نصب این لوازم و ادوات و انجام امور بازرگانی مجاز داخلی و خارجی اعم از صادرات و واردات و مشارکت با سایر شرکتها و شخصیت های حقوقی داخلی و خارجی می باشد.تقریباً می توان گفت بیشتر کار این شرکت توزیع گاز مایع می باشد که به صورت سیلندری و توسط بالک(همان مخازن متحرک) به مشتریان داده می شود.
نحوه توزیع به این صورت است که شرکت های توزیع کننده گاز مایع رادرمحل پالایشگاههاتحویل می گیرد وتوسط کامیون حمل گاز ویا واگن های مخزن دار راه اهن به تاسیسات سیلندر پرکنی خود حمل می نمایند .
تاسیسات سیلندر پرکنی دارای مخازن بزرگ برای نگهداری گاز مایع می باشند.
انتقال گاز مایع از مخازن حمل به مخازن ذخیره سازی واز این مخازن به ظروف کوچک قابل حمل ونقل واستفاده در محل های مصرف مانند منازل وواحد های تجاری صورت می پذیرد.
گاز مایع در تاسیسات سیلندر پرکنی به ظروف کوچکتر انتقال یافته شده و آنگاه باوسایل مختلفی چون تریلر ها و وانت ها در سطح شهر یا مناطق مختلف توزیع می گردد0
شرح مختصری از فرآیند تولید یا خدماتی:
اصطلاح گاز مایع یا گاز پر شده در سیلندر و امثال آن برای محصولاتی به کار می رود که شامل هیدروکربونهای زیر و یا مخلوط آنها باشد.پروپان ، پروپیل ریال بوتانها(ایزو بوتان و بوتان نرمال) و یا بوتیلیت ، این کربنها فشار و در درجه حرارت معمولی آتمسفریک به صورت گاز می باشد ولی تحت فشار به صورت مایع در می آید .گاز مایع و کلمه هیدرو کربنهای تشکیل دهنده آن به شدت قابل استعمال می باشند.همین خاصیت باعث شده که گاز مایع به عنوان یک سوخت مناسب استفاده شود .ولی اگر به طور صحیح به کار برده نشود فوق العاده خطرناک است.
گزارش کارآموزی شرکت بوتان گاز ماهشهر - شبکه های کامپیوتری