هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

جزوه لبنیات تکمیلی

اختصاصی از هایدی جزوه لبنیات تکمیلی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

جزوه لبنیات تکمیلی


جزوه لبنیات تکمیلی

 

 

 

 

 

 

تعریف شیر

اهمیت غذایی و اقتصادی شیر

فیزیولوژی تولید شیر

مکانیسم فیزیولوژیکی ترشح و تخلیه شیر

سنتز شیر در غده پستانی

بیوسنتز ترکیبات شیر

عوامل موثر در ترکیب شیر و میزان شیردهی 

خواص فیزیکی و شیمیای و فیزیکوشیمیایی شیر گاه

تجزیه و تند شدن چربی شیر

مواد ازته شیر

مواد معدنی و نمک های شیر

ویتامین های شیر

آنزیم های شیر

پاستوریزاسیون و استرریلیزاسیون شیر

ماست وئ طرز تهیه آن

کومیس

دوغ

خامه و انواع ان

کره و طرز تهیه آن

بستنی سازی

و موارد دیگر

 

جزوه کامل تکنولوژی لبنیات 145صفحه به صورت تایپ شده


دانلود با لینک مستقیم


جزوه لبنیات تکمیلی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد