هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله تأثیرات فشار خشکسالی بر تولید سویا

اختصاصی از هایدی مقاله تأثیرات فشار خشکسالی بر تولید سویا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله تأثیرات فشار خشکسالی بر تولید سویا


مقاله تأثیرات فشار خشکسالی بر تولید سویا

 

 

 

 

 

 




فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:60

فهرست مطالب:

تأثیرات فشار خشکسالی بر تولید سویا     
رابرت سی. هال: متخصص افزایش محصول     
ادوارد کا. تویدول ریال متخصص افزایش محصولات علفی     
آبیاری گیاه سویا     
تنوع سویا و انواع محل رشد ساقه     
ارتباط گیاه – آب    
تحقیق در مورد مدیریت آب مخصوص آبیاری سویا     
خاکهایی با بافت سخت و پوسته مانند     
پیشنهاداتی در مورد مدیریت آب مخصوص آبیاری     
خاکهای عمیق با بفت متوسط و نرم     
مراجع        
2) تاریخچه تولید سویا     
سویا در تحقیقات فیزیولوژی    
4 ) ساختمان دانه و ترکیب آن     
ساختمان     
ترکیب    
5-اهلی شدن و گونه های سویا      
6 ) ژنتیک سویا    
7 ) فن آوری زیستی       
8 ) انواع بو ته های سویا     
9 ) گلدهی و گرده افشانی      
10 ) روشهای تلاقی     
11 ) تاثیر طول روز و دما بر روی گلدهی     
14-هیپریداسیون به عنوان یک روش اصلاحی    
15 ) تلاقی برگشتی    
16 ) هدفهای اصلاح سویا      
1-16 ) ازدیاد عملکرد     
 2-16 ) رسیدن بموقع گیاه    
3-16 ) مقاومت به خوابیدگی وریزش    
4-16 ) مقاومت به بیماریها و نماتد     
بعضی از بیماریهای سویا از این قرارند    
5-16  ) کیفیت و ترکیت دانه     
6-16 ) اصلاح واریته های خوراکی وعلوفه ای       
7-16 ) اصلاح برای تنش های محیطی    
17 ) فرآورده های جانبی      
18- مصارف و اقتصاد فر آورده های سویا    
19 ) مرکز تحقیقات و توسعه سبزیجات آسیا     
20-نتیجه گیری    
گندم‌        
 آفتابگردان‌ :    
برداشت‌ :    
 کود مورد نیاز را در سه‌ مرحله‌ استفاده‌ می‌کند        
 مرحله‌ داشت‌    
حبوبات‌     
21) منابع    

 

 

تأثیرات فشار خشکسالی بر تولید سویا
رابرت سی. هال: متخصص افزایش محصول
ادوارد کا. تویدول ریال متخصص افزایش محصولات علفی
در انتهای ماه جولای ، آب و هوای گرم و خشک ، تکامل محصول سویا ، حدود 8 روز فراتر از حد طبیعی خود ، سرعت بخشید . در حدود 85 درصد محصول جوانه زد و 25 درصد آن ،  شروع به تشکیل پوسته خارجی خود کردند . این مقاله ، بر روی موارد زیر بحث می کند : 1 ) چگونه فشار خشکسالی ، بر پتانسیل محصولات سویا تأثیر می گذارد 2) چگونه پتانسیل محصولات سویا ، قبل از برداشت ارزیابی می شوند و 3 ) مصارف متوالی در فصل خشکسالی ، بر سویا ایجاد فشار می کند.
سویاها ، محصولی انعطاف پذیر تر از ذرت هستند که با دوره های مربوط به فشار رطوبت موجود، سازگاری می یابند . همان طور که محل ذرت ، از طریق ایجاد خوشه تا شکوفیایی و افتادن آن کامل می شود حالت رطوبت موجود ، مهم و جدی می شود . برعکس ، محصولات سویا ، به فشار رطوبت ، در طی یک دوره خیلی طولانی و حدودی از مراحل رشد ، عکس العمل نشان می دهند .
تنوعات سویا ، با منطقه جنوبی داکوتا سازگار هستند و از نوع مشخصی می باشند ، در حالیکه تعدادی از مراحل رشد را در همین زمان ، آشکار می سازند . هنگامیکه یک گیاه ، مراحل گل دهی یا تکثیر را آغاز می کند (  R1 به R8 ) هنوز ، در حال رشد است . ( مرحله گیاهی ) و می تواند بر گها را ساقه های بیشتری را تولید کند ، این حدود وسیع در مراحل رشد ، به سویاها ، اجازه جبران کمبود خود ، در فصل خشکسالی را می دهد ، هنگامی که رشد ، و در دیگر مراحل رشد ، کاهش یافته است.
پتانسیل محصول سویا ، تحت تأثیر تمام تعداد پوسته ها ، در هر گیاه است ،‌تعداد لوبیاها در هر تخمدان و وزن آنها در هر لوبیا ( اندازه دانه ) مشخص می گردد.
ترکیب محصول تحت تأثیر قرار گرفته ، بستگی به مرحله تولید و تکثیر ( R )  دارد، هنگامی که فشاری بوجود می آید . مهم ترین مرحله برای پتانسیل محصول آغاز می گرد ، همانطور که محصول ، به مرحله کامل شده مادگی خود می رسد .
( R4 ، مادگی ، در حدود 4/3 اینچ ، در یکی از چهار گره بالایی و بر روی ساقه اصلی ، با یک برگ کاملاٌ پیشرفته ، طول دارد ) .
فشار خشکسالی ، در زمان از طریق R4 ، در حد اندکی ، بعد از مرحله R4 ( شروع رویش دانه ، دانه ها  دارای طول 8/1 اینچ هستند ) ، محصولات موجود را بیش از همین فشار و در هر زمان دیگری از مرحله پیشرفت ، کاهش خواهد داد . در این دوره R45  ( تشکیل دیر هنگام مادگی ) تا حدود R55 (‌مدت کوتاهی قبل از تشکیل و رشد کامل دانه ) مخصوصاٌ  مهم و اساسی است ، زیرا گل دهی متوقف می گردد و می تواند نه به مدت طولانی مادگی های از دست رفته را جبران نماید . مادگی ها و ساقه ها جوان تر ، همچنین، تحت فشار در برابر رشد ناکامل ، استعداد بیشتری را نسبت به مادگی ها و دانه ها ی قدیمی تر دارند .
کاهش محصول در این زمان ، اساساٌ نتیجه فقدان تمام مادگی ، در هر گیاه هستند . بعد از مرحله R56 باید رطوبت مهیا باشد ، اندازه دانه ممکن است ، کاهش محصول را جبران کند . بهر حال ،  اندازه دانه ، از نظر ژنتیکی ، محدود می گردد .
روش ارزیابی پتانسیل محصول  در سویاها ، بصورت زیر است :
1 )‌ محاسبه تعداد گیاهان موجود ، در یک ناحیه آزمایشی کوچک ، در یک مزرعه (   1000/1 دانه در هر جریب) .
بصورت اتفاقی ،  ده ناحیه را در هر مزرعه انتخاب کنید. طول ردیف های مورد نیاز، برابر با 1000/1 در هر جریب می باشد که بستگی به فاصله گذاری ردیف ها دارد:
74 پا و 8 اینچ برای ردیف های 7 اینچی اندازه گیری می شود.
52 پا و 2 اینچ برای ردیف های 10 اینچی.
34 پا و 10 اینچ ، برای ردیف های 15 اینچی.
26 پا و یک اینچ برای ردیف های 20 اینچی.
17 پا و 5 اینچ ، برای ردیف های 30 اینچی.
14 پا و 6 اینچ ، برای ردیف های 36 اینچی.
13 پا و 19 اینچی ، برای ردیف های 38 اینچی.
ازتعداد گیاهان بدست آمده ، در مرحله چهارم استفاده کنید .
2 ) تعداد مادگی ها را بر روی 10 گیاه موجود در این ردیف ها محاسبه نمایید و بر روی هر 5 گیاه ،  در پایین این ردیف ها .
در نظر بگیرید تا موقعی که 20 گیاه ، شمارش شده باشد ، عموماٌ بیشتر گیاهان شمارش شده یا بیشتر مکانهای نمونه ای در این مزرعه  ، دقت بیشتری را در ارزیابی مزرعه ، بکار خواهند برد .
3 ) میانگین تعداد مادگی ها ، در هر گیاه ، برای هر ناحیه آزمایشی را محسابه کنید .
4 ) وزن محصولات درهر جریب ، از طریق این رابطه بدست می آید : Bu/A  برابر با تعداد گیاهان ، در هر نمونه است و میانگین X ،  تعداد مادگی ها ا در هر گیاه است که به اندازه X0.4024  تقسیم شده از طریق ( 60 )  است .
ارزیابی پتانسیل محصول ،  فقط ممکن است برای زمانی کوتاه ،  خوب و مناسب باشد . اگر خشکسالی ادامه یابد و باعث کندی رشد مادگی موجود گردید یا مانع از پر شدن دانه شود ، این ارزیابی ممکنست ، مدت زیادی معتبر و مطمئن نباشد .
معمولاٌ  یک ارزیابی دقیقتر است . هنگامی که شکل محدودتری را نسبت به تکامل محصول می گیرد . ارزیابی قبل از فقدان برگ ، ممکن است بگوید که آیا محصول باید بصورت دانه برداشت شود ، یا بصورت علفی . ارزیابی دیگری ممکن است نشان دهد که آیا این برداشت محصول توجیه می گرد و اصلاح پذیر است .
سویا ها می توانند بصورت علف خشک یا علف تازه مانده برداشت شوند ، اگرچه مشکلات موجود در محافظت از ساقه های وسیع گیاه ، مشکل تولید علف خشک را بوجود می آورند .
علف خشک سویا ، در حد وسیعی از نظر کیفیت و مطلوب بودن حالت علفی خود متنوع هستند و بستگی به نسبت برگ به ساقه ، سختی ساقه و چگونگی بسته بندی و ذخیره سازی خوب و مناسب دارد.
اگر بصورت علف تازه مانده بکار می روند ، باید ، قبل از انباشتگی به دلیل خشک بودن ، بین 40 تا 50 درصد مرطوب شوند .
مرحله مطلوب پیشرفت ، برای برداشت ساقه های علفی سویا ، هنگامی است که تخمدانها شکل گرفته اند و برگهای پایینی ، به درستی ، شروع به زرد شدن می کنند .
اطلاعات تحقیقاتی دانشگاه ایالتی اوهایو ، کیفیت هلفی سویا و علفهای تازه گیاه یونجه ( در جدول )  مقایسه کردند . آزمایشات مربوط به مطلوب بودن این گیاه ، نشان می دهد که ساقه علفی سویا ، از طریق چهار پایان مورد استفاده قرار می گیرد ، اگرچه حیوانات ممکن است ، این علف را با گستردگی بیشتری نسبت به یونجه مصرف کنند ، زیرا ساقه آن سخت است . مقدار بیشتر غیرقابل  پذیرش آن می تواند مورد انتظار قرار گیرد .
پیشرفت و زمان بندی رشد گیاه ، گل دهی ، تشکیل و پیشرفت مادگی و پر شدن لانه های وسویا (‌دانشگاه ایالتی ایوا ) .


دانلود با لینک مستقیم


مقاله تأثیرات فشار خشکسالی بر تولید سویا
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد