هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تعیین تأثیر 10 هفته فعالیت بدنی منتخب شنا بر پیشرفت قابلیت های جسمانی دانش آموزان پایه ی سوم ابتدایی.-- دو فصل اول -- 55 ص

اختصاصی از هایدی تعیین تأثیر 10 هفته فعالیت بدنی منتخب شنا بر پیشرفت قابلیت های جسمانی دانش آموزان پایه ی سوم ابتدایی.-- دو فصل اول -- 55 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تعیین تأثیر 10 هفته فعالیت بدنی منتخب شنا بر پیشرفت قابلیت های جسمانی دانش آموزان پایه ی سوم ابتدایی.-- دو فصل اول -- 55 ص


تعیین تأثیر 10 هفته فعالیت بدنی منتخب شنا بر پیشرفت قابلیت های جسمانی دانش آموزان پایه ی سوم ابتدایی.-- دو فصل اول -- 55 ص

مقدمه

1

 

            ورزش شنا یکی از محبوب ترین ورزش ها در بین اقشار مختلف جامعه است. فردی که شنا می کند نه تنها از این طریق احساس راحتی و نشاط می کند ، بلکه در اثر شنا کردن قابلیت های جسمانی وی از قبیل استقامت ، قدرت ، سرعت و انعطاف پذیری مفاصل شانه و مچ پا افزایش پیدا می کند. فعالیت بدنی توسط انقباض عضلات اسکلتی انجام می گیرد که به طور قابل توجهی مصرف انرژی را افزایش می دهد. ( هاردمن و استنسل ، 2003 )

            از طرفی بازی نیز باعث ایجاد انگیزه در یادگیری می شود( جنسن2، 1998 ) و باعث می شود که فرد انرژی بیشتری برای انجام کارهای روزانه ی خود کسب کند. سال های دبستان در تکامل رفتار های اجتماعی3 و قابلیت های حرکتی4 بسیار مهم است . کودکان به دنیایی وارد می شوند که بسیاری از نیاز های خود را باید برآورده کنند .

            هدف متعالی آموزش و پرورش، همچنان که در آموزه های دینی تصریح شده است ، رشد و تکامل دانش آموزان برای رسیدن به قرب الهی است. این رشد و اعتلا وقتی میسر می گردد که به همه ی ابعاد وجود جسمی و روحی دانش آموزان توجه شده باشد. تا زمینه ها و شرایط همه جانبه برای زمینه سازی و هدایت دانش آموزان به این هدف متعالی فراهم گردد.

1.Hard man&Stensel                                                                                      3.Soshial be havier

2.Jensen                                                                                                          4.Ability movements

 

 

            در همین راستا این نکته اهمیت دارد که آمادگی و نشاط جسمی می تواند زمینه ی اثر بخش و کارآمدی تعلیم و تربیت برای هدایت کودکان و نوجوانان و آماده سازی آنان برای حرکت در این مسیر را فراهم نماید. طرح های متعدد کیفیت بخشی ورزش و تربیت بدنی دانش آموزان و مدارس به ویژه آموزش فراگیر شنا از جمله فعالیت هایی هستند که در همین چهارچوب و برای تعمیق آمادگی و نشاط دانش آموزان صورت می گیرد.

            اجرای دقیق و مطلوب آن ضمن در بر داشتن منافع و نتایج ارزشمندی برای دانش آموزان، به تحقق چنین هدفی کمک می کند. از آنجایی که آموزش فراگیر ورزش حیاتی شنا مورد سفارش دین مبین اسلام قرار دارد و کمیته ی مشورتی انتشاراتی IOC ( کمیته ی بین المللی المپیک ) شنا را به عنوان نخستین ورزش برگزیده است.

            در بسیاری از کشور ها آموزش آن به دانش آموزان جزئی از برنامه ی اصلی درس تربیت بدنی می باشد از این رو شنا به عنوان یکی از برنامه های محوری و مهم برای اشاعه ی فرهنگ ورزشی و ارتقاء سلامتی و نشاط آینده سازان میهن اسلامی ایران محسوب می گردد.

 

بیان مسئله

            پیشرفت، توسعه وتعالی در هر جامعه ای زمانی میسر و ممکن می شود که مسئولان، برنامه ریزان و سیاستگزاران جامعه توجه اصلی و اساسی به کودکان و نوجوانان را در سرلوحه ی کار خود قرار دهند این امر مستلزم درک و شناخت ورزشی آموزشگاه ها و به ویژه ورزشی در دوره ی ابتدایی است. بدیهی است که تربیت بدنی و ورزش در این سنین نقش حیاتی ایفا می کند .

            بی توجهی به امر تربیت بدنی و ورزش در دوره ی ابتدایی  به معنای بی توجهی به پرورش ابعاد جسمی، روانی، عاطفی، اخلاقی و اجتماعی میلیون ها کودک و آینده ساز جامعه است. در بعد پرورش جسمانی که موضوع اصلی بحث ما را تشکیل می دهد، این دوره بهترین و مهم ترین موقعیت و فرصت جهت فراگیری ورزش های پایه و اساسی و از جمله دو میدانی، شنا و ژیمناستیک است. گسترش و پیشرفت و توسعه در رشته های مادر و پایه در جامعه ی ورزشی کشور ، ریشه در بی توجهی نسبت به سرمایه گزاری لازم در ورزش مدارس دارد .

            در تحقیق دکتر هاشم کوزه چیان ( 1368 ) در خصوص بازنگری اساسی به درس تربیت بدنی در دوره ی ابتدایی نشان داده است که تنها 13 % از جامعه ی تحقیق از وضعیت طبیعی برخوردار بودند و 87 % مشکل جسمانی داشتند. بنابراین رابطه ی معنی داری بین پیشرفت قابلیت جسمانی و چگونگی گذراندن ساعات تربیت بدنی در مدارس تربیت بدنی وجود داشت.

            فائزه دهقان و همکاران( 2008) تفاوت معنی داری در قابلیت حرکتی کودکان مشاهده نکرده در حالی که بووس1 و همکاران ( 2009 ) تفاوت معنی داری از نظر جنسیت در قابلیت حرکتی کودکان مشاهده کردند. نظرات متناقضی نیز در زمینه ی بررسی توانایی های حرکتی ورزشکاران و غیر ورزشکاران به چشم می خورد که از آن جمله، عطار زاده ی حسینی ( 1370 ) با تحقیق در این زمینه نتیجه گرفت که سطح توانایی های حرکتی( دانش آموزان ورزشکار و غیر ورزشکار برابر و یکسان است ). اما ویزاوری ( 1377 ) علی رغم مشاهده نکردن تفاوت معنی داری بین توانایی های حرکتی ورزشکاران و غیر ورزشکاران، تفاوت معنی داری به دست آورد ( سید زاده نوش آبادی ، 1380 ) باتوجه به تحقیقات انجام شده دراین زمینه هنوزبرخی موارد به خوبی روشن نشده است.

ت

 
  1. Bos
 

            سؤالاتی که در ارتباط با فعالیت های بدنی و تاثیرآن برقابلیت های جسمانی کودکان مطرح است و پاسخ آن ها به تحقیقات بیشتری نیاز دارد این است که  آیا فعالیت بدنی بر قابلیت های جسمانی کودکان تأثیر دارد؟ و به نظر می رسد برای تأیید تأثیر فعالیت های بدنی بر قابلیت حرکتی   دانش آموزان به تحقیقات بیشتری نیاز است . در این راستا این تحقیق برآن است تا تأثیر فعالیت های بدنی بر قابلیت های حرکتی را با تست های موتوریک مدول ( مومو ) 1و برخی تست های اندازه گیری قابلیت های حرکتی بر روی کودکان 8 تا 10 ساله مورد بررسی قرار دهد.

 

ضرورت و اهمیت تحقیق

          حرکت و فعالیت بدنی از جمله نیاز های غریزی و فیزیولوژیک انسان بوده است که به سلامت روحی و جسمی ما ارتباط دارد . و جود عضلات و مفاصل متعدد در بزرگ ترین بخش بدن یعنی دستگاه حرکتی نشان دهنده ی این است که بدن با هدف « حرکت » طراحی شده است .

            یکی از شعار های سازمان جهانی بهداشت « تحرک رمز سلامتی » در سطح جهان است و مردم را به ورزش و فعالیت بدنی دعوت می نماید . همین طور در بیانیه ی مشترک با  سازمان خوار و بار جهانی مهم ترین عامل مرگ و میر های جهان را بیماری های خطرناک قلبی ، سکته ، سرطان و عارضه ی چاقی برشمرده و مهم ترین راه پیشگیری از آن را همراه با رژیم مناسب غذایی، ورزش منظم روزانه ذکر نموده است.


دانلود با لینک مستقیم


تعیین تأثیر 10 هفته فعالیت بدنی منتخب شنا بر پیشرفت قابلیت های جسمانی دانش آموزان پایه ی سوم ابتدایی.-- دو فصل اول -- 55 ص
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد