تحقیق: جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر ، با فرمت ورد 10 صفحه
بخشی از متن:
تعریف:
عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شیر و جلوگیری از فساد و زمانی برای تبدیل شیر فاسد و خراب به شیری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه میگردند.
حالت اول طبیعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.
- جستجو و اندازه گیری بیکرمات دوپتاس:
2- جستجوی فرمل:
شیری که به آن فرمالین اضافه شده باشد در موقع سنجش نسبت درصد چربی بروش ژربر علاوه بر بوی مخصوص برنگ بنفش نیز در می آید
3-جستجوی آب اکسیژنه:
اصول آزمایش:
4- جستجوی اسیدبوریک(وبوراتها):
اصول آزمایش:
5-جستجوی اسیدسالیسیلیک(وسالیسیلاتها):
اصول آزمایش:
6- اندازه گیری کربناتها و بیکربناتهای قلیایی:
اصول آزمایش:
7-جستجوی هیپوکلریت ها:
اصول آزمایش:
تحقیق: جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر