فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات:47
مقدمه
فصل اول
آشنایی با فعالیت های شرکت تولیدی تک ماکارون
شمای کلی مراحل تولید آرد
کنترل کیفی کارتن
ازمونهای میکروبی :
• دستور العمل شمارش کلی میکروبی
دستور العمل اندازه گیری میکروبی سطوح و هوا
شرح ازمونهای کنترل کیفی
فصل دوم
بررس خط تولید
مواد خشک اولیه
گلوتن
ویتامین ها :
قالب زنی
مراحل خشک کردن و خشک کن ها
فصل سو م
شرح آزمونهای مهم انجام گرفته در آزمایشگاه تک ماکارون
نمونه برداری
تعیین روش نمونه گیری و چگونگی اجرای آن
نمونه برداری از گلوتن
نمونه برداری از آرد
نمونه برداری از محصول در حین فرایند
نمونه برداری محصول نهایی
• شرح دستگاه رطوبت سنج
• شرح دستگاه رنگ سنج
unit control
• دستگاه اتو کلاو
• دستگاه الک
• دستگاه آسیاب
• دستگاه گلوترک
کارخانه ماکارونی