جزوه تغذیه طیور دانشگاه تبریز دانشکده کشاورزی مناسب برای دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا :
فهرست مطالب :
1 – introduction on poultry Nutrition
2 – Normal dijestion of:
- carbohydrate
- protein and AA
- Fats and FA
- vitamins
- Minerals
3 – Energy Metabolism of carbohydrate , fats , protein
-Energy evatuafing system , AME , AMEn ,TME , TMEn , NE. EE
4 – Protein and AA
-metabolism
- protein/AA evaluing system (biological and chemical assays)
- vitamins
- stabihity
- interdependence
- deficiencies
-toxcicity
- mineral
- pond ca metabolism
- availability of ca 8 p in feed stuff
- Electrolyte balance
- Non – Nutrition feed additive
- Antibiotic and growth promutoy
- probiotic and growth promutry
- Enzymes
- oligosacarides (probiotics / Gos / Fos / Tos / Mos / ) )2 -20 monos…….)
عوامل موثر در مصرف محصولات حیوانی:
آینده روند محصولات دامی:
تولید جهانی گوشت مرغ وتخم مرغ :
تولید تخم مرغ در ایران :
جنبه های محیط زیستی:
هضم در طیور:
عوامل موثربرهضم کربوهیدراتها:
جذب(passive transport
هضم طبیعی
LOW SOEACIFITY
اثرات سن بر قابلیت هضم اسید های آمینه:
چربیها واسیدهای چرب:
انرژی :
تعداد صفحات:40
زبان فایل:فارسی
فرمت فایل:pdf
حجم فایل: 1.73مگا بایت
جزوه تغذیه طیور دانشگاه تبریز دانشکده کشاورزی