در این مقاله به اثر سولفیدهای آروماتیک بر روی سرعت و گزینشپذیری واکنشهای تبدیلی هیدروکربنها. همینطور تشکیل گرمایی که در لولههای فولاد ضدزنگ در راکتورها پرداخته شده است که سرعت از بین رفتن هپتان (در 100kp, 7000c و نسبت ) تا حدود 16-26% افزایش مییابد و اگر 1/0 تا 1% جرمی دیبنزیل سولفید به چپتان افزوده شود گزینشپذیری کاهش مییابد. و افزودن 1% چربی دیسولفید دیبنزیل موجب افزایش تجزیه شیمیایی هپتان تا حدود 8% میشود. افزایش این ترکیبات (5/0%- 1/0 جرمی) در خوراک ورودی پدیده ککینگ را تا 70% در کورههای پیرولیز در دمای 8200c بدون حضور بخار کاهش میدهد و کاهش کک گرفتگی در عوض موجب افزایش مقدار موجودی آروماتیکها در محصولات مایع پیرولیز میگردد. این نتایج با استفاده از گاز کروماتوگرانی با لوله موئین و اسپکترومتری جرمی بدست آمده است.
اثر سولفیدهای آروماتیک بر روی سرعت و گزینش پذیری واکنشهای تبدیلی هیدروکربنها