هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله بررسی فواید ورزش شنا

اختصاصی از هایدی دانلود مقاله بررسی فواید ورزش شنا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

 


تاریخچه :
از آنجا که بخش وسیعی از سطح کره زمین با آب پوشیده ، بشر از ابتدا نسبت به شیوه های استفاده از آب و چیر ه شدن بر آن کنجکاو بوده است.
توجه انسان به شنا و آموختن فن شنا وری، بی تردید از زمانی آغاز شده که انسانهای نخستین از غارها بیرون آمده و در کنار رودها و دریا ها سکونت گزیدند.
بشر اولیه که می بایست در همه حال با عوامل طبیعی در مبارزه باشد، شنا را هم به ناچار و از روی نیاز آموخت تا بدینوسلیه بتواند از آبها و آبگیرها به سلامت بگذرد، بنابراین در مراحل اولیه، شنا نه انگیزه ورزش و تفریح ، بلکه برای رهایی از چنگال امواج و نجات جان بوده است.
به درستی دانسته نیست و نمی توان گفت: که انسانهای اولیه چگونه شنا می کردند. اما چون بیشتر جانوران به طور طبیعی شنا کردن می دانند به یقین می توان گفت که بشر اولیه شنا کردن را از حیوانات آموخته و با دقت در طرز دست وپا زدن جانوران در آ ب از آ نها تقلید کرده است. این گونه شنا ، که به صورت مداوم چهار دست و پا در آب است البته سرعت چندانی ندارد ولی همین اندازه که شناگر را در آب غوطه ور نگه می داشت کافی بود. به این ترتیب شنا کردن تبدیل به یک نیاز اصلی برای مردمان کنار رودها و دریاچه ها و دریا ها شد و به تدریج ، ارتشهای دوران باستان هم که برای خود نیروی دریایی بوجود آورده بودند، فن شنا را به ملوانان خود آموزش دادند تا هنگام غرق شدن کشتی، بتوانند خود را نجات دهند.
با توجه به مدارکی که از تمدنهای مصر باستان، کلده، آشور در دست است به خوبی معلوم می شود که آن مردمان به فن شنا آشنا بوده و می توانسته اند در رودهای نیل، دجله، فرات شنا کنند.
در تمدنهای دوم و یونان باستان، شنا کردن یکی از تعلیمات اصلی سربازان بوده است. از ویرانه های شهر باستانی پمپی، نقش و نگارهایی کنده شده بر سنگ بدست آمده که آدمیان را در حال غوطه وری در آب نشان می دهد. با این همه، دلیلی در دست نیست که بتوان گفت شنا یکی از مسابقات بازیهای المپیک باستان بوده است.
در ژاپن، که مجمع الجزایر است و دریا نقشی حیاتی در زندگی مردمان دارد، شنا کرن (به ویژه برای ماهیگیری) امری طبیعی بوده است. به صورت ورزش و رقابت هم شنا در ژاپن سابقه ای طولانی دارد در سال 1603 میلادی، به فرمان امپراتور ژاپن شنا در مدارس آن کشور اجباری شد و حتی مسابقه ای هم برای آن به وجود آمد.
در هر حال با توجه به مدارک تاریخی میتوان گفت که انسان حدود دو هزار سال است که به فن شنا آشنا شده است و آن را اجرا کرده است. اما در قرون وسطی که بیماریهای مهلک و مسری و با و طاعون در میان مردم افتاد و در اروپا چندین بار قربانیان زیاد گرفت چون اعتقاد بر این بود که بیماریها از طریق آب و شناوری در آبگیر ها شایع می شود. پس شنا را ممنوع کردند و این ترس تا حدود قرن شانزده همچنان در مردم بود.
از قرن 16 به بعد کم کم سخن از شنا و فنون آب به میان آمد حتی نوشته هایی در باره فواید شنا و طرز دست و پا زدن در آب منتشر شد. اولین کتاب در این باره توسط توسط معلمی بنام «نیکلاس واین من» در کشور آلمان در سال 1538 میلادی نوشته شد.
پس از آن «ادوارد دیگی» در سال 1587 کتابی به زبان لاتین در آموزش فن شنا و فواید آن نوشت که این کتاب در سال 1595 به زبان انگلیسی ترجمه و منتشر شد.
بعدها در سال 1696 هم یک فرانسوی به نام تیونت کتابی نوشت تحت عنوان هنر شنا که در آن نوعی شنا شبیه شنای قورباغه را مورد بحث و آموزش قرار می داد.
انتشار این گونه کتابها و علاقه ای که بطور طبیعی در انسان نسبت به آب بازی و آب تنی هست، سرانجام سبب شد که شنا بار دیگر در اروپا رونق بگیرد و زنده شود.
نخستین استخر در سال 1828 در شهر لیورپول (انگلستان) به وجود آمد. به زودی ساختن استخر در دیگر شهرهای انگلستان مخصوصاَ لندن آغاز شد. تا جایی که در سال 1837 فقط در شهر لندن شش استخر شنا وجود داشت.
لندن را باید نخستین شهر جهان به حساب آورد که شنا را به صورت ورزش مورد توجه قرار داد و برای آن مسابقاتی به راه انداخت. در سالهای دهه 1860 چندین مسابقه میان شناگران باشگاههای شنای لندن برگزار شد اما نخستین مسابقه ی شنای مدرن در استرالیا ترتیب یافت. این مسابقه در ماه فوریه سال 1864 در شهر سیدنی صورت گرفت که در آن شناگری به نام ردموند توانست 440 یارد (کمی بیشتر از 400 متر) را در 8 دقیقه و 43 ثانیه بپیماید.
در قرن نوزدهم لندن همچنان پیشتاز ورزش در جهان بود در سال 1869 اتحادیه شنای لندن تاسیس شد که بر مسابقات شنا نظارت می کرد و برای آن قوانین و مقررات خاصی می نوشت در این سالها جز شنای قورباغه شنای دیگری را شناگران نمی دانستند تا آنکه شنای پهلو ابداع شد که هیجان بسیاری را در استخرهای آن روزگار برپا کرد. در شنای پهلو، سر به طرف پاها می چرخید و یک دست کوتاهتر از دست دیگر زده می شود. در شنای پهلو به تدریج اصلاحاتی صورت گرفت که مهمترین آن حرکت قیچی پاها بود شناگری انگلیسی به نام کول در سال 1871 موفق شد به کمک این نوع شنا (که دیگر شنای انگلیسی نامیده می شد) مسافت صد متر (91.5) را در یک دقیقه و 15 ثانیه شنا کند)
مسابقات شنا، در مسافتهای گوناگون و به شیوه های مختلف برگزار می شود.

 

شنا در دل تابستان و به خصوص در آب‌های سرد چشمه‌سارها و رودخانه‌ها، انرژی‌زا، لذت‌بخش، آرام‌بخش، شادی‌آور و مسکن و مقوّی اعصاب است؛ و بدن را در برابر بیماری‌ها بیمه می‌کند. «کسی که در تابستان در میان چشمه‌ها و آب‌های سرد شنا می‌کند، و بعداً از حرارت و نور خورشید فروزان بهره‌مند می‌شود، بدنش در مقابل تغییر هوا بیمه می‌شود و یک نوع مصونیّت پیدا می‌کند که در فصل زمستان از سرماخوردگی‌های پی‌درپی راحت و آسوده باشد. آب سرد، مقوی اعصاب کوفته است، و شنا مخصوصاً در آب سرد، خود مقوّی دیگری است؛ زیرا به واسطه حرکات دست و پا و تنفس عمیق که توأم با لذت و نشاط است، اعصاب و عضلات تمدید نیرو می‌کند
در میان ورزش‌های متداول دنیا که از ورزش‌های سنتی و قدیمی به شمار می‌رود، و در دین مقدس اسلام هم بر یادگیری و اهتمام به آن تأکید فراوان شده، ورزش شنا است. یادگرفتن شنا، در مکتب فطری و انسان‌ساز اسلام مستحب بوده و تا اندازه‌ای به آن اهمیت داده شده است، که تعلیم دادن آن از یکی از حقوق فرزندان بر عهده والدین قرار داده شده است.

 

 

 

پیامبر اکرم(صلّی‌الله‌علیه‌وآله) در این باره می‌فرماید: «عَلِّمُوا أَبنائَکُم السِّباحَةَ و الرَّمْیَ، حَقُّ الوَلَدِ علی الوالدِ أن یُعَلِّمَهُ الکتابةَ و السِّباحةَ و الرِّمایةَ»[2]؛ «به فرزندانتان شنا و تیراندازی یاد بدهید؛ این حق فرزند بر پدر است که به او خواندن و نوشتن، شنا کردن و تیراندازی کردن تعلیم دهد.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


شنا (سِباحة) از واژه‌های زیبا در فرهنگ اسلامی و یادآور پاکی، قداست، عظمت، نیرومندی، تحرک، پویایی

 

این‌که در فرهنگ اسلامی «سباحة» با واژه‌های قرآنی سبحان، یسبح، تسبیح و امثال آن هم‌ریشه است، بسیار جالب توجه است. «السُبْحَة»: به معنای دعا کردن، و «تسبیح»: به معنای پاک و منزّه دانستن می‌باشد. و «سبحات وجه الله» انوار الهی و جلال و عظمت پروردگار است که مورد تقدیس و تکریم واقع می‌شود. «سابح» به معنی شناگر است، که برای فرشته، ستاره و اسب به منزلة این که به نوعی شنا می‌کنند، به کار می‌رود.[4]
دنیای امروز به شنا اهمیت فوق‌العاده‌ای قایل است، و از آن به عنوان ورزشی مادر استفاده می‌کند. این رشتة ورزشی با توجه به آثار بسیار مهمی که در آمادگی جسمانی، شفا‌بخشی و نشاط‌بخشی از خود به یادگار می‌گذارد، آموزش آن از نیازهای اساسی برای هر شخص می‌باشد، که باید جزو آموزش‌های لازم برای زندگی به خصوص در سنین اولیه به کودکان باشد. شنا از جمله ورزش‌های مفیدی است که اگر در سنین پایین شروع شود، فرد در آینده از وضعیت فیزیکی، قلبی ـ عروقی، ذهنی و مهارت‌های اجتماعی بالایی برخوردار خواهد بود.
دنیای امروز به شنا اهمیت فوق‌العاده‌ای قایل است، و از آن به عنوان ورزشی مادر استفاده می‌کند. این رشتة ورزشی با توجه به آثار بسیار مهمی که در آمادگی جسمانی، شفا‌بخشی و نشاط‌بخشی از خود به یادگار می‌گذارد، آموزش آن از نیازهای اساسی برای هر شخص می‌باشد، که باید جزو آموزش‌های لازم برای زندگی به خصوص در سنین اولیه به کودکان باشد. شنا از جمله ورزش‌های مفیدی است که اگر در سنین پایین شروع شود، فرد در آینده از وضعیت فیزیکی، قلبی ـ عروقی، ذهنی و مهارت‌های اجتماعی بالایی برخوردار خواهد بود.

 

شنا کاملترین نوع از ورزش‌های هوازی است، که به عقیده بسیاری از پزشکان و متخصصین توان‌بخشی، اکسیژن بیشتر و مطلوبتری را به ارگانیسم منتقل می‌کند؛ تمامی اندام و عضلات بدن را به شکل مناسبی به کار می‌گیرد؛ و دستگاه‌های قلب و عروق، تنفس و اعصاب را تقویت می‌کند، و اثر نامطلوبی بر روی بدن نمی‌گذارد.<\/h2>
شنا از جمله ورزش‌های باارزش است که حتی افرادی که دچار نقص عضو و معلولیت هستند، می‌توانند از آن علاوه بر لذت‌جویی، در جهت کسب سلامتی و تندرستی جسمی استفاده نمایند. این‌گونه افراد، به خصوص کسانی که از ناحیة پا معلول هستند، می‌توانند بی‌آنکه به پاهای خود احتیاج داشته باشند، به راحتی شنا کنند.
تقویت‌کننده روح و جسم

 

شنا یک فعالیت طبیعی است، که هم برای تفریح و سرگرمی، هم برای نیرومندی و تندرستی بدن و هم برای آرامش اعصاب و روان می‌باشد. از لحاظ تناسب، شنا هر دو مزایای جسمانی و روحانی را دارا می‌باشد. شاهکارهایی که شنا کردن در جسم و روان انسان از خود بر جای می‌گذارد، قابل شمارش نیست. این نوع ورزش بهترین نوعی است که تقریباً تمام خصوصیاتی را که در تأمین سلامتی و تندرستی و بهداشت روانی برای ورزش وجود دارد، دارا می‌باشد. <\/h2>
از شنا تفریحی گرفته تا شنای قهرمانی، شنا خیلی راحت بدن را از نظر جسمی به سطح مطلوبی رسانده، و تمام اندام و عضلات بدن را نیرومند می‌کند. این ورزش به علت اینکه ترکیبی از حرکات متفاوت است و هماهنگی بین آنها نیز رعایت می‌شود، باعث می‌شود که ماهیچه‌ها به صورت متعادل رشد کنند، و در نتیجه شنا‌گر از اندامی زیبا و طبیعی برخوردار باشد. شنا همچنین مقدار جنبش‌پذیری مفاصل بدن را افزایش می‌دهد، و مقاومتی که آب ایجاد می‌کند، باعث قدرت، نرمی و انعطاف‌پذیری بیشتر، به خصوص در مفاصل بزرگ مثل مفاصل گردن، شانه و کشاله ران می‌شود. چون آب اصولاً فشارناپذیر است، با ایجاد تورم به ساخت و حالت بافت‌های بدن کمک می‌کند.[5] و به خاطر همین دلیل‌ها است که شناگران از جسمی پویا و پوستی باطراوت برخوردار می‌باشند.

 

ورزش شنا تأثیر مثبتی در حالت‌های روحی ـ روانی و کاهش اضطراب در افراد عادی دارد. و اعصاب را در برابر هیجان و استرس مقاوم می‌کند. مشاهده شده است که بعد از این ورزش، شناگران به طور قابل ملاحظه‌ای کمتر عصبانی، افسرده، خشمگین و هیجان‌زده می‌شوند. (برگر[6] و اوئن[7]، 1983) شنا بهترین ورزشی است که باعث اعتماد به نفس می‌شود. و خلاقیت انسان را رشد می‌دهد. تونی بوزان نویسندة کتاب «هوش خلاق» می‌گوید: ورزش‌هایی که در یک مسافت طولانی انجام می‌گیرند، مانند قایقرانی، پیاده‌روی و شنا به ویژه برای خلاقیت مفید هستند؛ زیرا در هنگام انجام آنها مغز آزاد گذاشته می‌شود. احتمالاً ورزش در حالی که شما در وضعیتی قرار گرفته‌اید که از قیود گوناگون فراغت یافته، کسب آرامش نموده و تنها هستید، بیشترین سود را عاید شما خواهد ساخت.»
از دیگر فواید شنا، مزایای درمانی ‌آن است؛ شنای اصولی و متعادل در درمان آرتریت، آرتروز، کمردرد، چاقی، فشار خون و آسم، و تسکین دردهای استخوانی و عضلانی نقش مؤثری دارد.

 

تمرینات آبی باعث افزایش جریان خون سطحی، به ویژه در عضلات و نرمی آنها می‌شود، و دردهای عضلانی را تسکین می‌دهد. زمانی که بیمار در آب قرار می‌گیرد، میزان فشاری که بر روی مفاصل وارد می‌شود کاهش یافته، و با حرکات و تمریناتی که داخل آب انجام می‌دهد، به نحوی ماهیچه‌ها تقویت یافته، و این تقویت باعث می‌شود تا فشار بر روی فضای دیسک و مفاصل کاهش یابد. این کاهش فشار کمکی است برای مبتلایان به آرتروز زانو که غضروف اصلی آنان تخریب شده است؛ این‌گونه بیمار‌ها باید بدون خم کردن زانو، با تقویت ماهیچه‌های اطراف و سفت کردن عضلات چهارسر ران، عضلات دوطرف زانو را تقویت ‌کنند. شنا همچنین تراکم استخوان‌ها را افزایش می‌دهد. در نتیجه کسانی که به ورزش‌های آبی روی می‌آورند، نه تنها عضلات ناحیة شکم خود را نیز تقویت می‌کنند، بلکه موجب می‌شوند از بروز افتادگی شکم که از دلایل اصلی کمر‌درد است، ممانعت به عمل آید. اما از آنجایی که شنا در استحکام استخوان نقشی ندارد، مبتلایان به پوکی استخوان باید از شنا کردن زیاد و سنگین پرهیز کنند.
شنا موجب بهبودی سیستم تنفسی شده و رطوبت و پاکی‌ای که در هوای محیط‌ آبی وجود دارد، می‌تواند به بهبود آسم کمک کند. ورزش‌های آبی همچنین باعث افزایش متابولیسم عمومی می‌شوند. افزایش سوخت‌ و ساز در درمان چاقی[9] و پیشگیری از دیابت نوع دوم مؤثر است. این نوع دیابت در افراد مسن و چاقی که از تحرک بدنی کمتری برخوردارند و حساسیت گیرنده‌های انسولینی در سلول‌های آن کاهش می‌یابد، بیشتر است. هنگام شنا کردن، سوخت و ساز گلوکز خون به راحتی صورت گرفته و گلیکوژن ذخیره شده در عضلات به مصرف می‌رسد. <\/h2>
شنا همچنین باعث کاهش حساسیت پایانه‌های اعصاب حسی شده، ریلکس عمومی عضلات را فراهم می‌کند و استرس را کاهش می‌دهد. از تأثیرات مهم آن، حفظ یا بازگشت تعادل جسمی و روانی به ارگانیزم است. کسب تعادل در حیات بشری خیلی ضروری است؛ و در نتیجة آن است که انسان سلامتی و مزاج طبیعی خود را به دست آورده و احساس آرامش و سرخوشی می‌کند.<\/h2>
شنا یک ورزش همه‌‌جانبه و بسیار عالی است، و یک فعالیت طبیعی و اجتماعی است؛ و نه تنها موجب تقویت جسم و روان انسان می‌گردد، بلکه روح مذهبی و معنوی انسان را نیز قوی‌تر می‌کند. وقتی که شناگری در دل رودخانه یا دریایی مشغول شنا کردن است، خودش را می‌بیند و خدایش را، احساس می‌کند در دنیای دیگری است؛ چرا که در آن لحظه از هر قید و بندی رها و تنها است؛ و فکرش آزاد و آسوده است. و اگر احساس خطری کند، یاریگرش را فقط خدا می‌بیند و با او با خلوص نیت به نجوا می‌نشیند.<\/h2>
تمامی آثار و فوایدی که شنا دارد، بیشتر از همه مدیون آب است. و خیلی از اثرات جسمی و روانی که در فصل‌های گذشته برای آب بیان شد، به نوعی در اثرگذاری شنا به جسم و روح انسان دخیل می‌باشند. به عنوان نمونه، چون آب و الکترولیت‌های آن در حال تعادل هستند، تمام سیستم‌های بدن و الکترولیت‌های آن را با اثر کردن در الکترون‌های ین‌های سدیم و پتاسیم سلول‌ها، به حالت تعادل می‌آورد.

 

به تمام کسانی که علاقه‌مند به بهبود وضعیت روحی و جسمانی خود می‌باشند، صرف‌نظر از سن، سابقة آمادگی جسمانی و یا هر بیماری که داشته باشند، حتی اگر تا به حال شنا کردن را تجربه نکرده‌اند، این ورزش شفا‌بخش توصیه می‌شود. تمامی آنانی که از این موهبت آب استقبال کنند، آثار آن را ظرف چند هفته مشاهده خواهند نمود!

 


دلایل زیادی برای شنا کردن هست. در اینجا تعدادی از آنها را ذکر می‌کنیم تا انگیزه شما بیشتر شود. هنگام شنا هیچ نوع فشاری از طرف زمین وجود ندارد که این امر مفاصل را از فشار و کشیدگی به دور نگاه می‌دارد. در واقع، بنیاد آرتروز شنا و فعالیت‌های آبی را به این دلیل قویا توصیه می‌کند. کلاس‌های آیروبیک آبی به این دلیل هم خوب هستند، چون با وجود اینکه می‌پرید و به کف استخر می‌خورید، آن‌را با فشار کمتری انجام می‌دهید برای اینکه در آب شناور هستید. و دیگر اینکه در زمان کلاس آیروبیک آبی اگر وسیله ای برای شناور ماندن (مثل جلیقه ) داشته باشید، فشار وارده کمتر هم می‌شود.
رسیدن به آمادگی قلبی عروقی
شنا استقامت را بهبود می‌بخشد. در مطالعه‌ای بر روی مردان و زنان میانسال بدون فعالیت بدنی که به مدت 12 هفته تمرین شنا انجام دادند، مصرف اکسیژن حداکثر، 10 و حجم ضربه ( مقدار خون پمپ شده با هر ضربان که نشان دهنده قدرت قلب است) تا 18 بهبود پیدا کرد.
ایجاد توده عضلانی
در مطالعه ای بر روی مردانی که یک برنامه شنا هشت هفته ای را کامل کردند، 8/23 افزایش در ماهیچه سه سر ( پشت بازو) مشاهده شد.
اگر شما هم اصلا تمرین مقاومتی انجام نمی‌دهید و شروع به شنا کنید، مطمئناً قوی تر خواهید شد و حتی ممکن است به مانند مردان مورد اشاره در این مطالعه توده عضلانی تان بیشتر شود اما حتی اگر افزایشی هم در توده عضلانی نداشته باشید اما ارزش آن را دارد که به خاطر قدرت و توانی که مطمئناً کسب می‌کنید شنا کنید.

 

 

 

یک جایگزین به هنگام آسیب دیدگی
وقتی ورزشکاران آسیب می‌بینند مکررا به آنها توصیه می‌شود که برای حفظ تناسب اندام شان شنا کنند. شنا به آنها کمک می‌کند که روفرم بمانند، و حتی بخشی از روال بازتوانی هم است. چون مقاومت آب باعث می‌شود ماهیچه‌ها بدون کشیدگی یا فشاری که بر روی زمین تجربه می‌شود، سخت کار کنند.
گریزی از گرمای تابستان
چیزی مثل شنا در طی ایام گرم تابستان، چه در ساحل باشد یا چه در استخر، وجود ندارد. شنا آرام بخش است، حرکات نرم و موزون هستند، و تمرینی عالی است.
رویدادی خانوادگی
شنا و دیگر فعالیت‌های آبی چیزی است که تمام اعضای خانواده می‌توانند در آن شرکت کنند. با افزایش میزان چاقی در بچه ها و نیز در بزرگسالان، فعالیت‌های بدنی خانوادگی و الگوسازی خوب می‌تواند یک روش برای متوقف کردن همه گیری بی تحرکی و چاقی باشد.
سوزاندن کالری
شنا کالری زیادی را، حدود 500 تا 650 در ساعت می‌سوزاند که بستگی دارد به اینکه با چه کارآیی شنا می‌کنید و چقدر شناور هستید ( هر چه چربی تان بیشتر باشد، بیشتر شناور می‌مانید و برای شنا کالری کمتری نیاز دارید) . تحقیق اولیه بر روی شنا و مصرف کالری نشان داده است که شنا، بدون توجه به ضربه، حدود 89 کالری سوزانده شده در طی دویدن و 97 کالری سوزانده در طی دوچرخه سواری در یک دوره زمانی مشابه را می‌سوزاند.به بیان دیگر، شنا حدود 11 کمتر از دویدن اما تنها 3 کمتر از دوچرخه سواری می‌سوزاند. یک نکته مهم در این اطلاعات این است که مصرف کالری به شدت ورزش بستگی دارد و امکان آن کاملاً وجود دارد که در زمانی مشابه کالری‌های بیشتری را بسوزانید در صورتی که شدید شنا کنید.

 


آموزش گام به گام ورزش شنا

 


آموزش شنا از مقدماتی تا حرفه ای :

 

اولین چیزی که برای آموزش شنا لازم است آشنا بودن کودک یا فرد آموزش گیرنده با آب است . برای آشنا کردن فرد آموزش گیرنده با آب راههای بسیاری وجود دارد و نوع آموزش بستگی به سن فرد دارد . آموزش شنا Swimming Training : آموزش کامل شنا برای آقایان و خانمها به زبان اصلی . آموزش شنا شامل : شنای کرال سینه ، شنای کرال پشت ، شنای قورباغه ، شنای پروانه و ... آموزش شنا از مبتدی تا پیشرفته به روشی کاملا ساده و به صورت مرحله به مرحله تهیه شده به صورت فیلم . در این فیلم سعی شده است با نمایش حرکات مختلف شناگران به صورت تصویر آهسته مدل های مختلف شنای مهارتی به شما آموزش داده شود . این مجموعه شامل 2 دی وی دی با کیفیت عالی می باشد و آموزش بصورت کاملا دقیق و حرفه ای صورت می گیرد و با قیمت 6000 تومان در اختیار شما مشتریان عزیز قرار گرفته است .

 


به فرزندان خود شناکردن و تیراندازی بیاموزید . ( پیامبر اکرم ) با توجه به قرار داشتن در فصل تابستان و ضرورت و اهمیت یادگیری شنا و سفارش آن در دین مبین اسلام ما قصد داریم آموزش شنا را به همراه تصاویر و نکات مهم مربوط به این ورزش مفرح را تقدیم حضورتان کنیم. توضیح اینکه در این مجموعه آموزشی تاریخچه و مقدمات آموزش شنا و انواع آن به همراه سایر نکات لازمه ارائه می گردد. امید است با مطالعه و بکارگیری آنها قدمی در فراگیری این ورزش برای شما عزیزان برداشته باشیم .

 


فوائد ورزش شنا :

 

ورزش شنا یکی از محبوب ترین ورزشها در بین اقشار مختلف مردم است. فردی که شنا می کند، نه تنها از این طریق احساس راحتی و نشاط می کند بلکه در اثر شنا کردن قابلیتهای جسمانی خود را از قبیل استقامت دستگاه گردش خون و تنفس، قدرت، سرعت و انعطاف پذیری مفاصل شانه و مچ پا افزایش می دهد. ورزش شنا ورزشی است که از سن نوزادی تا سن کهنسالی میتوان آنرا انجام داد و به طور کلی ورزشی است که هیجان و اضطراب را کاهش داده، عضلات را قوی و محکم کرده و بدن را نرم و انعطاف پذیر می سازد و باعث می شود که فرد انرژیی بیشتری برای انجام کارهای روزانه خود کسب کند.

 


تاثیر شنا بر سلامتی :

 

تأثیر مثبت فراوانى که چند مرتبه شنا در طول یا عرض استخر بر سلامت ما مى گذارد باورکردنى نیست ، همچنین تأثیر مثبت ورزش بر سلامت روحى و جسمى ما غیر قابل انکار است. در این میان بهترین حالت ، زمانى است که شما برنامه ورزشى خاصى که متناسب با شیوه زندگى ، علایق و شرایط جسمی تان باشد برگزینید زیرا ورزش کارى است که باید از آن لذت ببرید . شنا نه تنها موجب طراوت و شادابى مى شود ، بلکه مى تواند تأثیرى معجزه آسایی بر جسم و از بین بردن چربی اضافه بگذارد . شنا سلامت را بهبود بخشیده و موجب تناسب تمام بدن مى شود و قدرت ، استقامت و انعطاف آن را تقویت مى کند .
ورزش شنا در زنان و جلوگیری از آسیب های احتمالی آن

معمولاهمه ما شنا را ورزشی مفرح و عاری از هر خطر و آسیب دیدگی تصور می کنیم . این در حالیست که سالانه بیش از 150000 نفر در سراسر جهان برای مداوای صدمات ناشی از شنا کردن( غیر از خفگی) به مراکز درمانی مراجعه میکنند .اهمیت دیگر این ماجرا هنگامی است که زنان در حین حاملگی شنا میکنند .انجام ورزش شنا در حاملگی به انجام ساده‌تر زایمان و کنترل اضافه وزن در حین بارداری کمک کرده و با کاهش وزن خانم حامله در آب از صدمه به مفاصل زانو جلوگیری می ‌شود.
در موارد خاصی باید از انجام ورزش اجتناب کرد و یا حتماً با نظر پزشک اقدام به این کار کرد. این موارد عبارتند از: تهدید به سقط که همراه خون‌ریزی سه ماهه اول باشد و حاملگی‌های چند قلویی و بیماری قلبی و ریوی شدید و احتمال زایمان زودرس که با کوتاه شدن طول دهانه رحم همراه است. زنان غیر فعال می توانند با اطمینان و به تدریج ورزش ائروبیک را در طول بارداری همچون پیاده روی، دوچرخه سواری و شنا آغاز نمایند اما فعالیتهایی که در آن خم شدن، پریدن، دویدن و پیچیدن واحتمال آسیب وجود دارد باید پرهیز شوند.به مادر باید توصیه شود تا از عینک شنا استفاده نماید تا به هنگام اجرای شنای سینه و کرال سرش قدری پایین تر در آب فرو رود، در نتیجه خطر جراحت و آسیب به مهره ها کاهش می یابد.
توصیه های زیر به خانم ها که حساسیت بیشتری در انجام حرکات ورزشی دارند , کمک میکنند تا از شنای خود نهایت لذت را برده و آرامش و سلامت پس از آن را تجربه کنند :
بل از شنا همیشه وقت کافی برای انجام نرمشهای کششی همچنین گرم کردن اختصاص دهید . تحقیقات نشان می دهد عضلات سرد استعداد بیشتری برای آسیب دیدگی
دارند . جهشهای درجا . نرمشهای دوره ای درجا و پیاده روی و دویدن برای 3 تا 5 دقیقه و بعد از اینها حرکات کششی سبک (هر کشش بمدت حدودا 30 ثانیه ) می تواند امکان مصدومیت را بشدت کاهش دهد.
شنا را درست و اصولی یاد بگیرید و هیچگاه سعی نکنید به تنهائی شنا کنید . به یاد داشته باشید در مکانهائی شنا کنید که بواسطه حضور ناجیان غریق پوشش داده شده باشد .

 

 

فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد

تعداد صفحات این مقاله  15  صفحه

پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله بررسی فواید ورزش شنا
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد