به کلیه اعمالی را باعث جداسازی اسید چرب آزاد و فسفاتیدها (صمغ) در روغن خام می گردند تصفیه وروغن اطلاق می شود. رنگبری ، بوگیری، و هیدروژناسیون جزء تصفیه به شمار می آیند.روغن خام می تواند به دو روش تصفیه شود که عبارتند از : 1 ـ روش مداوم شیمیایی 2 ـ روش فیزیکی.
تصفیه فیزیکی در مقایسه باتصفیه شیمیایی به تکنولوژی پیشرفته تری نیاز دارد. با استفاده از روش فیزیکی می توان روغن خام را در طی دو مرحله تصفیه نمود. دما تصفیه تصفیه روغن بروش شیمیایی در طی شش مرحله انجام می شود تصفیه فیزیکی دارای مزایا و معایبی می باشد.
فهرست مطالب فایل :
تصفیه روغنها و چربیها
صمغ گیری
خنثی سازی
سیستم های خنثی سازی
رنگبری
دستگاهها و پروسس رنگبری
بوگیری روغنها
هیدروژناسیون
عوامل موثر هیدروژناسیون
آزمایشگاه جاری
آزمایشگاه مرکزی
آزمایشگاه نایی
دستگاههای جانبی
تصفیه آبهای صنعتی
تأثیر ناخالصیهای آب بر روی تاسیسات دیگهای بخار
مواد قابل اغماض در دیگهای بخار
فرمت فایل : word
تعداد صفحات : 66
تعداد صفحات : 66
تهیه و تولید و خواص کاربردی روغن نباتی