هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد انواع اختلالات بینایی

اختصاصی از هایدی تحقیق در مورد انواع اختلالات بینایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد انواع اختلالات بینایی


تحقیق در مورد انواع اختلالات بینایی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب* 

 

فرمت فایل word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:

 25

فهرست مطالب

مقدمه

انواع اختلالات بینایی :

مشکلات پس از تولد

شیوع کوری در جهان :

 

توانبخشی نابینایان

آموزش کودکان مبتلا به اختلالات بینایی

وجود نقص و یا اختلال یک یا چند عضو حسی اختلال حسی خوانده می شود . مهمترین اختلالات حسی که در اینجا به شرح آن خواهیم پرداخت نارساییها و اختلالات بینایی و شنوایی است . اختلال بینایی یک واژه کلی و نشانگر یک ناتوانی در دیدن است و می تواند از لحاظ پزشکی خفیف و قابل اصلاح مانند نزدیک بینی ، دوربینی یا شدید و غیر قابل اصلاح مانند کوری یا ضعف شدید بینایی باشد کوری ممکن است مادر زادی مانند آب مروارید مادرزادی ، سیفلیس مادرزادی ، سرخجه مادر در دوران بارداری یا اکتسابی مانند تراخم ، کنده شدن شبکیه ، اتروفی عصب بینایی ، زخمهای قرینه ، فقدان ویتامین آ ، تصادفات و ضربه و .... باشد . با توجه به اینکه تقریباٌ یک سوم کل الیاف شبکه ارتباطات حسی انسان را رشته های بینایی تشکیل می دهد و چنین وضعی در هیچ یک از حواس دیگر مشاهده نمی شود لذا باید انسان را یک موجود بصری توصیف کرد تا سمعی و به همین علت نقص بینایی بیش از هر معلولیت دیگر ناتوانی درانسان ایجاد می کند در اندازه گیری دید چشم دید نزدیک و دور باید به طور جداگانه ارزیابی شود پلک زدنهای بیش از معمول ، سائیدن مرتب چشم ها ، نگاه داشتن کتاب در نزدیکی چشم ، سر درد و سر گیجه در مطالعه طولانی و چشمهای پر آب و ملتهب از علائمی هستند که والدین و یا آموزگار را متوجه اختلال بینایی کودک می کند از نظر قانونی به فردی نابینا گفته می شود که تیز بینی او در چشم برتر و حتی با استفاده از وسایل کمکی مانند عینک یا کمتر باشد و افرادیکه تیز بینی آنها در حدود یا باشد نیمه نابینا یا نیمه بینا گفته می شود .

اختلال شنوایی یک واژه عام و نشانگر یک ناتوانی در شنیدن است و می تواند از لحاظ شدت از درجه خفیف تا عمق گسترده باشد . این اختلالات ممکن است مربوط به گوش خارجی مانند وجود جسم خارجی در مجرای گوش و بوشون و یا به علت تورم و عفونت در گوش میانی باشد که در این صورت صداها به گوش داخلی نمی رسد و به آن کری انتقالی گویند د راختلال گوش داخلی حس صدا به علت خرابی سلولهای درک اصوات از بین می رود که به آن کری عصبی گویند .

کری ممکن است مادرزادی مانند سیفلیس مادر زادی ، سرخجه مادر ، استعمال بعضی داروها در دوران بارداری مانند استرپتومایسین و الکلیسم و یا بدشکلیهای اعضای شنوایی به علت صد


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد انواع اختلالات بینایی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد