در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است
چکیده
رب گوجه فرنگی عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوی مطبوع از خواص ظاهری آن می باشد بریکس آن حدود ۲۸% ودارای ph اسیدی در حدود۳/۴ می باشد.۳%-۲% نمک به آن افزوده می شود وبه دو صورت فله ای و بسته بندی در بازار موجود می باشد. نوع بسته بندی آن معمولاًدر دو نوع یک کیلویی ونیم کیلویی است. رب گوجه فرنگی باید هموژن عاری از آلوده به کپک، بدون ذرات ناخواسته، بدون نگهدارنده شیمیایی و دارای رنگ وطعم مطبوع می باشد.
کلمات کلیدی:
رب گوجه فرنگی، فرایند تولید، کنترل کیفی، عناصر غذایی گوجه
فصل اول : کلیات و تعاریف
1-2 مشخصات ساختمانی کارخانه. 5
فصل دوم : فرایند خط تولید
2-1 مطالعات مقدماتی در رابطه با مواد اولیه مورد نیاز کارخانه. 10
2-2 مزیت واریته های جدیـد.. 15
2-6 فرآیند تولید رب گوجه فرنگی.. 22
2-7 عوامل موثر در میزان انتقال حـرارت... 33
2-10خرد کن گوجه فرنگی (Helix حلزونی) 50
2-16 پاستوریزاتور لوله ای.. 57
2-18 ماشین پر کن تمام اتوماتیک شش نازل.. 59
2-14آزمایشات و کنترل آب کارخانه. 64
2-15 کیفیت میکروبیولوژیکی.. 65
2-16 آزمـایشات و تست های میکروبی.. 84
فصل سوم :مدیریت و پیشنهادات
3-1 بررسی خطرات تولید (HACCP) 91
به همراه عکس و نمودار که خیلی میتونن مفید باشند
فایل حاضر در قالب word در حدود 109 صفحه بوده و قابل ویرایش می باشد
دانلود پروژه تکنولوژی تولید رب تک محلات رشته صنایع غذایی