ویژگی های چای گوزل:
*این چایی در بهار برداشت میشود
چای طبیعی در سه فصل چیده می شود: بهار، تابستان، پاییز. در زمستان برداشت نمی شود، زیرا هرچه از بهار به زمستان و تابستان نزدیک می شویم، قسمت های چوبی برگ زیادتر می شود. بهترین چای مربوط، بهاره و بعد تابستانه و پاییزه است.
*زود رنگ غلیضی نمیدهد
چای گوزل اصل به هیچ عنوان افزودنی رنگ ندارد، چای طبیعی در مدت کوتاه رنگ غلیظی پیدا نمیکند،چای طبیعی رنگ نمی دهد.
اگر به چای هیچ افزودنی اضافه نشود رنگ، بو و مزه خوبی داشته و بیضرر است اما اضافه کردن رنگ و عطری کردن آن به شکلی که بوی تند و رنگ قرمز پررنگ پیدا کند، مضر میشود.
به گفته اکثر پزشکان نمی توان از یک قاشق چای خشک طبیعی و سالم انتظار رنگ دادن به 10 لیوان چای را داشت *سیاه نمیشود:
یکی دیگر از نشانه های چای خوب این است که چای طبیعی، سالم و بهداشتی سیاه و کدر نمی شود؛ یعنی اگر یک لیوان چای مرغوب را حدود چند ساعت در لیوان بگذارید اگر طبیعی باشد تنها رنگ آن کمی مات می شود. اما اگر طبیعی نباشد سیاه و ته نشین می شود.
چای گوزل اصل به هیچ وجه سیاه نمیشود
*تلخ نمیشود
چای گوزل اصل نسبت به چای های دیگر خیلی دیرتر و کمتر تلخ میشود
*بسته بندی حرفه ای دارد
چای اصل گوزل با 2بسته بندی (یعنی یکی بیرون و یکی درون)که به صورت زیبا و حرفه ای طراحی شده مانع از ورود مواد دیگر به درون چایی و حتی گرفتن بوهای محیط به چایی میشود
*در 2 نمونه عرضه میشود
چای ممتاز خارجی یا بدون عطر و چای عطریه معروف به ارل گری" Earl Grey "مرغوب ترین چای خاورمیانه میباشد
چای اصل گوزل از مرغوب ترین چای های جهان برگرفته شده است.
70%این چایی از سریلانکا و 30% ان از کلکلته میباشد.
چای کاملا طبیعی گوزل