نویسندگان: نسرین حسن زاده ، الهه نوروزی
خلاصه مقاله:
امروزه یکی از مشکلات مهم زیست محیطی استفاده از انواع افت کشها می باشد مصرف بیرویه افت کشها به منظور کنترل افات و در نتیجه تولید محصول بیشتر علاوه بر الودگی محیط زیست سلامت مصرف کنندگان را نیز تهدیدمی کند بطوریکه بهدلیل مصرف بی رویه افت کش ها و عدم رعایت دوره کارنس انها اغلب محصولات زراعی حاوی بقایای انواعی از افت کش ه می باشند دراین میان بحث امنیت غذایی مصرف کننده بسیار حائز اهمیت است سازمان بهداشت جهانی WHO در مورد بقایای افت کشها حداکثر غلظت باقیمانده Maximum Residue Limits ) MRLs را به عنوان یک معیار ارائه کرده است با توجه به استفاده فراوان قارچ کش بنومیل در کشت خیار گلخانه ای تحقیق حاضر به بررسی تغییر غلظت باقیمانده این قارچ کش در یک دوره 14 روزه می پردازد.
کلمات کلیدی: بنومیل، خیار گلخانه ای، امنیت غذایی، کروماتوگرافی مایع
خلاصه مقاله:
امروزه یکی از مشکلات مهم زیست محیطی استفاده از انواع افت کشها می باشد مصرف بیرویه افت کشها به منظور کنترل افات و در نتیجه تولید محصول بیشتر علاوه بر الودگی محیط زیست سلامت مصرف کنندگان را نیز تهدیدمی کند بطوریکه بهدلیل مصرف بی رویه افت کش ها و عدم رعایت دوره کارنس انها اغلب محصولات زراعی حاوی بقایای انواعی از افت کش ه می باشند دراین میان بحث امنیت غذایی مصرف کننده بسیار حائز اهمیت است سازمان بهداشت جهانی WHO در مورد بقایای افت کشها حداکثر غلظت باقیمانده Maximum Residue Limits ) MRLs را به عنوان یک معیار ارائه کرده است با توجه به استفاده فراوان قارچ کش بنومیل در کشت خیار گلخانه ای تحقیق حاضر به بررسی تغییر غلظت باقیمانده این قارچ کش در یک دوره 14 روزه می پردازد.
کلمات کلیدی: بنومیل، خیار گلخانه ای، امنیت غذایی، کروماتوگرافی مایع
ردیابی بقایای قارچ کش بنومیل در خیار گلخانه ای و مقایسه با استاندارد غذایی در دوره کارنس 14 روزه