چکیده
بسیاری بر این باورند که دو عامل کار آفررینی و کسب و کارهای
کوچک، از عوامل مهم و کلیدی در پیشرفت صنعتی و اقتصادی یک
کشور هستند. کارآفرینی به عنوان یک فرآیند قابل اجرا در تمام انواع
و اندازههای سازمانی است
این مطالعه به بررسی این صفات و خصیصه ها در کسب و کارهای
کوچک و متوسط پرداخته است. جامعه مورد مطالعه در این تحقیق،
کارفرینان فعال در شرکتهای بسته بندی مواد غذایی و موجود در
شهرهای کازرون و نورآباد ممسنی بوده است که تعداد 60 نفر از
کارآفرینان این حوزه صورت تصادفی انتخاب شده و مورد پرسش قرار گرفته اند
و در نهایت با کمک نرم افزار spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
ارزیابی عوامل شخصی موثر بر کارآفرینی در شرکتهای کوچک و متوسط بسته بندی مواد غذایی استان فارس