هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله قالبگیری اشیاء گداخته

اختصاصی از هایدی دانلود مقاله قالبگیری اشیاء گداخته دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله قالبگیری اشیاء گداخته


دانلود مقاله قالبگیری اشیاء گداخته

قالبگیری مواد گداخته تکنیک قدیمی از قرن هایی می‌باشد که از شکل گیری مواد خالی از یک ماده گداخته بدست می‌آید. این فرآیند درزمان‌های قدیم توسعه مصریان و با بلیونیها برای گداختن شیشه و کهربای ذوب شده درون ظرف‌های کوچک و مجسمه‌های سفال رنگی دکوری استفاده کرده اند. به طوراساسی فرآیند از شکل گیری یک لوله هوای وارد شده و گداختن درون لوله برای کشش و بسط آن تشکیل می‌شود تا یک شی ء گداخته آزاد را درمیان یک قالب برای شکل گیری آن شی تعیین کند. طرح گداختگی پلاستیک ها به طوراساسی مشابه فرآیندی است که دربالا طرح ریزی شده، به استثنای این که مواد و تجهیزات تغییر کرده اند و به طورقابل توجه پیچیدگی بیشتری را ساخته اند.

تکنیک اساسی برای قالب ریزی گداختگی از پلاستیک ها توسعه یافته است و ممکن است به عنوان یک رشد فاربی از فرآیند اکستروژن* مورد توجه قرارگرفته باشد. درتکنیک‌های توسعه یافته اول، این از آنجایی است که یک ماشین قالب دهنده مناسب، بیشترین قطعه اساسی از تجهیزات دراین روند را دارا می‌باشد. درتکنیک‌های توسعه یافته اول به این ماشین برای تولید لوله ای که پاریسون (Parison) نامیده می‌شود نیز استفاده شده است. پاریسون داغ فوراً برروی آشکاری از کمر پایه (بخش میانی پایه بین باستون و سوپاستون) دریک قالب با گیره نگهداشته شده است، سپس هوا وارد آن می‌شود و بعد از مدتی سرما یک ظروف خالی شده از قالب بیرون انداخته می‌شود.

* اکستروژن: روزن دانی، فرآیند تولید پروفیلهای فلزی با مقطع ثابت از طریق راندن فلز گداخته به داخل روزن درقالب باراستفاده از بسته فشاردهنده.

این فرآیند اساسی درشکل 1ـ12 توصیف شده است. بعد چندین سال از اکستروژن قالب گیری مواد گداخته و بعد از وارد کردن تزریق پیچ به قالب گداخته، یک تکنیکی توسعه یافته بوده است که بدین وسیله پاریسون می‌تواند درتزریق با مزایا و محدودیت هایی قالب گیری شود.

مواد: از لحاظ تئوری هدزرین قابل ارتجاع و نرمش پذیردراثرحرارت ممکن است برای یک عملیات از قالبگیری گداختگی مواد استفاده شود. اگرچه فقط موادی که قدرت زیاد گرما و کمیت خوب کشش دردمای اکستروژن نشان می‌دهند نیز مناسب برای شکل گیری از یک پاریسون و گداختگی متوالی می‌باشند. مصالحی که این خاصیت ها را نشان می‌دهد و به طورمعمول هم زیاد استفاده شده اند شامل موارد زیر می‌باشند:

پلی اتیلن با چگالی بالا که درون بطری‌های سخت و آیتم‌های مشابه به کاررفته، پلی اتیلن با چگالی پایین که برای انعطاف پذیری بیشتر استفاده شده، پلی پراپیلین که برای دوام گرمای بالا از شیشه، سفتی و قدرت بالا به کارفته، پلی استیرین و PVC که برای هدف کلی ازمواد کاربردی از آنجایی که شفافیت مورد نیاز است نیز به کارمی رود. استال، نیلن و یونمو و استیرین، اکرلونیتریل مواد دیگری هستند که ممکن است مورد استفاده باشند، اما به دلیل هزینه و یا نقاط ذوب بالا و یا کمیت‌های دیگر آن ها به طورمناسب به عنوان اولین مواد ذکرشده تثبیت نشده اند.

قالبگیری اشیاء گداخته
فرآیندهای اکستروژن قالبگیری گداختگی:
عملیات اکستروژن متداوم درزیرقالب گیری:
اکستروژن متداوم درقالب گیری گداختگی:
تزریق قالبگیری گداختگی:
قالبگیری گداختگی هنگام اجرای سرما:
تکنیک‌های خاص:
طرح ریزی پاریسون:
قالب‌های گداخته:
عملیات بعد از گداختن:
چاپ کردن و دکوربندی کردن:
مشکلات و مسایل پرتاب کردن:
شکل گیری درجه حرارت و گرما
حافظه پلاستیک:
قدرت گرما و کشیدگی گرما:
دامنه شکل دهی حرارت:
فرآیند شکل دهی: حرارت دهی:
شکل دهی:
شکل دهی مستقیم:
شکل دهی با پارچه پوشاندن:
شکل دهی بهبودی سریع:
شکل دهی معکوس از کشش:
شکل دهی در دستیاری سوراخ گیره دو شاخه:
دستیاری به دو شاخه و شکل دهی معکوس طراحی:
شکل دهی لغزش هوا:
شکل دهی از لغزش هوا و دستیاری دوشاخه:
شکل گیری ابزارتطبیقی:
تراشیدن:
انواع ماشین:
بسته بندی کردن:
قالب ها:
متغیرهای فرآیند (متغیرهای مواد):
متغیرهای فرآیند:
متغیرهای قالب:
مشکلات پرتاب کردن:
شکل دهی خنکی (شکل دهی فاز منجمد) :
کوبیدن:
مواد پلاستیکی:
شکل گیری سیال:
طراحی و مهروموم کردن:
مزایا:
معایب:

شامل 39 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله قالبگیری اشیاء گداخته
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد