شرکت زمزم گرگان در تاریخ 26/4/1352 تاسیس و تحت شماره 346 در اداره ثبت شرکتها به ثبت رسیده و در حال حاضر شرکت زمزم گرگان یکی از شرکتهای گروه صنایع آشامیدنی و تحت پوشش سازمان صنایع غذایی و آشامیدنی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی میباشد.
شرکت زمزم گرگان در سال 1352 فعالیت خود را با یک خط تولید نوشابههای غیر الکلی گازدار در ظروف شیشه أی 284 سی سی در گردش آغاز نموده و در حال حاضر با در اختیار داشتن یک خط تولید نوشابه در ظروف یکبار مصرف PET در سایزهای 300،500 و 1500 سی سی به فعالیت خو د ادامه میدهد.
شرکت زمزم گرگان با ظرفیت تولید سالانه 45 میلیون لیتر انواع نوشابههای غیر الکلی ( کولا، پرتقالی، لیموئی) سودا، نوشابههای رژیمی در انواع طعم ها، دوغ و آب آشامیدنی یکی از بزرگترین تولید کنندههای انواع نوشابه غیر الکلی گاز دار در گروه صنایع آشامیدنی بوده و دارای بیشترین تنوع تولید در سطح گروه میباشد.
شرکت زمزم گرگان علاوه بر دارا بودن پروانههای استاندارد تولید محصول، دارای گواهینامه استاندارد مدیریت کیفیت ISO 9001-2000 و استاندارد مدیریت زیست محیطی ISO 14001 و استاندارد سلامت محصول HACCP نیز میباشد قابل ذکر است که شرکت زمزم گرگان در 8 کیلومتری جاده ی گرگان- مشهد واقع شده است.
2-1- مقدمه1
2-1-1- معرفی کارخانه زمزم گرگان8
2-1-2-محصولات تولیدی شرکت زمزم گرگان8
2-2-تاریخچه9
2-2-1- تاریخچه ی نوشابه سازی در جهان9
2-2-2- تاریخچه نوشابه سازی در ایران10
2-2-3-آمار تولید نوشابه در ایران11
2-3- اهمیت مصرف نوشابه11
2-4- فن آوری و مراحل تولید نوشابههای گاز دار12
2-4-1-تهیه مواد اولیه مصرفی در نوشابه سازی12
2-4-2- ساخت شربت نوشابه17
2-4-3- اختلاط شربت آب، و گاز 17
2-4-4-پر کردن و بسته بندی18
2-5- خط تولید18
2-5-1-مراحل و واحدهای اصلی تولید نوشابه 284 سی سی (نوشابه شیشه أی)18
2-5-1-1 فلوچارت تولید نوشابه در بطری شیشه ای24
5-2-تولید نوشابه در بطریهای پت (PET )25
2-5-3 تولید دوغ27
2-5-4-تولید آب آشامیدنی27
2-6-تاسیسات و تجهیزات جانبی کارخانه27
2-6-1-طرح کارخانه نوشابه سازی27
2-6-2-تصفیه خانه ی آب:28
2-6-2-1-احیاء تانک زغال اکتیو30
2-6-2-2- سرویس تانک ها30
2-6-2-3- احیاء تانک زرین31
2-6-2-4-آزمایشات تصفیه خانه آب31
2-6-2-4-1 آزمایشات صورت گرفته بر روی آب تانک واکنش، شن و زغال:31
2-6-2-4-2-آزمایش صورت گرفته بر روی آب تانک زرین32
2-6-3- عصاره خانه33
2-6-3-1-دستور العمل و مراحل ساخت شربت و عصاره33
2-6-3-2-دستور العمل تعیین بومه عصاره و شربت34
2-6-3-3-ترکیبات انواع نوشابه35
2-6-4-واحد تولید گاز 36
2-6-5-انبار، دیگ بخار. و سرد خانه کارخانه36
2-6-6-تصفیه خانه ی فاضلاب (سیستم سپتیک)37
2-6-6-1-آزمایشات انجام گرفته در واحد سپتیک:38
2-6-2-نمای سیستم تصفیه ی فاضلاب:39
2-7-کنترل کیفی و آزمایشات آن:40
2-7-1-آزمایشات صورت گرفته بر روی مواد اولیه40
2-7-2-آزمایشات صورت گرفته حین تولید (پروسه تولید)41
2-7-4-آزمایشات میکروبی44
2-8-نتیجه گیری45
2-9- جداول45
2-10 اشکال:50
2-11-منبع و ماخذ55
شامل 55 صفحه فایل word
دانلود کارآموزی کارخانه زمزم گرگان