هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد دستورالعمل آزمون‌های میکروبی

اختصاصی از هایدی تحقیق در مورد دستورالعمل آزمون‌های میکروبی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد دستورالعمل آزمون‌های میکروبی


تحقیق در مورد دستورالعمل آزمون‌های میکروبی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه11

فهرست مطالب

دستورالعمل آزمون‌های میکروبی

 

دستورالعمل تعیین درصد نوشابه

 

مراحل اجرا:

 

دستورالعمل تعیین سختی آب‌ها:

 

مراحل اجرای کار:

 

استانداردها:

 

فواصل پایش:

 

مراحل اجرای کار:

 

هدف:

 

دستورالعمل اندازه‌گیری میزان گاز نوشابه و دوغ گازدار

 

تجهیزات مورد نیاز:

 

مراحل:

 

تجهیزات:

 

مراحل اجرای کار:

 

هدف:

 

دستورالعمل اندازه‌گیری بریکس نوشابه و محاسبه قند بعد از هیدرولیز

 

مراحل پایش:

 

فواصل پایش:

 

الف) محیط کشت‌های نیمه جامد (Agar):

 

استریل کردن مکان و فضای آزمایش:

 

مراحل کشت

 

ب) محیط‌های کشت مایع (Broth)

 

محیط، تاریخ کشت و نوع نمونه را ذکر می‌کنیم. این کار را در مورد  تعداد لازم قسمت‌های لوله‌ای نیز انجام می‌دهیم. برای هر محیط کشت لازم است یک نمونه شاهد نیز گذارده شود.

 

ب) از مواردی که نیاز به تهیه رقت دارند، نظیر عصاره، شکر، ماست و....، رقت‌های لازم را تهیه می‌کنیم. همچنین نوشابه‌ها یا دوغ‌ها را که  مربوط به یک خط تولید هستند، با هم مخلوط می‌کنیم. در مورد عصاره و شربت 1 سی‌سی از نمونه را در شرایط استریل به 6 سی‌سی آب مقطر استریل اضافه می‌کنیم. در مورد ماست و شکر، ساخت رقت‌های 1/0،‌ 01/0 و 001/0 نیز لازم است.

 

ج) برای کشت محصولات گازدار باید ابتدا گاز آن را خارج کرد. برای این کار درب بطری را با الکل ضدعفونی کرده، سپس با استفاده از یک درب‌بازکن استریل در مجاورت شعله درب نوشابه را باز کرده و مقداری از نوشابه را داخل ارلن استریل ریخته و درب آن را با پنبه می‌بندیم.

 

  1. ابتدا به تعداد لوله‌های لازم (تقریباً لوله 10-9 سی‌سی) از محیط کشت را توزین کرده و به حجم می‌رسانیم و داخل ارلن ریخته و درب آن را با پنبه می‌بندیم.
  2. سپس آن را در حرارت بن‌ماری تا زمانی که جداره داخلی ارلن ذوب شود، قرار می‌دهیم.
  3. بعد از مدتی که سرد شد، داخل هر لوله آزمایش، 9 سی‌سی از محیط ریخته و محیط‌هایی که حاوی لوله دورهام باشند، را لوله‌گذاری می‌کنیم. سپس درب لوله‌ها را با پنبه و فویل آلومینیومی بسته داخل اتوکلاو می‌گذاریم.
  4. لوله‌ها را به مدت 15 دقیقه در دمای 121 درجه سانتیگراد و فشار 15 پوند قرار می‌دهیم.

 

قبل از اتوکلاوگذاری باید از عملکرد صحیح دستگاه و داشتن آب اطمینان داشت. بعد از اتوکلاوگذاری نباید بلافاصه درب آن را باز کرد، بلکه بهتر است

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد دستورالعمل آزمون‌های میکروبی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد