این مقاله تجزیه و تحلیل کلی از چگونگی تاثیر نفوذ تولید پراکنده در سمت ثانویه ولتاژ پایین شبکههای توزیع بر پایداری ولتاژ را بررسی میکند. این مهم است که نقطه فروپاشی ولتاژ به دقت تحت نقاط بهره برداری مختلف برای جلوگیری از تنزیل خدمات مورد مطالعه قرار گرفته باشد. اجزای سیستم به صورت حرفهای در ATP / EMTP مدل شده است. DG ها در یک مد احتمالاتی برای محاسبه عدم قطعیت در تخصیص آینده اختصاص داده شدهاند. تعداد زیادی از آزمایشها در دو شرایط بار پیک و کم باری انجام داده شده و نتایج واقعی ارائه شده است. نتایج نشان میدهد که پایداری ولتاژ ارتباط بهتری با نفوذ DG دارد، اما نوع القای بزرگ DG ممکن است حاشیه پایداری ولتاژ را کمتر کند.
تولید پراکنده (DG) به یک منبع به طور فزاینده مهم در شبکه برق مدرن تبدیل شده است. هر چند هزینه نصب و راه اندازی بالا است، ولی با ارائه برق به مشتریان بومی بوسیله DG به جای استفاده از یک ژنراتور دور از مصرف کننده، این امر به سود مشتریان تمام می شود. بنابراین، DG میتواند به کاهش تقاضا در زمان پیک کمک کنند به طوری که تراکم قدرت ممکن است جلوگیری از تخریب خدمات را به حداقل برساند. با این حال، تلاشهای تحقیقاتی نشان میدهد که چالشهایی وجود دارد که DG ها فقط درظاهر امر منجر به بهره برداری ایمن و قابل اعتماد از سیستم های توزیع می گردند.
بمنظور ارائه قابلیت اطمینان مطلوب به مشتریان، در مورد احتمالات متعدد، ولتاژ ضعیف (LV) شبکه های ثانویه حلقوی درمورد مناطق شهری بزرگ و مناطق کسب و کار بکار رفته است. برای اتصال DG با شبکه های حلقوی در مقایسه با شبکه های شعاعی تلاشهای بیشتر باید صورت گیرد چراکه از استراتژیهای عملیاتی متفاوتی برخوردار هستند.
دانلود مقاله تأثیر تولید پراکنده بر روی پایداری ولتاژ در شبکه های توزیع