تاریخچه کاربرد حرارت دهی مایکروویو. 3
حرارت دهی مواد غذایی با مایکروویو : 5
مکانیسم حرارت دهی مایکروویو : 6
مکانیسم حرارت دهی مایکروویو ( پلاریزاسیون یونی و چرخ دو قطبی ) 7
خواص دی الکتریک مواد غذایی : 7
اثر مغناطیس در کنسرو سازی : 14
اثر مغناطیس در تجزیه مواد غذایی : 15
اثر مغناطیس در کارخانه بسته بندی مواد غذایی : 17
اثر مغناطیس در تشخیص چاقی و محاسبه رژیم غذایی : 17
منابع ومآخذ ..........20
شامل 16 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود تحقیق حرارت دهی در فرآیند مواد غذایی