هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی شرکت نوش مازندران

اختصاصی از هایدی دانلود گزارش کارآموزی شرکت نوش مازندران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی شرکت نوش مازندران


دانلود گزارش کارآموزی شرکت نوش مازندران

شامل بخشهای:

تکنولوژی طرح. 1

مبانی و مشخصات طرح. 1

فرایند تکنولوژیک طرح. 2

ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کنسانتره: 8

ماشین آلات و تجهیزات خط بازسازی آب پرتقال. 19

مقدمه. 26

تاریخچه. 27

معرفی شرکت.. 27

محصولات.. 28

کنسانتره  مرکبات.. 29

نوشابه های بدون گاز میوه ای  با نام سیس... 30

نکتار میوه جات با نام نوش.. 30

نکتار میوه جات با نام سیس... 31

آب میوه با نام نوش.. 31

تعاریف: 31

آب میوه: 31

نوشابه میوه ای: 32

نکتار یا شهد میوه: 32

کنسانتره: 32

شربت: 32

تکنیک تولید کنسانتره شفاف از میوه 33

ماده خام. 33

سیلوی خشک (STORAGE): 33

سیستم حمل میوه (Transfer system) 33

شستشو و برس زنی (Brush washer) 34

سورتینگ مجدد (sorting Table) 34

درجه بندی (MAstet sizer) 34

تسمه بزرگ (Tilteal feeding Belt) 34

اکسترکتور (In line juice E trocyor) 35

صافی (finishing) 35

برج (Evaporator) 36

سیستم سرد کننده(coling system for concentrated) 37

درام فیلتر یا تانک پر کن (Drum filter) 38

دستگاه فینیشر آب پوست پرتقالfinishing system for Essential oils. 38

شستشو ی درجا یا اتوماتیک  CIP   (Clean ln place) 39

خط تولید کنسانتره: 40

تکنیک تهیه آب میوه از کنسانتره 41

مواد اولیه مصرفی. 41

کنسانتره: 41

شکر : 41

سیتریک اسید : 41

تانک انحلال شکر: 42

فیلتر کردن شربت و انتقال آن به تانک ذخیره 42

تانک فرمولاسیون. 42

تایید آزمایشگاه و انتقال آن به تانک تغذیه خط.. 43

پیش گرم کن ( مرحله اول پاستورایزر) 43

هواگیری. 43

دستگاهموژنایزر (یکنواخت کننده) آب میوه 43

پاستورایزر( مرحله دو) 44

دستگاه پر کن. 44

سرد کردن. 44

اتیکت زنی و بسته بندی درکارتن. 45

انبار کردن. 45

سیر خط تولید آب و میوه جات و نوشابه های بدون گازدار 46

آزمایشگاه 

اطلاعات عمومی

آب آلبالو

وضعیت ظاهری

بسته بندی

نشانه گذاری

آزمایشات تعیین مقدار 

آزمایش تعیین مقدار قند

آزمایش تعیین مقدار عصاره

آزمایش تعیین مقدار خاکستر 

آزمایش تعیین مقدار قلیاییت خاکستر 

آزمایش تعیین مقدار ویتامین

طرز تهیه چسب نشاسته

آزمایش تعیین مقدار اندیس فرمالین.

آزمایش تعیین مقدار سختی آب.

آزمایش تعیین مقدار ایندرید سولفورو

آزمون میکروبی.

ماشین آلات و تجهیزات خط بازسازی آب میوه 

سیستم پاستورایزر 

دستگاه هواگیری

سیستم تهیه خوراک دام

تصفیه خانه

صافی شنی

صافی رزینی

عوامل موثر برکیفیت آب میوه

بنتونیت:

پرلیت: 

ژلاتین: 

تاثیر آنزیم آمیلاز: 

پیشنهادات.

فرمول پیشنهادی نوشابه سیب..

فرمول پیشنهادی نوشابه انگور

منابع

شامل 71 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی شرکت نوش مازندران
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد