هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق درباره شبکه های بی سیم

اختصاصی از هایدی دانلود تحقیق درباره شبکه های بی سیم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق درباره شبکه های بی سیم


دانلود تحقیق درباره شبکه های بی سیم

معماری معمول در شبکه‌های WLAN بر مبنای استفاده از AP است. با نصب یک AP عملاَ مرزهای یک سلول مشخص می‌شود و باروش‌هایی می‌توان یک سخت افزار مجهز به امکان ارتباط بر اساس استاندارد 802 , 11b را میان سلول‌های مختلف حرکت داد. گستره‌یی که یک AP پوشش می‌دهد راBSS (Basic service  set ) می‌نامند.مجموعه تمای سلول‌های یک ساختار کلی شبکه، که ترکیبی از BSSهای شبکه است، را ( Extended  Service  Set ) ESSمی‌نامند . با استفاده از ESS می‌توان گستره‌ی وسیع‌تری را تحت پوشش شبکه‌ی محلی بی سیم در آورد.

در سمت هر یک از سخت افزارها که معمولاَ مخدوم هستند، کارت شبکه‌یی مجهز به یک مودم بی سیم قرار دارد که با AP ارتباط را برقرار می‌کند، AP علاوه بر ارتباط با چند کارت شبکه‌ی بی سیم، به بستر پر سرعت‌تر شبکه‌ی بی سیمی مجموعه نیز متصل است و از این طریق ارتباط میان مخدوم‌های مجهز به کارت شبکه‌ی بی سیم و شبکه‌ی اصلی برقرار می‌شود. شکل زیر نمایی از این ساختار را نشان می‌دهد:

همانگونه که گفته شد، اغلب شبکه‌های محلی بی سیم بر اساس ساختار فوق، که به نوع Infrastructure نیز موسوم است، پیاده‌سازی می‌شوند. با این وجود نوع دیگری از شبکه‌های محلی بی سیم نیز وجود دارند که از همان منطق نقطه به نقطه استفاده می‌کنند.

 در این شبکه‌ها که عموماَ Ad  hos نامیده می‌شوند یک نقطه‌ی مرکزی برای دسترسی وجود ندارد و سخت افزارهای همراه ، مانند کامپیوترهای کیفی و جیبی با گوشی‌های موبایل، با ورود به محدوده‌ی تحت پوشش این شبکه، به دیگر تجهیزات مشابه متصل می‌گردند.

 این شبکه‌ها به بستر شبکه‌ی سیمی متصل نیستند و به همین منظورIBSS( Independent  Basic  Service  Set ) نیز خواند می‌شوند. شکل زیر نمایی ساده از یک شبکه‌ی Ad  hoc را نشان می‌دهد:

 

 

 

 

 

 

 

شبکه‌های Ad  hos از سویی مشابه شبکه‌های محلی درون دفتر کار هستند که در آنها نیازی به تعریف و پیکربندی یک سیستم رایانه‌یی به عنوان خادم وجود ندارد. در این صورت تمامی تجهیزات متصل به این شبکه می‌توانند پرونده‌های مورد نظر خود را با دیگر گره‌ها به اشتراک بگذارند.

عناصرفعال شبکه هایWLAN

در شبکه‌های WLAN معمولاَ دو نوع عنصر فعال وجود دارد: ایستگاه بی سیم و نقطه دسترسی.

 ایستگاه بی سیم:

ایستگاه به طور معمول یک کامپیوتر کیفی یا یک ایستگاه کاری ثابت است که توسط یک کارت شبکه‌ی بی سیم به شبکه‌ی محلی متصل می‌شود. این ایستگاه می‌تواند از سوی دیگر یک کامپیوتر جیبی یا حتی یک پویش‌گر بار کرده نیز باشد.

 در برخی از کاربردها برای این که استفاده از سیم در پایانه‌های رایانه‌ای برای طراح و مجری دردسر ساز است. برای این پایانه‌ها که معمولاَ در داخل کیوسک‌هایی به همین منظور تعبیه می‌شود از امکان اتصال بی سیم به شبکه محلی استفاده می‌کنند.

 در حال حاضر اکثر کامپیوترهای کیفی موجود در بازار به این امکان به صورت سر خود مجهز هستند و نیاز به اضافه کردن یک کارت شبکه‌ی بی سیم نیست.                                  

نقطه دسترسی :

نقاط دسترسی در شبکه‌های بی سیم سخت افزارهای فعالی هستند که عملاَ نقش سوئیچ در شبکه‌های بی سیم را بازی کرده امکان اتصال به شبکه‌های سیمی را نیز دارند در عمل ساختار بستر اصلی شبکه‌ عموماَ سیمی است و توسط این نقط دسترسی ایستگاه‌های بی سیم به شبکه‌ی سیمی اصلی متصل می‌گردند.

اتصال میان نقاط دسترسی می‌تواند به صورت نقطه به نقطه برای ایجاد اتصال میان  دو زیر شبکه به یکدیگر یا به صورت نقطه‌ای به چند نقطه یا بالعکس برای ایجاد اتصال میان زیر شبکه‌های مختلف به یکدیگر به صورت همزمان صورت گیرد.   نقاط دسترسی‌ای که به عنوان پل ارتباطی میان شبکه‌های محلی با یکدیگر استفاده می‌شوند از قدرت بالاتری برای ارسال داده استفاده می‌کنند و این به معنای شعاع پوشش بالاتر است این سخت افزارها معمولاَ برای ایجاد اتصال میان نقاط و ساختمان‌هایی به کار می‌روند که فاصله‌ی آنها از یکدیگر بین 1 تا 5 کیلومتر است البته باید توجه داشت که این فاصله، فاصله‌یی متوسط بر اساس پروتکل  802 , 11 b است برای پروتکل‌های دیگری چون 802 , 11a می‌توان فواصل بیشتری را نیز بدست آورد.

شامل 39 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق درباره شبکه های بی سیم
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد