هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت تجهیز کارگاه مراحل آماده سازی کارگاه

اختصاصی از هایدی دانلود پاورپوینت تجهیز کارگاه مراحل آماده سازی کارگاه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت تجهیز کارگاه مراحل آماده سازی کارگاه


دانلود پاورپوینت تجهیز کارگاه مراحل آماده سازی کارگاه

تجهیز کارگاه از فعالیتهایی است که پیش از شروع اجرای هر پروژه انجام می‌شود. در هر قراردادی 5/2 درصد بابت تجهیز کارگاه پرداخت می‌شود.

مراحل تجهیز کارگاه  به شرح زیر است:

الف) شناسایی که خود شامل مراحل زیر است:
1.بررسی مقدمات کار

در این قسمت مشکلاتی از قبیل پاکسازی محوطه، زهکشی، حمل و نقل، جنس خاک، وجود توده سنگی و ... که ممکن است در روند پروژه توقف ایجاد کند مورد بررسی قرار می‌گیرند.

2.انتخاب بهترین مسیر راه

پروژه‌ها معمولاً در مناطق توسعه نیافته و خارج از شهرها اجرا می‌شود، بنابراین باید بهترین مسیر از طریق شناسایی راه‌های کم تردد موجود با توجه به حجم و نوع ماشین‌آلات مورد نیاز در پروژه و حجم ترافیک میسر گردد.

3.تعیین محل تأمین آب و مصالح

نزدیک‌ترین منبع آب در منطقه و کیفیت آن باید شناسائی شود و چنانچه منبع آبی وجود نداشته باشد باید چاره‌‌اندیشی نمود. همچنین در کارهای بتنی 60 تا 70 درصد مصالح را شن و ماسه تشکیل می‌دهد بنابراین برای رعایت اقتصاد طرح باید نزدیکترین معادن شن و ماسه را شناسائی نمود.

4.تخمین مدت زمان آماده کردن اجرای پروژه

این امر بستگی به موارد زیر دارد:

نوع وسائل مورد استفاده برای آماده کردن محل اجرا (لودر، بلدوزر، مواد منفجره و غیره)

5.حجم کار

6.برنامه تخصیص منابع یعنی مشخص نمودن زمان و مکان مناسب کاربرد هر یک از وسائل.

ب- پاکسازی محوطه وخشک کردن آن.
ج_ تعیین محل اجرای پروژه
د_ ساخت جاده‌های دسترسی

که معمولاً جاده‌های موقتی هستند و برای بردن امکانات به محل اجرای پروژه احداث می‌شود. این جاده‌ها را می‌توان طوری احداث کرد که بعدها به عنوان جاده اصلی یا فرعی مورد استفاده قرار گیرند که برای این امر دو عامل کیفیت جاده و عرض آن باید با توجه به تردد و اندازه نوع ماشین‌آلات در نظر گرفته شود.

v_ ذخیره کردن مصالح

1- شن و ماسه: 60 تا 70 درصد از مصالح تشکیل دهنده بتن، شن و ماسه هستند. بنابراین تهیه آنها به قیمت ارزان بسیار مهم است و باید حتی‌الامکان از معدن محلی تأمین شوند. احداث ایستگاه شن و ماسه نیز در اغلب موارد ضرورت می‌یابد و احداث ایستگاه در معدن یا کارگاه باید مورد بررسی قرار گیرد تا به‌صرفه‌ترین راه انتخاب شود. انتخاب معدن یا کارگاه برای احداث ایستگاه شن و ماسه بستگی به وجود آب دارد، یعنی اگر در محل منبع آب وجود داشته باشد ایستگاه شن و ماسه را در همان‌جا احداث می‌توان کرد و در غیر این صورت باید در کارگاه اقدام به ایجاد ایستگاه شن و ماسه نمود.

مصالح سنگی که باید ذخیره شود عبارتند از:

شن شامل نخودی، بادامی، بیس که می‌تواند طبیعی یا شکسته باشند.

ماسه که عموماً 6 –0 است.

•وسائل قالب‌بندی

با توجه به مصرف روزانه قالب و نیاز کل پروژه باید اقدام به ذخیره مصالح و وسائل لازم برای قالب‌بندی شامل تخته، چهارتراش، سیم نجاری، انبردست و کلیه ملزومات دیگر نمود.

قالبها بر دو نوعند: قالبهای چوبی _ قالبهای فلزی.

از قالبهای فلزی فقط در کارهای تیپ که به تعداد زیاد در یک پروژه انجام می‌شود و یا در کارهایی که فشار بتن زیاد است استفاده می‌گردد. قالبهای چوبی در بعد وسیع‌ مورد استفاده قرار می‌گیرند. از ضایعات قالبهای چوبی می‌توان بعدها به عنوان پشتبند و ... استفاده کرد. همچنین قالبهای چوبی را می‌توان در قالب‌بندی فرمهای مختلف به‌کار برد. قالب فلزی ظاهر کار را خوب و تمیز نشان می‌دهد ولی قالب چوبی کیفیت بتن را به خوبی عیان می‌کند.

•نحوه ذخیره‌سازی شن و ماسه

معمولاً از ارتفاع کم ریخته شده و در محفظه‌های مکعب مستطیلی ذخیره می‌شوند تا دانه‌بندی آنها به هم نخورد.

نحوه ذخیره‌سازی سیمان

سیمان به دو صورت فله و پاکتی است. سیمان فله‌‌ای توسط بونکر حمل می‌شود. سیمان پاکتی در پاکتهای 45 و 48 و 50 کیلوئی موجود است. سیمانهای پاکتی را باید در بالاتر از سطح زمین ذخیره کرد. برای این کار می‌توان ابتدا چهارتراش‌هائی بر روی زمین قرار داده و پاکتهای سیمان را بر روی آنها انبار کرد. تعداد پاکتهائی که می‌توانند بر روی هم قرار داده شوند حداکثر 7 تا 10 پاکت است و در غیر این صورت سیمان‌های زیرین اصطلاحاً سنگ می‌شوند.

سیمانهای فله‌ای در سیلوهای فلزی ذخیره می‌شوند. سیلوهای فلزی بر دو نوعند: زمینی، هوائی.

ضخامت ورق سیلوهای هوائی معمولاً mm 5 است و قسمتهای بالاتر سیلو از ورقهای نازکتر ساخته می‌شوند. ظرفیت‌های معمول این سیلوها عبارتند از : 45، 50، 75، 100، 120، 150 و 200 تن.

باید توجه داشت که سیمان نباید بیش از سه ماه در سیلو مانده باشد، همچنین سیلوها باید طوری ساخته شوند که رطوبت به داخل آنها نفوذ نکند.

سیلوهای زمینی معمولاً به شکل روبه‌رو ساخته می‌شوند و زیر آن باید حتماً عایق شود تا رطوبت نفوذ نکند.در تأسیسات بچینگ از سیلوهای فلزی هوائی استفاده می‌شود.

شامل 28 اسلاید powerpoint


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت تجهیز کارگاه مراحل آماده سازی کارگاه
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد