هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق استاندارهای منتخب جهت ساخت و برچسب های محصولات شیر سویا در آمریکا

اختصاصی از هایدی دانلود تحقیق استاندارهای منتخب جهت ساخت و برچسب های محصولات شیر سویا در آمریکا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق استاندارهای منتخب جهت ساخت و برچسب های محصولات شیر سویا در آمریکا


دانلود تحقیق استاندارهای منتخب جهت ساخت و برچسب های محصولات شیر سویا در آمریکا

 

تعداد صفحات : 19 صفحه      -     

قالب بندی :  word            

 

 

 

لیست مندرجات

عنوان                                                                                                              صفحه

I- هدف استانداردهای منتخب و داوطلبانه

II- تاریخچه اصطلاحات فنی شیر سویا

A : تاریخچه

B : استانداردهای موجود در کشورهای دیگر

C : مجموعه اصطلاحات فنی

III – تعریف و رده بندی محصولات شیر سویا

A : تعریف شیر سویا

B : رده بندی شیر سویا

IV : برچسب های تجاری بر روی محصولات شیر سویا

A : اطلاعات عمومی

B : اصلاحات

C : استفاده از برچسب های تاریخ دار

D : برچسب هایی جهت اطلاعات نگهداری محصول در یخچال

V : راهنمای میکروبیولوژیک برای شیر سویا

VI : کمیته استانداردها

ساختار اولیه و اصلاح استانداردها

  • هدف استانداردهای منتخب و داوطلبانه :

هدف از این استانداردها برای ساخت و برچسب های روی محصولات شیر سویا در ایالت متحده آمریکا عبارتست از :

  • توسعه و ترفیع صادقانه و منصفانه در تعامل با علایق مصرف کننده که خود رعایت حقوق مصرف کننده را به دنبال دارد.
  • ایجاد نوعی تضمین مبنی بر دریافت محصول با کیفیت بالا توسط مصرف کنندگان شیر سویا و محصولات دیگر آ«.
  • ایجاد ثبات و رعایت معیارهای مناسب و مهم در برچسب ها (Lable) بر روی محصول
  • انتشار اطلاعات و اصطلاحات مربوط به صفت تغذیه

انجمن صنایع غذایی سویای ایالت متحده آمریکا به تمامی صاحبان صنایع تولید شیر سویا و سایر محصولات از سویا و نیز فروشندگان این محصولات توصیه می نماید که با استانداردهای ارائه شده از سوی این سازمان موافقت نموده و آن را به کار گیرند.

توجه : این استانداردها به عنوان ضمیمه های منتخب و داوطلبانه، نیازمندیهایی قانونی و احتیاجات سازمانهای ذیربط و مربوط به امور صنایع غذایی کشور آمریکا را که پیرو قوانیم آن دولت فدرال می باشد را تأمین می نمایند. این سازمانها و مراجع عبارتند از سازمان غذا و دارویی آمریکا و آرایشی بهداشتی آن کشور،  طبق عملکرد عنوان 21 با کد نظام نامه در سند 301 زیر نظر بخش آموزش تغذیه و تأیید شده از سوی FDA واحد غذا و داروی ایالت متحده آمریکا که قابل اجرا بودن آن تأیید شده. این استاندارد منتخب و داوطلبانه کلیه قوانین مربوط به حقوق مصرف کننده در بخش تغذیه را رعایت نموده است. این قوانین به طور حتم قوانینی دور از ذهن نبوده و اجرا بودن آن از نظر علمی و عملی بررسی شده است. یک کمپانی که اقدام به تولید شیر سویا و یا محصولات آن می نماید با مشاوره و راهنمایی گرفتن از این استانداردها به طور حتم به کلیه نیازهای خود از لحاظ استاندارد پاسخ می گوید و این عمل را باید قبل از بازاریابی اقتصادی محصول خود انجام دهد.


تاریخچه صنعت شیر سویا

مدارک باستانشناسی در شکاف دیوار چین روی یک تخته سنگ نشان میدهد که شیر سویا و تافو در چین شمالی وجود داشته است.

اولین رفرانس راجع به شیر سویا در حدود 1500 سال قبل از میلاد در چین در شعری که توسط Suping سروده شده بود نوشته شده است.

در سال 1665 اولین رفرانس شناخته شده اروپائی برای شیر سویا توسط دومینگوفرناندزد، نارارت (Domingo Fernandez de naravvet) که یک مبلغ مذهبی در چین بوده بدست آمده است. شیر سویا هم چنین توسط Juan de Loureiro که یک مبلغ مذهبی پرتغالی بوده و در جایی که امروزه ویتنام نامیده می شود زندگی می کرده توضیح داده شده است (سال 1790) . اولین بحث شناخته شده در دنیا راجع به شیر سویا بعنوان یک نوشیدنی در سال 1866 توسط یک فرانسوی به نام paul champion که به چین سفر کرده بود مطرح گردید او توضیح داده که چینی ها با فنجانهای خودشان برای گرفتن شیر سویا به فروشگاههای تولید کننده تافو مراجعه و از این شیر برای صبحانه استفاده می کرده اند.

اولین بحث علمی درباره شیر سویا در آمریکا توسط Henry Trimble در سال 1896 در مجله داروسازی آمریکائی به چاپ رسید.

در سال 1910 Lu ying یک شهروند چینی در پاریس اجازه ثبت اولین کارخانه شیر سویا را گرفت. همین شخص در سال 1913 موافقت ثبت اولین کارخانه شیر سویا را در آمریکا گرفت سپس شیر سویا به صورت تجاری توسط y.A  chard soy product در شهر نیویورک تولید شد در دهه 1950 شیر سویا وارد یک فضای مدرن برای تولید شیر ویتاسوی (Vita soy) از هنگ کنگ توسط K.SIO گردید و yeu tliay seng در سنگاپور اعمال وسیعی در این زمینه انجام داد که نتیجه اش حضور بطریهای شیر سویا بعنوان یک نوشیدنی در فروشگاهها بود.

در سال 1966 دانشمندان در دانشگاه Cornell آنزیمی را بنام لیپوکس ژناز (Lypoxy Genase) کشف کردند که سئوال ایجاد بوی لوبیائی شیر سویاست، به همین جهت آنها در طی پروسس، روشهایی جهت حذف آ« به کار بردند.

پیشرفت غیرمنتظره عظیم دیگری در تکنولوژی شیر سویا در 1967 در سنگاپور انجام گرفت که منجر به بسته بندی شیر سویا در بسته های آسپتیک شد و به این ترتیب به شیر سویا اجازه داده شد که در شرایط بدون یخچال نگهداری شود.

و بالاخره در طی دهه های 1970 و 1980 شیر سویا به عنوان یک نوشیدنی مردمی شناخته شد و در سراسر آسیا ، اروپا، استرالیا و آمریکا گسترش پیدا کرد.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق استاندارهای منتخب جهت ساخت و برچسب های محصولات شیر سویا در آمریکا
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد