معرفی عایقهای رطوبتی
کلیات
گستره و اهداف
نم بندی
آببندی
بخار بندی
قیر و گونی
انواع قیر
نتیجه بررسیها
مشکلات و معضلات قیر و گونی
معرفی ایزوگام
اجزای تشکیل دهنده ایزوگام
ویژگیهای پلی استر نبافته
مزایای عایقهای رطوبتی پیش ساخته ایزوگام
معایب عایقهای رطوبتی پیش ساخته ایزوگام
جدیدترین روش عایقکاری و آببندی
جدیدترین روش عایقکاری و آببندی
کلیات:
باوجوداینکه در حین اجرای کارهای ساختمانی نیازمند به مصرف آب هستیم ، ولی پس از اتمام کار، قسمتهای مرطوب ساختمان باید خشک شوند و خشک بمانند تا بتوان از ساختمان بهعنوان محل زیست و کار مناسب بهرهبرداری کرد . خشک شدن اجزای ساختمانی در نواحی خشک، خواهناخواه با گذشت زمان صورت میگیرد ، ولی در مناطق مرطوب مدتزمان لازم برای خشک شدن بیشتر است و در فصول گرم بر سرعت خشک شدن مصالح افزوده میشود . در شرایط مرطوب، بخارآب موجود در محیط به داخل مصالح نفوذ کرده و هنگام سرد شدن عمل تعریق صورت میگیرد . برای خشک ماندن قسمتهایی از ساختمان که در معرض رطوبت قرار میگیرند، بهناچار باید اقدام به عایقکاری رطوبتی نمود.
گستره و اهداف
وجود نم در ساختمان سبب فساد و خوردگی اجزای باربر و غیر باربر میشود و به استحکام و زیبایی آنها لطمه میزند، کیفیت عایقکاری حرارتی را به مخاطره میافکند و به خاطر فراهم آوردن شرایط مساعد برای رشد قارچ، کفک و میکروارگانیسمها، بهداشت ساختمان را با اشکال مواجه میسازد.ازاینرو برای دوام بیشتر و حفظ پایایی، ایمنی، زیبایی، راحتی و بهداشت ساختمان، عایقکاری رطوبتی، امری الزامی است.
بهوسیله عایقکاری رطوبتی تحقق اهداف زیر موردنظر میباشد:
نم بندی
نم بندی (Damp Proofing) یعنی جلوگیری از نفوذ نم، بدون اینکه رطوبت به شکل آب وجود داشته و زیر فشار باشد .این عمل، بیشتر در پی ساختمانها و دیوار زیرزمینها که اجزای ساختمان به نحوی با زمین نمدار در تماساند، انجام میشود.
…
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: ۸
.
لطفاً برای مشاهده متن کامل تحقیق معرفی عایقهای رطوبتی محصول را خریداری و دانلود نمائید
لینک دانلود بعد از خرید نمایش داده شده و به ایمیلتان ارسال میشود
با اطمینان خرید کنید
تشکر از خریدتان
معرفی عایقهای رطوبتی