هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کامل درباره فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنیUF اولترافیلتراسیون

اختصاصی از هایدی دانلود مقاله کامل درباره فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنیUF اولترافیلتراسیون دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله کامل درباره فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنیUF اولترافیلتراسیون


دانلود مقاله کامل درباره فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنیUF اولترافیلتراسیون

 

 

 

 

 

 

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل: Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه :27

 

بخشی از متن مقاله

فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی

UF اولترافیلتراسیون

تاریخچه :

تاریخچه جداسازی مواد کلوئیدی از محلولها توسط صافیهای غشایی به قرن گذشته بر می گردد . جداسازی آنزیمهای پروتئینها در مقیاس آزمایشگاهی بوسیله غشاء نیمه تراوا با دیالیز انجام میپذیرفت . به دلیل کسل کننده بودن و نیاز به مدت طولانی در این روش تلاشی جهت بکارگیری آن در مقیاس صنعتی برای جداسازی مواد کلوئیدی و تغلیظ صورت نمی پذیرفت .                                                                                             

تکامل و توسعه فراپالایش در مقیاس صنعتی پس از اکتشاف غشاهای نامتقارن اسمیتریک به وسیله لئو و سوری- جان در سال 1962 پدید آمد . هر چند اهداف این دو نفر تولید غشاهایی برای نمک زدایی آب دریا به طریقه اسمز معکوس بود . مدت کوتاهی پس از آن غشاهای فراپالایش نامتقارن با شدت نفوذ بالا خواص مناسب و مقاومت مکانیکی خوب ابداع و کشف گردید .                                                                                                 

تحقیقات برای دستیابی به یک ساختمان مناسب برای فراپالایش موجب ابداع شکل لوله ای صافیها گردید . در سال 1969 طرح صفحه و قاب برای سیستم فراپالایش ابداع شد و در همان زمان اشکال مختلف فراپالایش بطور تجاری در اختیار عموم قرار گرفت . از آن پس توسعه بسیار سریعی در تجهیزات و ساختار غشاهای فراپالایش پدید آمد.                                                                                                                               

مقدمه

Mombnrane  sepratio

فاز حالتی از ماده که کاملا یکنواخت وهمگن است

انواع فازها

گاز – گاز

گاز – مایع

گاز –جامد

مایع – مایع

مایع – جامد

جامد – جامد

هدف ما از فرزایند های غشائی جدا ازی مواد فازها در اثر کنترل راه عبور آنها ست

غشاها

غشاء : لایه ای نازک که می تواند اجزاء یک سال را به طور انتخابی از آن جدا کند یا فاز سومی است که انتقال جرم بین فاز را کنترل می کند

خواص غشا: فیزیکی :اندازهحفره ْشکل حفره تعداد حفره.

شیمیایی : بار سطحی ْتوانایی جذب ْ آبگریزی یا آبروستی غشا

غشاهایی که در صنعت شیر به کار می رود باید دارای وبژگی های زیر باشند

  • قابلیت عبور مقادیر زیاد تداویده را داشته باشند.
  • دارای قدرت انتخابی زیاد باشند.
  • دارای مقاومت باکتریولوژی خوب باشند.
  • نسبت به مواد پاک کننده و ضد عفونی کننده مقاوم باشد.
  • هزینه تهیه آنها ارزان و مقرون به صرفه باشد.

  دسته بندی غشاها

غشاء های غیر متقارن »:

ازشکل دهی یک محلول پلیمری در حلالها وغیر حلالها تولید می شود (التیرافیلتراسیون ) در برابر عوامل اکسید کننده و تمیز شدن اسید نیتریک و سود کاستیک مقاوم ولای نسبت به برذخی مقادیر کلز عکس العمل نشان می دهند .

غشاء های اساتدلاروزی:

که در هیپر فیلتراسیون به کاربرده می شود به دماهای بیش از سی تا 40 درجه وشرایط قلیایی حساس می باشند .

 غشاهای مرکب ورغهخ نازک :

غشاهایی هستند که از شکل گیری لایه بسیار نازکی از یک پلیمر بر روی یک غشای اولترا فیلدراسیونی به وجود می آیند ودر هیپر فیلدراسیون محصولات لبنی کاربرد وسیعی دارند مثل غشاهای DDS  HD گرچه حساسیت بیشتری به کلر از خود نشان می دهند اما از قابلیت های شیمیایی وحرارتی بالاترینسبتا به غشاهای استید سللوزی برخوردارند

غشاهای غیر عالی هیدرواکسید زیرکونتیوم :

در داخل لوله های کربن شکل می یابد وگاهی در صنایع لبنیات استفاده می شود

*** متن کامل را می توانید بعد از پرداخت آنلاین ، آنی دانلود نمائید، چون فقط تکه هایی از متن به صورت نمونه در این صفحه درج شده است ***


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنیUF اولترافیلتراسیون
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد