![دانلود پاورپوینت اهمیت شناخت گروه های غذایی - 28 اسلاید](../prod-images/815854.jpg)
شیرکم چرب و پنیر کم نمک برای بالغین بر انواع پر چرب و شور ارجحیت دارد
پنیر علاوه بر صبحانه بهمراه سبزیجات و یا در سالاد نیز مصرف شود
شیر بصورت ساده یا همراه غلات حجیم شده مثل شیرین گندمک ، برشتوک ... یا بصورت فرنی و شیربرنج بعنوان دسر یا میان وعده در کودکان
از کشک درانواع غذاها (آش،کدو،بادمجان)استفاده شود
اگر مصرف شیر سبب ایجاد نفخ و مشکل گوارشی میشودپیشنهاد می گرددمعادل مقدار توصیه شده از ماست یا پنیر استفاده شود.
برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:
دانلود پاورپوینت اهمیت شناخت گروه های غذایی - 28 اسلاید