فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات 9 صفحه
یکی از مهمترین چالش های پیش روی کارخانجات خمیر مایه در سرتاسر جهان، تصفیه پسآب خروجی از این واحدهای تولیدی می باشد. به نحوی که طبق آخرین آمار و محاسبات انجام شده، حدود 25 درصد از هزینه صرف شده برای تولید هر کیلوگرم خمیرمایه خشک مربوط به تصفیه پسآب حاصل از فرآیند تولید آن می باشد.
تصمیم گیری، مطالعات اولیه، انتخاب مشاور، طراحی و ساخت تصفیه خانه پسآب شرکت خمیرمایه رضوی به روش بیولوژیک (بی هوازی – هوازی) همزمان با راه اندازی کارخانه در سال 1380 آغاز و در سال 1381 مورد بهره برداری قرار گرفت.
همانطور که تجربه سایر تولید کنندگان خمیرمایه در ایران و دیگر نقاط جهان و همچنین تجربه بیش از پنج سال راهبری سیستم تصفیه خانه شرکت خمیرمایه رضوی نشان داده است، با استفاده از روش تصفیه بیولوژیک نمی توان به راندمان حداکثر بیش از 80 تا 85 درصد برای COD و 95 درصد برای BOD دست یافت. که این مقادیر در پسآب خروجی هنوز 5 تا 10 برابر حد مجاز استاندارد می باشد. یعنی در صورتیکه اگر بطور متوسط مقادیر COD و BOD در پسآب ورودی به واحد را حدود 20000 و 12000 در نظر بگیریم (پسآب خروجی از سپراتور یک)، خروجی حداقل 3000 و 600 را به ترتیب شاهد خواهیم بود که از نظر زیست محیطی هنوز مورد تایید و قابل قبول نمی باشد.
تحقیق در مورد تصفیه پس آب به روش تبخیر