هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کلید های فشار قوی

اختصاصی از هایدی دانلود مقاله کلید های فشار قوی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله کلید های فشار قوی


دانلود مقاله کلید های فشار قوی

 

مشخصات این فایل
عنوان: کلید های فشار قوی
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 20

این مقاله درمورد کلید های فشار قوی می باشد.

خلاصه آنچه در مقاله کلید های فشار قوی می خوانید :

-قطع جریان مداری که از مقاومت اهمی و سلفی موازی تشکیل شده است .
در چنین مداری در شکل زیر در لحظه عبور جریان از صفر و خاموش شدن قوس الکتریکی جریان در شاخه سلفی و شاخه اهمی با هم برابر هستند ولی صفر نیستند . لذا در لحظه ای بعداز خاموش شدن جرقه در مدار L-R ولتاژی ایجاد می شود که برابر ولتاژ مولد در همین لحظه است .
این ولتاژ به علت وجود مقاومت اهمی R که اینک با مقاومت انوکتیوL به صورت سری در می آید با ثابت زمانی    به شکل یک تابع اکسپوننسیال به طرف صفر میل می کند . در نتیجه باعث می شود که شبیه مدار کاپاسیتیو دو طرف کلید پتانسیل بگیرد که یکی مربوط به مولد و دیگری مربوط به اندوکتیویته یعنی مصرف کننده است . تفاوت این دو پتانسیل  ولتاژ برگشت در کلید می باشد . چنانچه دیده می شود این ولتاژ در لحظه قطع جرقه از صفر شروع می شود و آهسته بالا می رود (سطح هاشور خورده در شکل ) و راه را برای برگشت جرقه مشکل می کند .

این پدیده بسیار مهم در صنعت کلید سازی مورد توجه خاص قرار می گیرد و باعث ساختن و بوجود آمدن کلید باز شده است . زیرا کلید بار نیز در موقعی قطع می شود که در طرف مصرف کننده هنوز بارهاییی به صورت اندوکتیو و مقاومت اهمی موازی وجود دارد و از این جهت بهتر است جزو مشخصات کلید بار ضریب بار ضریب توان مصرف کننده نیز ذکر گردد .
ث- قطع مدار نوسانی
مدار نوسانی در این جا به مداری گفته می شود که پس از قطع کلید و یا خاموش شدن جرقه هنوز خازنهای شارژ شدهای در مدار موجود باشد . این خازن ها پس از گذشت جریان از صفر و قطع جرقه در کلید ولتاژ خود را نگه می دارند و سپس برحسب نوع اتصال آنها (سری یا موازی با اندوکتیویته) این ولتاژ ذخیره شده به عنوان کمپنزاتور قسمتی از ولتاژ جریان رسان را خنثی می کند و یا بار خازن شارژ شده در روی مدار خالی می شود و یک جریان نوسانی بوجود می اورد .
1-قطع مدار نوسانی مرکب از L و c مورازی
همانوط ر که در شکل زیر نشان داده می شود در لحظه عبور جریان I از صفر ، جریان     و    نیز از صفر می گذرند . لذا خازن C نیز در این لحظه با ماکسیموم ولتاژ جریان رسان شارژ شده است . اگر کلید به صورت قطع باقی بماند ،جریان در این مدار با فرکانس    به نوسان در می آید .   از رابطه
                    تعیین می گردد و از رابطه                       
می توان نسبت جریانها را مطابق زیر بدست آورد .
و تفاوت دو ولتاژ جریان رسان u و ولتاژ مدار نوسانی که هر دو دارای یک دامنه می باشند به عنوان برگشت ولتاژ ظاهر می شود و بر حسب اینکه                    بزرگتر از   باشد که شکل بعد بوجود می آید .
در حالت رزونانس   عمل قطع جرقه بسیار ساده می شود ، زیرا در این حالت باید منتجه جریانها با صرف نظر کردن از مقاومت اهمی صفر شود لذا برگشت ولتاژ کلید نیز صفر است .

2-    قطع مدار نوسانی مرکب از L و C سری( شکل زیر)
این مدار ممکن است دو حالت متمایز بیشتر اندوکتیو و یا بیشتر کاپاسیتیو داشته باشد . از این حالت روزنانس صرفنطر می شود ، زیرا در این حالت مدار به شکل اتصال کوتاه ظاهر می گردد .
در صورتیکه بار بیشتر اندوکتیو باشد در لحظه گذشت جریان از صفر برگشت ولتاژ با شدت هر چه تمامتر ظاهر می شود و مقدار آن برابر است با شدت ولتاژ جریان رسان در لجظه قطع جریان با اضافه ولتاژ خازن در ان لحظه در چنین مداری قطع جریان بسیار مشکل می شود و هر چه مدار به رزونانس نزدیک تر گردد عمل قطع جریان در کلید مشکل تر می شود .
شکل مدار معادل یک خازنی است و L اندوکیتویته ژنراتور است که همیشه در مدار وجود دارد .
ج- قطع جریان مداری که از مقاومت اهمی و خازنی تشکیل شده است .
بررسی این مدار برای کلیدهای خازنی که دارای مقاومت موازی می باشند قابل اهمیت است .
1-    اتصال سری R و c
در لحظه عبور جریان از صفر خازن C دارای یک ولتاژ معین و یک بار معینی است که به علت قطع جریان ،تخلیه نمی شود و از آنجا که افت اختلاف سطح روی مقاومت R در این لحظه صفر است ، پس ولتاژ خازن و ولتاژ شبکه در لحظه قطع جریان برابرهستند .
چون این دو ولتاژ در یک لحظه در دو طرف شروع می شود و کم کم بالا می رود . قسمت هاشور خورده شکا و چنانچه دیده می شود ماکسیموم ولتاژ برگشت همیشه کوچکتر از ولتاژ برگشت در مدار کاملاً خازنی است .

2-    اتصال موازی R و c شکل زیر
درحالتی که r و c موازی هستند اختلاف سطحی که خازن در لحظه عبور جریان از صفر پیدا می کند و به عنوان اختلاف سطح مخالف در مقابل اختلاف سطح جریان رسان مولد قرار می گیرد نمی توان ثابت بماند بلکه با ثابت زمانی T=R.C  به صورت یک تابع شبیه اکسپوننسیال کم می شود . لذا ولتاژ برگشت در کلید علاوه بر اینکه از صفر شروع می شود خیلی آهسته تر از حالت قبل نیز به طرف ماکسیمم صعود می کند و در ضمن ماکسیموم ولتاژ برگشت نیز از حالت قبل به مراتب کوچکتر است .

بخشی از فهرست مطالب مقاله کلید های فشار قوی

مقدمه
الف - قطع کننده یا سکسیونر
ب - کلید بار
پ - کلید قدرت
ت - کلید قطع قدرت
بررسی عوامل اصلی در قطع و وصل جریانهای مختلف
اول - قطع مدار ساده یک فاز
الف - قطع مدار سلفی
ب - قطع مدار اهمی
پ - قطع مدار خازنی
ت- قطع مدار مختلط
2-قطع جریان مداری که از مقاومت اهمی و سلفی موازی تشکیل شده است .
ث- قطع مدار نوسانی
1-قطع مدار نوسانی مرکب از L و c مورازی
1-    قطع مدار نوسانی مرکب از L و C سری( شکل زیر)
1-    اتصال سری R و c
2-    اتصال موازی R و c شکل زیر

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کلید های فشار قوی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد