هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره اسید اسکوربیک

اختصاصی از هایدی تحقیق درباره اسید اسکوربیک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره اسید اسکوربیک


تحقیق درباره اسید اسکوربیک

فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 28 صفحه

 

اسید اسکوربیک

 

اسید اسکوربیک، مواد قوام دهنده و طعم پرتقال (در این شرکت از طعم طبیعی پرتقال تولید خود شرکت که در مراحل استحصال کنساتره پرتقال بدست می آید) کاملاً مخلوط گشته و بهم می خورد و پس از نمونه گیری و بررسی عوامل کیفی تولید وارد مرحله بسته بندی می گردد، یعنی ابتدا شربت پرتقال تولید شده هوا گیری می شود و در قسمت پرکن شربت در گالن ها پر شده و در محل دربندی ابتدا با فویل آلومینیوم همراه پلی اتیلن سیل گردیده و سپس درب بندی شده و پس از آن برچسب گذاری (لیبل گذاری) پشت گالنها همراه با مشخصات تولید و فروش به صورت گالنهای چهارتائی توسط دستگاه شرینگ پک بسته بندی (شرینگ) می شوند و پس از مرحله نمونه برداری جهت آزمایشات کنترل کیفی وارد انبار قرنطینه می گردد که پس از تأیید آزمایشهای کنترل کیفی وارد انبار محصول، که از آنجا طبق نظر مسئولیت کنترل کیفی وارد بازار مصرف می گردد.

تولید و بسته بندی انواع آبمیوه ها، نکتارها و نوشابه های بدون گاز

تعریف:

منظور از اصطلاحات آبمیوه، نکتار، نوشابه و ... بستگی به نوع فرمولاسیون که شامل درصد مصرف مواد اولیه میوه در فرمولاسیون و یا مصرف یا عدم مصرف شکر و همچنین استفاده از قسمت ها یا قطعات میوه مثل پوره، پرک (Sac) و Juice دارد.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره اسید اسکوربیک
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد