هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت نظام نظارت و ارزیابی طرح های تملک دارایی های سرمایه ای

اختصاصی از هایدی دانلود پاورپوینت نظام نظارت و ارزیابی طرح های تملک دارایی های سرمایه ای دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت نظام نظارت و ارزیابی طرح های تملک دارایی های سرمایه ای


دانلود پاورپوینت نظام نظارت و ارزیابی طرح های تملک دارایی های سرمایه ای

نظارت و ارزیابی در سازمانهای پیشرفته و پویا ابزاری است کارآمد که از طریق آن نقاط قوت و ضعف شناسایی شده و فعالیت‌ها و اقدامات در راستای تحقق اهداف پیش‌بینی شده، هدایت می‌شود. وظیفه نظارتی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور نیز در فصل 126 قانون اساسی، فصل نهم قانون برنامه و بودجه و قوانین برنامه‌های پنجساله توسعه مورد تاکید قرار گرفته است. از جمله موضوعات نظارتی می‌توان به نظارت بر طرح‌های تملک‌دارایی‌های سرمایه‌ای اشاره کرد.

در نظارت و ارزیابی پروژه‌های عمرانی تهیه گزارش‌های مناسب در مراحل مختلف اجرای کار باعث خواهد شد، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور بتواند نقش مدیریت کلان طرح‌های تملک‌ دارایی‌های سرمایه ‌را ایفا

نماید و از این رهگذر علاوه بر حل مشکلات عمده پروژه‌های عمرانی، ارتقاء عملکرد عمرانی دستگاه‌های اجرایی را دنبال نموده و در جستجوی هویت‌بخشیدن طرح‌های عمرانی در مقیاس با استانداردهای جهانی باشد.

ماده 5 قانون برنامه و بودجه

 وظایف و اختیارات سازمان در زمینه برنامه ریزی، تنظیم بودجه و نظارت بقرار زیراست:

بند 6 – نظارت مستمر بر اجرای برنامه ها و پیشرفت سالانه آنها طبق مفاد فصل نهم این قانون.

فصل نهم قانون برنامه و بودجه

ماده 34: وظیفه نظارتی سازمان بر اجرای فعالیتها وطرحهای عمرانی دستگاههای اجرایی

ماده 35: وظیفه نظارتی دستگاههای اجرایی و ارائه اطلاعات و همکاری با سازمان در   نظارت

ماده 36: وظیفه وزارت امور اقتصادی و دارایی در گزارش دوره ای پرداختی از محل   اعتبارات عمرانی

ماده 37: گزارشهایی که سازمان باید از پیشرفت عملیات عمرانی و بودجه کل کشور   تهیه کند

ماده 34 قانون برنامه و بودجه

سازمان موظف است در مورد اجرای فعالیتها و طرحهای عمرانی که هزینه آن از محل اعتبارات جاری و عمرانی دولت تأمین میشود، بمنظور ارزشیابی و از نظر مطابقت عملیات و نتایج حاصله با هدفها و سیاستهای

تعیین شده در قوانین برنامه عمرانی و قوانین بودجه کل کشور ، دستورالعملها و مشخصات طرحها و مقایسه پیشرفت کار با جدولهای زمانی فعالیتهای جاری و طرحهای عمرانی مربوط نظارت کند و برای انجام این منظور

بطور مستمر از عملیات طرحها و فعالیتهای دستگاههای اجرایی بازدید و بازرسی کند و دستگاه اجرایی را مرتباًًٌٌٌَ در جریان نظارت و نتایج حاصل از آن بگذارد.

اهداف نظارت :

بررسی میزان اثربخشی برنامه‌ها، قوانین، ضوابط، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با نظام فنی و اجرایی طرح‌های عمرانی از طریق بازخورد نتایج آنها و انعکاس آن به مراجع ذی‌ربط.

تعیین میزان موفقیت در تحقق اهداف و پیشرفت عملیات و بررسی مسائل و مشکلات اجرایی پروژه‌های عمرانی و ارائه پیشنهادهای اصلاحی با هدف بهبود روند اجرا

بهبود شاخص‌های کلان عمرانی با توجه به رویکردهایی همچون ارتقاء کیفیت اجرا، کاهش هزینه و مدت اجرا و سایر ملاحظات تاثیرگذار در راستای ارتقاء کیفیت عملکرد دستگاه‌‌های اجرایی

ارتقاء شاخص‌های بهره‌وری در طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای.

هدایت مؤثر طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی براساس نتایج ارزشیابی دستگاه‌‌های اجرایی و تاثیر آن در تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلند مدت.

رعایت دقیق ضوابط، بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با نظام فنی و اجرایی طرح‌های عمرانی کشور توسط دستگاه‌های اجرایی.

موضوعات :

نظارت برنامه‌ای : نظارتی است که از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور به منظور بررسی مطابقت عملیات عمرانی انجام شده با اهداف برنامه‌های پنج ساله و قانون بودجه کل کشور انجام می‌شود.

نظارت عملیاتی : نظارتی است کلان بر فعالیت‌های مالی و اجرایی به منظور تطابق فعالیت‌های انجام شده با قوانین بودجه سالانه و شرح عملیات مندرج در موافقتنامه‌ها.

نظارت فنی : نظارتی است که به منظور کنترل تطابق عملیات عمرانی با اسناد و مدارک پیمان‌ها، استانداردهاو آیین‌نامه‌ها اعمال می‌گردد.

نظارت مالی : نظارتی است که به منظور بررسی مطابقت عملیات مالی طرح با بودجه طرح و قوانین و مقررات مالی انجام می‌شود. بررسی‌های مالی که با هدف کنترل پروژه یا برنامه‌ریزی تخصیص منابع و مدیریت بر تهیه و اجرای طرح و نظایر آن انجام می‌شود، نظارت مالی محسوب نمی‌گردد.

نظارت عالی : نظارتی است که با هدف هماهنگی بین عوامل دست‌‌اندرکار و تهیه گزارش‌های جامع و مدیریتی در راستای مدیریت برنامه‌ای و عملیاتی انجام می‌شود.

سطوح نظارت:

نظارت مدیریتی : در اینگونه نظارت که به منظور دریافت عملکرد کلی یک پروژه و عوامل دخیل در آن است به اطلاعاتی اجمالی بسنده می‌گردد که شامل پیشرفت فیزیکی، علل تاخیر، نحوه ارجاع کار و... می‌باشد و

در نهایت می‌توان از این اطلاعات شاخص‌های کلان استنتاج نمود. با توجه به اینکه این نوع نظارت، درصد بالایی از پروژه‌های پادار را تحت پوشش قرار می‌دهد در تدقیق یافته‌های کلی موثر بوده و براساس آن می‌توان

اطلاعات کلان مدیریتی را با توجه به اهداف مورد نظر بدست آورد.

شامل 35 اسلاید POWERPOINT


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت نظام نظارت و ارزیابی طرح های تملک دارایی های سرمایه ای
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد