هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق و بررسی در مورد الکترو شناور

اختصاصی از هایدی تحقیق و بررسی در مورد الکترو شناور دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 17

 

مقدمه

میدانمغناطیسیچرخندهبهعنوانمجموعیازبردارهایمغناطیسیکوئل‌هایسه‌فازیکموتورالکتریکی،الکتریسیتهرابهحرکتمکانیکیتبدیلمی‌کند. عملعکسآنکهتبدیلحرکتمکانیکیبهالکتریسیتهاست،توسطژنراتورانجاممی‌شود. ایندووسیلهبجزدرعملکرد،مشابهیکدیگرهستند. اکثرموتورهایالکتریکیتوسطالکترومغناطیسکارمی‌کنند،اماموتورهاییکهبراساسپدیده‌هایدیگرینظیرنیرویالکترواستاتیکواثرپیزوالکتریککارمی‌کنند،هموجوددارند.

ایدهکلیایناستکهوقتیکهیکمادهحاملجریانالکتریسیتهتحتاثریکمیدانمغناطیسیقرارمی‌گیرد،نیروییبررویآنمادهازسویمیداناعمالمی‌شود. دریکموتوراستوانه‌ای،چرخانه (روتور) بهعلتگشتاوریکهناشیازنیروییاستکهبهفاصله‌ایمعینازمحورچرخانهبهچرخانهاعمالمی‌شود،می‌گردد.

اغلبموتورهایالکتریکیدوارند،اماموتورخطیهموجوددارند. دریکموتوردواربخشمتحرک (کهمعمولاًدرونموتوراست) چرخانهوبخشثابتایستانه (استاتور) خواندهمی‌شود. موتورشاملآهنرباهایالکتریکیاستکهروییکقابسیمپیچیشدهاست. گرچهاینقاباغلبآرمیچرخواندهمی‌شود،امااینواژهعموماًبهغلطبکاربردهمی‌شود. درواقعآرمیچرآنبخشازموتوراستکهبهآنولتاژورودیاعمالمی‌شودیاآنبخشازژنراتوراستکهدرآنولتاژخروجیایجادمی‌شود. باتوجهبهطراحیماشین،هرکدامازبخش‌هایچرخانهیاایستانهمی‌توانندبهعنوانآرمیچرباشند. برایساختنموتورهاییبسیارسادهکیتهاییرادرمدارساستفادهمی‌کنند.

کلید واژه : مغناطیس،الکتریسیته، الکترواستاتیک، پیزوالکتریک،الکتریکی، ژنراتور، موتورهایالکتریکی، الکترومغناطیس، گشتاوری، استاتور ، آرمیچر،ولتاژ،کیت .

آشنایی کلی با عنوان تحقیق

اهمیت و ضرورت:طراحی مدارات قدرت و فرمان و راه اندازی الکتروموتورهای شناور جهت تأمین آب شرب و کشاورزی در روستاهای کشور اهمیت این موضوع را به خوبی روشن می سازد.

اهداف تحقیق:یکی از کارهای مهمی که فارغ التحصیلان این رشته در آینده می توانند انجام دهند طراحی و ساخت این مدارات است که دارای تنوع کاربردهای متفاوتی هستند. در اینجا به یکی از این کاربردها اشاره شده است.

اهداف اصلی این پروژه:

آشنایی با نصب و راه اندازی این تابلوها که ممکن است به عنوان یک گزینه برای شغل آینده ام باشد.

به دلیل اهمیت موضوع برای فارغ التحصیلان این رشته می تواند اطلاعات مهمی را به دانشجویان علاقه مند بدهد.

در صورت امکان بتوانم با کمک اساتیدم راهکارهایی برای سهولت و انجام بهتر این کار ارائه دهم.

ادبیات تحقیق

طبق دستوراتی که روی نیم پلیت موتورها وجود دارد آنها را به صورت ستاره ـ ستاره یا ستاره ـ مثلث یا ضربه ای و یا روشهای دیگر راه اندازی کرد.در این فصل مطالب زیر مورد بررسی قرار می گیرند:

1- انواع الکتروموتورهای شناور و قطعات آنها

2- چگونگی راه اندازی الکترو موتورهای شناور

3- نقشه ها و وسایل مورد نیاز ساخت تابلوها

1- انواع الکتروموتورهای شناور و قطعات آنها

معرفی الکتروپمپشناور:

الکتروپمپ شناور از دسته الکتروپمپ های سانتریفیوژ و از پیشرفته ترین تکنیکهای دسترسی به آب از اعماق زمین می باشند.این آبها ممکن است بدون املاح ( زلال ) یا دارای املاح مفید ( معدنی ) و یا آب دریا باشند.

ویژگی الکتروپمپهایشناور:

صرفه جوئی در انرژی،بالابودن راندمان،پائین بودن هزینه های راه اندازی.

استحکام و بی صدا کار کردن و عدم افزایشحرارت محیط اطراف،نگهداری بسیار کم هزینه،عدم نیاز به نگهداری و سرویس،نصب سریع و اقتصادی و عدم نیاز به فونداسیونطراحی محصول به گونه ای است که الکتروموتور با آب خنک می شود و قابل استفاده در آب تا دمای 30 درجه سانتیگراد می باشد،وجود آب داخل الکتروموتور باعث روانکاری یاتاقان ودر نتیجه خنک ماندنسیم پیچی می گردد.

دیافراگم مخصوص تعبیه شده در انتهای موتور، قسمت زیرین آن را آب بندی می کند و انبساط آب داخل موتور که ناشی از حرارت سیم پیچی موتور می باشدرا نیز جبران می نماید.

مواردکاربرد :

پمپاژ مایعات تمیز یا حاوی مقادیر کمی املاح ازاعماق زمین بهبالا، تأمین آب،سیرکولاسیون آب مخازن،سیستمهای خنک سازیدرمدارهای باز و بسته،تأسیسات حرارتی یا تهویهمطبوع،انتقال آب در تصفیه خانه ها و کارواشها،تخلیه و پرکردن استخرها و انتقال آب از چشمه ها،افزایش فشار سیال در بخشهای صنعتی و غیر صنعتی،آب نماها، فواره ها و غیره،مصارف آتش نشانی.

روشانتخابپمپ :

1- مقدار ارتفاع پمپاژ (هد H) و میزان آبدهی (دبی Q) لازمه را در نظر می گیریم.

2- به نمودار دامنه عملکرد مندرج در صفحه 4 رجوع می کنیم.

3- مقادیر هد و دبی را روی این نمودار تلاقی می دهیم.

4- از محل تلاقی چنانچه نوع پمپ با سیال مورد نظر از لحاظ کیفیت و ماسه دهی

همخوانی داشت، به صفحه پمپ مربوطه مراجعه می کنیم.

5- مجددا" هد و دبی را از روی منحنی عملکرد و یا جدول الکتروپمپ مربوطهتلاقی می دهیم.

6- پمپ مورد نظر را از روی محل تلاقی می خوانیم.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق و بررسی در مورد الکترو شناور
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد