لینک پرداخت و دانلود پایین مطلب
فرمت فایل : word
تعداد صفحه : 40
مقدمه
چکیده
بیان مسئله
اهمیت و ضرورت پژوهش
هدف پژوهش
فرضیه
متغیر های پژوهشی
تعاریف مفهومی
رشد اجتماعی
پیشرفت تحصیلی
تعاریف عملیاتی
رشد اجتماعی
موضوع روانشناسی رشد
پیشینه نظری
نظریات مربوط به رشد اجتماعی
یادگیری مشاهده ای
نظریات مربوط به رشد اجتماعی
رشد اجتماعی
پیشینه پژوهشی
روش تحقیق
جامعه آماری
ابزارهای اندازه گیری
شیوه اجرای پژوهش
یادگیری مشاهده ای,رشد اجتماعی,رشد تحصیلی,روانشناسی رشد,تحقیق راجع به رشد اجتماعی کودکان
کودکان نیاز به داشتن تماسهای جسمانی و در آغوش گرفتن دارند ، درست همانگونه که به پناهگاه و سه وعده غذا روزانه نیاز دارند ، متأسفانه این روزها توجه تنها به رفاه جسمانی کودک معطوف است و از رفاه روانی و عاطفی او غفلت می شود .
در بعضی از شرایط کودک ممکن است خود را آدم بی ارزشی ببیند و در این میان شدت افسردگی هر چه بیشتر باشد ، احساس بی ارزش بودن هم بیشتر می شود . بر اساس پژوهش اخیر دکتر آرون بک بیش از 80% بیماران افسرده خود را انسان بی ارزش می دانند و متأسفانه مسئله به اینجا ختم نمی شود ، تحقیقات وی نشان می دهد که بیماران افسرده بخصوص در زمینه هایی مثل هوش ، موفقیت، اشتهار ، جذابیت ، سلامتی و توانایی که برایشان ارزش دارد ، احساس نا توانی می کنند .
به اعتقاد ایشان ، تصویر ذهنی افسردگی را می توان در چهار احساس : مغلوب ، علیل ، بی کفایت و محروم توضیح داد .
اغلب واکنشهای منفی احساسی ناشی از فقدان عزت نفس است . تصویر ذهنی مخدوش به ذره بینی می ماند که کوچکترین اشتباه جزیی و جزیی ترین عیب را چندین برابر کرده ،آن را به حساب عیب شخصی می گذارند.
افراد افسرده خود را آدم بی ارزشی می پندارد و نمی تواند به هیچ یک از خواسته هایش برسد . این افراد که خود را از لحاظ اخلاقی بی کفایت و مستوجب نکوهش می بینند خود را سرزنش می کنند و به خود بهتان می زنند و انتظار مجازات دارند . (قراچه داغی ، مهدی 1369)
بررسی تأثیر رشد اجتماعی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان