هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله در مورد کورل و توانایی ها

اختصاصی از هایدی مقاله در مورد کورل و توانایی ها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 6

 

مقدمه ای درباره خانواده کورل و توانایی ها

شرکت کورل یکی از بزرگترین شرکتهایی است که در زمینه ایجاد بنرامه های گرافیکی مشغول به کار است . به حق اگر برنامه های این شرکت و شرکت های Adobe و Macromedia را در کنار یکدیگر قرار دددهیم بیش از 75% سهم گرافیک دو بعدی و نشر رومیزی Desktop Publishing را به دوش می کشند . مهمترین محصولات این شرکت را در ادامه بررسی می کنیم .

مهمترین ، قوی ترین و کار آمد ترین محصول این شرکت (کورل دراو Corel Draw ) می باشد . اما مسلما تنها تولید این شرکت بزرگ نیست . مثلا نرم افزار Corel Ventura برای ترکیب متن و گرافیک و تولید نشریات و بروشور و ... استفاده می شود می توان گفت تقریبا هم گام فری هند است . یا نرم افزار دیگر از این شرکت به نام Corel Website Builder که برای ایجاد صفحات وب به کار می رود . اما به دلیل تبلیغات نچندان خوب و نداشتن رابطه خوب با زبان فارسی و همچنین در دسترس نبودن راحت این برنامه استفاده از آن رایج نمی باشد . اما تمامی این موارد در کنار هم نیز نمی تواند دلیل خوبی برای گذشتن از امکانات خوب این برنامه شد . شرکت کورل برنامه مادری به نام Corel Draw را معرفی نمود که دارای چندین زیر مجموعه می باشد که هر کدام از آنها به تنهایی آن قدر قدرتمند هستند که می توانند مستقل عمل کنند اما در حال حاضر شرکت کورل قصد تفکیک این نرم افزارها از یکدیگر را ندارد . نرم افزارهای مرتبط عبارتند از : Corel Photopaint , Corel R.A.V.E , Corel Capture , Bitstream Font Navigator

Corel Draw : کورل بخاطر داشتن توانایی های گسترده و متنوع تا به حال مورد استفاده افراد زیادی برا حرفه های گوناگون قرار گرفته است ، اولین موردی که درباره کورل باید بدانید این است که اصول کار کورل بر مبنای (Vector) وکتور می باشد . موضوعات کورل بر مبنای خط و نقطه (Node) گره طراحی می شوند که در نتیجه اندازه و ابعاد در این مدل مهم نیست ! یعنی در ترسیم طرحها Resolution معنی ندارد و هر چقدر مایل باشید می توانید اندازه طرح را بدون تغییر در جنس و یا کیفیت کار زیاد نمایید . البته Resolution در بعضی تنظیمات و effect ها استفاده می شود که باز مربوط به عکس است . کورل از نظر طراحی به خاطر دقت بالا بسیار مناسب است و طراحی شکلها و نقشه های پیچیده در کورل به خاطر داشتن ابزار کاربردی و متنوع به سادگی انجام می پذیرد . در بازار کار از این نرم افزار مادر در زمینه های مختلفی استفاده می شود مانند : طراحی و آماده سازی نوشته و آرم ها مختلف برای برش با دستگاه کاتر پلاتر که اکثرا مورد مصرف شرکت های تبلیغاتی و تابلوسازی و برش شبرنگ میباشد . برای طراحی کارت ویزیت ، پوستر و کاتالوگ نیز نرم افزار مناسبی به شمار می رود . یکی از خواص مهم کورل سازگار بودن با دستگاه های چاپ می باشد که در ادامه بیشتر با این خاصیت کورل آشنا می شویم . استفاده از مدل های آماده برای طراحی مجله ، روزنامه و حتی صفحات وب ( البته به شکل محدود و در کنار دیگر اعضای خانواده خود ) برای طراحی چاپ پارچه در کارخانجات چاپ پارچه از دیگر قدرت های این نرم افزار بزرگ می باشد .

از لحاظ امور چاپ کورل یک ویژگی بسیار مهم دارد که آن هم به خاطر برداری بودن آن است ، به این معنی که نوشته ها و آرمها در چاپ بسیار دقیق و تمیز بوده و در اصطلاح چاپخانه ای کار رنجه ندارد و لبه ها نوشته ها پله پله نمی شود که برای رسیدن به این مهم در برنامه ای مثل Photoshop باید اندازه و Resolution بسیار زیاد باشد که خود مشکلاتی به وجد می آورد . موارد استفاده از کورل به گفته های من ختم نمی شود و هر کس به اندازه توانایی هایش ی تواند از این نرم افزار بهره ببرد . مثلا شخصا با کورل کارهایی مانند تایپو گرافی و بسیار کارهایی که در ظاهر عملی نیستند را با این نرم افزار انجام داده ام ، اساس این برنامه بر فرمولهای ریاضی بنا شده است . یعنی تمام اشکال در این برنامه بصورت بردار می باشند و این مطلب باعث ایحاد دو حسن می شود : 1- با این ترتیب کیفیت تصویر ساخته شده با این برنامه بسیار افزایش می یابد . شما هر چه قدر این تصاویر را بزرگ و کوچک کنید ، هیچ تاثیری بر کیفیت تصویر نخواهد داشت ، یا هر مقدار که با زره بین به جلو بروید هرگز به پیکسل نخواهید رسید . 2- این قابلیت باعث شده تا فایلهای اصلی Corel Draw بسیار کم حجم باشند به طوری که بسیار سخت پیش می آید حجم آن از 200 کیلو بایت بالاتر برود (البته اگر فایل های پکسلی با آن ترکیب نکرده باشید ) .

در مقایسه بین Corel Draw و Adobe Illustrator به عنوان دو رقیب در عرصه گرافیک برداری البته به همراه FreeHand مسلما Corel Draw پیروز خواهد بود . اما محیط Illustrator شباهت بسیار زیادی با فتوشاپ دارد . فقط دستورها و ابزارها تفاوت کرده است ، خوب این نوع محیط برای کارهای برداری با توجه به قابلیت تغییر اندازه بسیار زیاد اصلا مناسب نیست و البته در نوع دستورها ، ابزارها و ... هم باز کورل برتری دارد . پسوند اصلی فایل کورل CDR می باشد ولی از تمامی فایلهای برداری و همچنین معروفترین فایلهای ژیکسلی پشتیبانی می کند .

Corel Photo Paint : این برنامه به عنوان زیر مجموعه برنامه Corel Draw می باشد که هنگام نصب به صورت خودکار همراه با آن نصب می شود ، این نرم افزار یک برنامه گرافیکی است که بر مبنای نظام پیکسلی ساخته شده است تا کورل دراو را در بعضی از شرایط یاری کند لین در حالی است که خود کورل دراو هم امکانات خوبی را برای عملیات بر روی فایلهای ژیکسلی فراهم کرده است ولی نمی شود این برنامه را یک برنامه تمام پیکسلی دانست زیار این برنامه فایلهای برداری را نیز باز می کند . این یکی ار حسنهای این برنامه نسبت به همتاهای خود است . قطعا می توان این برنامه را یکی از رقیب های سر سخت نرم افزار Adobe Photoshop دانست ، فتو پینت تقریبا تمامی فایلهایی که کورل دراو پشتیبانی می کند را او نیز می پذیرد و در زمان کار بیشتر با کورل دراو به این حسن فتو پینت نسبت به فتوشاپ پی خواهید برد . پسوند اصلی فتو پینت CPT است .

Corel R.A.V.E : در پی نفوذ اینترنت در جهان و احساس نیاز به برقراری با اینترنت شرکت کورل هم برای عقب نماندن از سایر نرم افزارها برنامه کورل راوه را از نسخه 11 با کورل دراو روانه بازار کرد ، کورل راوه برای ساخت انیمیشن به کار می رود . محیط این برنامه تماما شبیه به نرم افزار مادر کورل دراو بوده و این موضوع مهم برای کاربران کورل دراو کاملا قابل درک است به طوری که می توانند جای فلش را کاملا پر کند . پسوند اصلی این نرم افزار CLK می باشد و از تمامی پسوند های نرم افزار مادر و همچنین پسوند های رایج انیمیشن پشتیبانی می کند .

کار با سند در کورل دراوساخت یک سند جدید (New Document) برای شروع یک پروژه جدید به یک سند جدید نیاز دارید. ابتدا همه سندهای قبلی را ببندید. به مسیر File> New بروید.

/

اطلاعات صفحه سایز و جهت صفحه در منوی Properties درست در قسمت بالای محیط کار قرار دارد. برنامه CorelDraw بخش های متعددی برای تنظیمات صفحه و ویژگی های اشیا دارد./

باز کردن یک سند دیگر شما می توانید چندین سند باز در CorelDraw داشته باشید. برای این کار به مسیر File> New بروید. حالا یک سند جدید یگر دارید. سند اول Graphic1 و سند دوم Graphic2 نام دارد. نکته: به یاد داشته باشید که هر سند بخش زیادی از حجم حافظه سیستم شما را اشغال می کند./


دانلود با لینک مستقیم


مقاله در مورد کورل و توانایی ها
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد