هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کامل درباره جذب فسفر توسط گیاهان

اختصاصی از هایدی دانلود مقاله کامل درباره جذب فسفر توسط گیاهان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 15

 

جذب فسفر توسط گیاهان:از خاک تا سلول

مقدمه

P یک عنصر غذایی مهم در گیاهان است که حدود 2/0 درصد از وزن خشک گیاه را تشکیل می دهد. P یک جزء مولکولهای کلیدی مانند اسیدهای نوکلئیک، فسفولیپیدها و ATP است و در نتیجه گیاهان بدون مقدار کافی از این ماده غذایی نمی توانند رشد کنند. P همچنین در کنترل و اکنشهای آنزیمی کلیدی و در تنظیم مسیرهای متابولیسمی نقش دارد.

بعد از N ، P دومین عنصر غذایی پر مصرف محدود کننده برای رشد گیاه است. این مقاله درباره P در خاک و جذب آن توسط گیاهان، انتقال از میان غشاهای سلولی، تقسیم بندی و بازپراکنی در داخل گیاه تمرکز می کند. ار بر روی P در گیاهان عالیتر متمرکز می شویم در حالیکه مکانیسم های تشابهی نشان داده شده اند که در جلبکها و قارچها بکار می روند.

فسفر در خاک

اگر چه مقدار کل P در خاک ممکن است زیاد باشد، اما اغلب به فرمهای غیر قابل استفاده یا به فرمهایی که فقط در خارج از ریزوسفر قابل استفاده است وجود دارد. در بسیاری از سیستم های کشاورزی که در آنها کاربرد P در خاک برای تضمین محصول زیاد گیاه ضروری است، بازیافت P بکار برده شده بوسیله گیاهان درفصل رویش بسیار پایین است، زیرا در خاک بیش از 80 درصد از P بخاطر جذب سطحی، بارندگی یا تبدیل شدن به فرم آلی تثبیت شده و قابل جذب توسط گیاها نخواهد بود.

P در خاک به شکلهای مختلفی مانند P آلی و معدنی یافت می شود(شکل1). مهم است تاکید شود که 20 تا 80 درصد از P در خاکها به فرم آلی یافت می شود، که از آن فیتیک اسید(اینوریتول هگزافسفات) معمولا جزء اصلی است. باقیمانده در بخش معدنی که شامل 170 فرم معدنی از P است یافت می شود. میکروبهای خاک فرمهای بی حرکت P را به محلول خاک آزاد می کنند و همچنین مسئول توقف تحرک P هستند. مقدار کم P موجود در خاک جذب آن توسط گیاه را محدود می کند. بیشتر مواد معدنی محلول مانند K در خاک از طریق جریان توده ای و انتشار حرکت می کنند اما P عمدتا بوسیله انتشار حرکت می کند. از آنجا که سرعت انتشار P پایین است( تا متر مربع بر ثانیه)، سرعت جذب توسط گیاهان ناحیه8 ای در اطراف ریشه بوجود مس اورد که خالی از P است.

مورفولوژی ریشه گیاه برای افزایش جذب P اهمیت دارد زیرا ساختارهای ریشه ای که نسبته سطح به حجم بیشتری دارند(سطح تماس بیشتری با خاک داشته و دسترسی به منابع غذای خاک دارند.) به این دلیل میکرویزاها برای کسب P توسط گیاه اهمیت دارند زیرا ریسه های قارچی مقدار خاکی که ریشه های گیاهان جستجو می کنند، سطح تماس ریشه های گیاهان با خاک را افزایش دهند. در گونه های گیاهی خاص، دسته های رشیه ای(ریشه های پروتئوئید) در واکنش به محدودیت P شکل گرفته اند. این ریشه های تخصص یافته مقادیر زیادی از اسیدهای آلی(تا 23 درصد از فتوسنتز خالص) تراوش می کنند که خاک را اسیدی کرده و یونهای فلزی اطراف ریشه ها را شلات می کنند که منجر به آماده سازی(تحریک) P و تعدادی از ریز مغذی ها می شوند.

جذب P از میان غشای پلاسمایی و تونوپلاست

جذب P یک مشکل برای گیاهان مطرح می کند، زیرا غلظت این ماده معدنی در محلول خاک پاین است اما نیاز گیاه بالاست. شکلی زا P که به آسانی توطس گیاهان دریافت می شود Pi است که غلظت آن به ندرت از 10 میکرومول در محلولهای خاک تجاوز می کند. بنابرانی گیاهان باید ناقلین خاصی در مرز ریشه / خاکم برای اخذ Pi از محلولهای با غلظت میکرومولار داشته باشند، علاوه بر مکانیسم های دیگر برای انتقال Pi از میان غشاهای بین بخشهای درون سلولی، جایی که غلظت Pi ممکن است 1000 مرتبه بیشتر از محلول خارجی باشد. همچنین باید یک سیستم برون ریزش وجود داشته باشد که در باز پراکنی این منبع گرانبها زمانی که P خاک دیگر در دسترس و یا کافی نیست، نقش ایفا کند.

شکلی که Pi در محلول وجود دارد نسبت به PH تغییر می کند. PK ها برای تفکیک H3PO4 به H2PO4 به به ترتیب 1/2 و 2/7 است. بنابراین در PH زیر 6، بیشتر Pi بصورت انواع مونووالان وجود خواهد داشت، در حالیکه H3PO4 و فقط به نسبت های جزئی وجود خواهند داشت. بیشتر مطالعات بر روی جذب Pi وابسته به PH در گیاهان عالیتر نشان داده اند که میزان جذب در PH بین 5 و6 جایی که غالبیت دارد، بیشترین است، که پیشنهاد می کند که Pi به فرم مونووالان جذب می شود.

تحت شرایط فیزیولوژیک طبیعی یک نیاز برای انتقال پر انرژی Pi از میان غشاهای پلاسمایی از خاک به گیاه وجود دارد بخاطر غلظت نسبتا بالای Pi در سیتوپلاسم و پتانسیل غشایی منفی که ویژگی سلولهای گیاهی است. این نیاز یه انرژی برای جذب Pi بوسیله اثرات مهار کننده های متابولیک که جذب Pi را به سرعت کاهش می دهند اثبات شده است. مکانیکهای دقیق انتقال غشایی هنوز روشن نشده، اگر چه کوترسپورت Pi با یک یا چند پروتون بهترین انتخاب بر مبنای مشاهدات زیر است.

افزودن Pi به ریشه های گرسنه منتهی به دپلاریزاسیون غشای پلاسمای و اسیدی شدن سیتوپلاسم می شود. دپلاریزاسیون نشان می دهد که Pi به آسانی بصورت و یا وارد نمی شود، هر دوی آنها منجر به هیپر پلاریزاسیون غشا می شوند. از این نتایج احتمال می رود که Pi با یونهای با شارژ مثبت کوتر سپورت می شود. کوترسپورت Pi با یک


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره جذب فسفر توسط گیاهان

دانلود مقاله کامل درباره خواص غوره 11 ص

اختصاصی از هایدی دانلود مقاله کامل درباره خواص غوره 11 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 11

 

خواص غوره

انگور نارس یا غوره سرد ، خشک و آب و عصاره آن نیز سردتر و خشک تر و فرونشاننده حرارت خون ، صفرا ، و قطع کننده بلغم معده ، و مقوی کبد و بدن و برطرف کننده سستی اعضاء و تشنگی و برای تخفیف رماتیسم و سیاتیک مفید است ضماد پودر غوره جهت خوشبو کردن عرق بدن و تخفیف جوشش و خارش پوست مفید است . رب غوره ، بر طرف کننده تشنگی، مسکن التهاب و حرارت و اسهال و انگیزنده اشتها و حفظ و محکم کننده جنین ، تقویت کننده احشاء و بر طرف کننده استفراغ های صفراوی و هرگاه همراه با رب انار میخوش شود برای درمان تبهای صفراوی مفید است آب غوره ، درمان چاقیست ، گیرهای قاعدگی را بر طرف و بلوغ دختران را جلو می اندازد . خشک کردن عصاره غوره جهت درمان تبهای صفراوی ، گلو درد ، ورم حنجره ، استفراغ خونین ، خونریزی بینی ، خونریزی لوزه و جوش دهان مفید است . هرگاه با آب تره ترکیب شود جهت جمع کردن بواسیر یا رحم نافع است و مخلوط با سرکه جهت درمان بواسیر و و چرک گوش نافع است و غرغره کردن جهت زخم معده و ترشح مواد سفید خانمها ، سورمه تهیه شده از آن بر طرف کننده درد چشم است.گرد غوره که همان غوره پودر شده است همان خواص غوره را دارد

توجه :

مقدار مجاز خوراک طبی آن از رب غوره هر وعده هر نفر در حدود پنج گرم . هر گاه خود غوره در دسترس نباشد جانشین آن می تواند دیواس یا سماق یا سیب ترش گردد

زیان غوره :

ضعیف کننده معده ( در صورت افراط ) زیان آور قوه باء عامل باد و نفخ شکم و درد روده و عامل التهاب و عطش در بعضی اشخاص ، خنثی کننده زیانهای آن گل قند و انجیر است . افراط در آن برای خانمهای حامله صلاح نیست

خرمالو

خرمالو میوه ای است شبیه گوجه فرنگی ، قرمز رنگ و دارای پوششی نازک و بی رنگ ، خوش طمع و دارای مواد صمغی و مازویی.

طعم آن ابتدا گس است که پس از رسیدن شیرین می شود و در اواخر پاییز می رسد .درخت خرمالو شبیه درخت سیب است و دارای برگهای درشت و سبز خوش رنگ می باشد .حدود 200 گونه خرمالو وجود دارد که اکثرا در مناطق گرمسیری و بعضا در جنگلهای شمال و جنوب ایران می روید در تهران و شهرهای دیگر نیز آن را پرورش می دهند پرورش یافته آن بدون هسته می باشد

خرمالو در برابر سرمای شدید زمستان حساس و از این نظر مشابه انار است . خوب است بدانید درخت خرمالو توسط پیوند زیاد می شود و تحت شرایط مناسب می تواند تا 100 سال عمر کرده و نه متر ارتفاع پیدا کند

میوه خرمالو تا زمانی که نرسیده باشد به علت داشتن مواد مازویی بسیار گس است ولی پس از رسیدن ، تانن آن تبدیل به چندین نوع قند می شود و طعم آن گوارا می گر دد خرمالو نیز همانند دیگر میوه های دانه دار ، پس از برداشت به رسیدن خود ادامه می دهد

گفته می شود برای رسیدن خرمالوهای نارس آنها را درون ظرفی که حاوی برگ درخت خرماول است بگذارید تا نوعی تخمیر در آن حاصل شده و خرمالوهای برسند ولی این نوع خرمالو منافع کمتری دارد

درگرگان به انواع خرمالو « اندو خرما » در مازندران « انجیر خرما » در توالش « آمبرو » و در آستارا « اربه » می گویند

خواص غذایی – دارویی خرمالو

خرمالو بهترین پاک کننده کبد و کلیه هاست

میوه نارس خرمالو گس است و تانن زیادی ندارد

خرمالو دارای ویتامینهای A ، کاروتن ، کلسیم ، گوگرد و فسفر می باشد که بخشی از ویتامینها و املاح معدنی بدن را تامین می کند


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره خواص غوره 11 ص

تحقیق و بررسی در مورد چرخه عمر صنایع روشنایی (نور) 45 ص

اختصاصی از هایدی تحقیق و بررسی در مورد چرخه عمر صنایع روشنایی (نور) 45 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 49

 

مقدمه

تمایل عمومی و روند رو به رشد بهره گیری از امکانات رفاهی در جهت فراهم نمودن آسایش زندگی ، از دیر باز تلاش ها ،خلاقیت ها و فعالیت های مستمر صاحبان حرف و صنایع را به خدمت خویش در آورده که تعدد و تنوع چشمگیر مصنوعات مورد استفاده در زندگی روزمره طبقات مختلف اجتماعی ، ضمن تصریح نیاز همیشگی جامعه به این محصولات حاکی از ضرورت انجام پیش بینی های اصولی در پاسخگویی تداومی به این نیاز ها می باشد.

در مجموعه مقتضیات متداول مذکور وسایل تولید روشنایی به مفهوم کلی در زمره مایحتاج اساسی و تقریبا اجتناب نا پذیر به شمار آمده که به واسطه رشد نا موزون جمعیت ، روند متوازن رفع تقاضا را سپری ننموده و کماکان از قابلیت عرضه و جذب بازار بسیار مناسبی برخوردار می باشد.

روشنایی تولید نور در سال 1372 پروانه بهره برداری در رابطه با تولید چراغ های روشنایی را کسب نمود و تولید خود را در سطح گسترده ای دنبال نمود این واحد تولیدی سپس در سال 1378 توانست پروانه بهره برداری تولید چراغهای کم مصرف را نیزاخذ نماید.

تولید سنتی و یکسان چراغ و از طرفی تقسیم بازار به صورت سنتی در بین تولید کنندگان موجود بازار صنایع روشنایی را دچار یکنوع یک نواختی نموده بود و شرکتهای مرتبط با این صنعت به نوعی به این وضع عادت نموده بودند .

مدیران صنایع روشنایی تولید نورازاواخرسال 1378 احساس نمودند که باید به گونه ای این چمبره یکنواختی راشکست و حرکتی نورادراین صنعت آغاز نمود وخواست و نیازواقعی مشتریان رادرکناراستفاده ازروش های تولیدجدید به شکلی مناسب پاسخ داد.

بدین لحاظ مدیران شرکت رئوس و اهداف کمی و کیفی را برای شرکت به تصویرکشیدند.

تولید محصولات با کیفیت مطابق خواست مشتریان

تولید محصولات مشابه محصولات روز اروپا

استفاده از روشهای تولید نوین و جایگزینی تکنولوژی های روز

گسترش شبکه نمایندگان فروش با عنایت به شهرستانهای فاقد نمایندگی

دریافت گواهینامه های کیفیت بین المللی

با توجه به اهداف از ابتدای سال1379 برنا مه ریزی جهت استقرار سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001 انجام گردید و نیز واحد تحقیق و توسعه برای توسعه کمی و کیفی محصولات و طراحی محصولات جدید نیز راه اندازی گردید .

سیستم شستشو و رنگ آمیزی کاملاً به صورت اتوماتیک در آمد و آزمایشگاههای شیمی و فیزیک نور در محل کارخانه تجهیز گردید .

این واحد صنعتی در اواخر سال 1379 موفق به دریافت گواهینامه ISO 9001 برای اولین بار در صنایع روشنایی استان گردید و در سال 1380 نیز موفق به کسب گواهینامه تحقیق و توسعه (R&D) از وزارت صنایع شد وبا تکیه بر اصل بهبود مستمر در سالهای 2003 و 2004 مفتخر به دریافت جایزه بین المللی اعتبار تجاری اروپا از مؤسسه مدیران تجاری اروپا گردید .

تنوع تولیدات یکی دیگر از شاخصه های مورد توجه در این واحد صنعتی بوده که اکنون این تعدد محصولات از رقم حدود 20 محصول در سال 1378 به بیش از 300 محصول در سال 1384 رسیده است .

صنایع روشنایی تولید نوردرگامی بلند و سرنوشت ساز از سال 1380 اقدام به مشارکت در تأسیس و راه اندازی کارخانه تولیدی لامپ نمود که اینک این کارخانه لامپ سازی به مرحله تولید رسیده است و توانایی تولید میلیونها لامپ در سال و آنهم فقط درفاز اول خود دارد .

طرح توسعه کارخانه از سال 1383 به مرحله اجرا در آمده است که فضای سالنهای تولید و مونتاژ را 25 % افزایش داده است .

همچنین با خرید و نصب ماشین آلات از بهترین کمپانی های اروپائی سطح کیفی محصولات به سطح قابل قبولی افزایش یافته است .

چرخه عمر صنایع روشنایی تولید نور

مرحله تولد :

تولید محصولات پر مصرف و مورد نیاز بازار

توزیع سنتی محصولات در بین فروشندگان جزء

فعالیت حداکثری پرسنل

استفاده از روشهای تولید سنتی

سرمایه گذاری برای گسترش فعالیتهای شرکت

مرحله رشد :

عقد قرارداد با نمایندگان فروش در شهرستانها

گسترش فعالیت در مناطقی که تولید کنندگان دیگر حضور کمرنگ تری دارند

توجه به تبلیغات و حضور در نمایشگاه

تولید محصولات خاص و برای کاربردهای خاص

توسعه خط تولید

استفاده از حضور مهندسین در بدنه شرکت

مرحله بلوغ :

اخذ گواهینامه های بین الملی

تولید محصولات جدید و راه اندازی واحد طراحی محصول

راه اندازی واحد تحقیق و توسعه

واگذاری تولید بخشی از محصولات به پیمانکاران جهت افزایش پتانسیل تولیدی شرکت در جهت تولید محصولات جدید

مشارکت در راه اندازی کارخانه لامپ سازی

بررسی انواع تهدیدات ( 5 تهدید در رقابت ) و اثرات آن روی شرکت

1- تهدید ناشی از رقبای موجود :

در بازار صنایع روشنایی ترکیب فروش به صورت سنتی در بین چند تولید کننده مطرح تقسیم گردیده است و نیز در مورد هر محصول این ترکیب شکل خود را دارد .

بطور مثال در مورد چراغهای مهتابی یاچراغهای پارکی و یاچراغهای خیابانی هر کدام از تولید کنندگان سهم تقریباً مشخصی را به خود اختصاص داده اند که این مقدار بستگی به گستره جغرافیایی توزیع محصولات دارد از طرفی هر یک از تولید کنندگان به تولید یک یا چند محصول شهرت یافته اند ولی این بدان معنی نیست که در یای تولید و عرضه محصولات همیشه آرام ، یکنواخت و مطمئن می باشد . دیگر تولید کنندگان و یا همان رقبا برای یافتن مشتری جهت محصولات جدید و یا افزایش تولید خود دائم به دنبال یافتن مشتریان تازه و جذب مشتریان رقبا هستند پس باید ضمن دقت کافی بر روی فعالیت های رقبا از لحاظ عرضه محصولات جدید ، رفتار با نمایندگان فروش ، نوع تبلیغات و دیگر موارد ، تهدیدات ناشی از رقبای موجود را همیشه جدی گرفت .

2- تهدید ناشی از رقبای جدید :

تولید کنندگان جدید یکی پس از دیگری وارد عرصه تولید شده و نمی توان جلوی رشد این حرکت را گرفت بلکه باید از این تهدید به بهترین شکل گذر نمود یکی از راهکارهایی که صنایع روشنایی تولید نور به عنوان استراتژی در پیش گرفته تولید محصولاتی‌می باشد که از لحاظ روش تولید دارای تکنولوژی و نیز پیچیدگی بوده و هرتولید کننده ای بویژه تولید کنندگان نوپا ، توان تولید آن محصول را به آسانی نداشته باشند و یا از طرفی در صورت تولید آن محصول امکان رقابت از لحاظ قیمت تمام شده را نداشته باشند ولی این تهدید همیشه وجود دارد که رقبای جدید الورود بخشی از بازار را به خود اختصاص می دهند و گاهاً با استفاده از نامها و محصولات مشابه ، مشتریان را به نحوی فریب داده و محصولات خود را جایگزین می نمایند .

پیوستگی زنجیره تولید محصولات باعث گردیده که یک شرکت تولیدی به پیمانکاران و تهیه کنندگان مواد اولیه متعددی وابسته باشد حال اگر در روند خرید و یا تامین مواد اولیه از یکی از


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق و بررسی در مورد چرخه عمر صنایع روشنایی (نور) 45 ص

دانلود مقاله کامل درباره عملکرد فیزیکی بخش کشاورزی

اختصاصی از هایدی دانلود مقاله کامل درباره عملکرد فیزیکی بخش کشاورزی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 16

 

عملکرد فیزیکی بخش کشاورزی واحد هومند آبسرد سال 1382

زمینه های مختلف تولیدی بخش کشاورزی واحد هومند آبسرد به قرار زیر میباشد.

باغات سیب واحد

توصیف فنی قطعات: این باغات متشکل از 4 قطعه تجمعی با محدودة مشخص میباشد که به صورت دو قسمت همسان ذیل به لحاظ فرایند سرمایه گذاری قابل تفکیک میباشد:

الف: قطعات 1 و 2 باغات:

این دو قطعه که در قسمت پائین و در مجاورت جاده تهران فیروزکوه قرار دارد جمعاً به مساحت تقریبی 10 هکتار که دارای تاریخ کشت و احداث همزمان بوده و با توجه به پیشینة شرایط نگهداری و به زراعی تقریباً یکسان، روند رویشی آنها کم و بیش یکسان است.

شاخص عملکردی: درختان این قطعات به سن تقریبی 9-8 سال بوده که با توجه به پیشینة نگهداری و باردهی درختان این قطعات تا این تاریخ وارد سطح تولید اقتصادی (باردهی اقتصادی) نشده اند ولیکن در آستانة تولید اقتصادی قرار دارند.

این قطعات از سال 1383 دارد سطح تولید اقتصادی میشوند که دلایل توضیحی آن در ذیل آورده می شود. بدیهی است که امسال میبایست در فرایند بوجه بندی معاونت پیش بینی هزینه های جاری آنها صورت پذیرد.

توضیح: با توجه به مشاهدة میزان باردهی و پیش بینی عملکرد این قطعات در سال جاری (حدود 6 تن در هکتار) لذا از امسال به بعد این سطح از باغات از فرآیند سرمایه گذاری خارج شده و میبایست برای سال آتی (1383) پیش بیتی هزینه های جاری این قطعات از طریق برنامة نگهداری سالیانه به دقت برآورد گردد. در ضمن قابل ذکر است که به دلایل رسیدگی مجدانه و برنامه ای چند سال اخیر، برمامة تولید این قطعات حدوداً یکسال از پروژة سرمایه گذاری خود جلوتر میباشد.

ب= قطعات سیب 3 و 4 (باغات سیب)

این دو قطعه در بالا دست قطعات 1 و 2 قرار دارند که جمعاً به مساحت تقریبی 32 هکتار میباشد و دارای یک تاریخ کشت و احداث همزمان هستند. با توجه به پیشینة نگهداری این دو قطعه روند رویشی آنها کم و بیش همانند و برابر میباشد.

شاخص عملکردی: سن تقریبی درختان این قطعات –6 ساله بوده و با توجه به پیشینة نگهداری قطعات در سالهای اولیه کاشت سم رویشی درختان نسبت به زمان کاشت کمتر میباشد.

درختان این قطعات تازه شروع به باردهی مقطعی نموده و طبق برنامة زمانبندی پروژه سرمایه گذاری باغات سیب واحد، این قطعات در سال 1385 به حدود 20% باردهی پیش بینی شده در پروژه می رسند.

این قطعات از سال 1386 به بعد وارد سطح تولید اقتصادی میشوند و تمام هزینه های انجام شده تا آن زمان سرمایه گذاری تلقی می گردد که بر اسسا پروژة تهیه شده قابل پیش بینی و تأمین میباشد.

2- قطعه 24 هکتاری گردد:

توصیف فنی قطعات: باغ گردوی واحد به صورت یک قطعه نواری در مجاورت تهران – فیروزکوه کاشته شده است و تقریباً تمامی درختان به سن تقریبی 3 ساله میباشد.

کاشت این درختان با مبنای طرح توسعه طوبی (بصورت رایگان تهشه شده) صورت گرفته که مرغداری و حصار فیزیکی برای واحد بوده که قابلیت اقتصادی شدن را دارا می باشد.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره عملکرد فیزیکی بخش کشاورزی

دانلود پاورپوینت انبارداری- 40 اسلاید

اختصاصی از هایدی دانلود پاورپوینت انبارداری- 40 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت انبارداری- 40 اسلاید


دانلود پاورپوینت انبارداری- 40 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   انبارداری عبارت است از دریافت مواد و اقلام،نگهداری صحیح و تحویل به موقع آنها به مصرف کننده با رعایت مقررات و دستورالعمل های سازمان به نحوی که با اعمال کنترل دقیق، از میزان موجودی کالا در انبار و مقدار مصرف آن، و نیز از انباشته شدن بیش از حد موجودیها جلوگیری شود.

 

 

 

§
§انبار به محل یا فضایی گفته می شود که بر اساس یک سیستم طبقه بندی صحیح، مواد اولیه، کالای نیم ساخته، محصول ساخته شده و یا فراورده های مختلف صنعتی بازرگانی در آن نگهداری می شود.

 

 

 

 

انواع انبارها :

انبارها را به طرق مختلف تقسیم بندی می کنند :

    از نظر نوع کالاهای نگهداری شده
    از نظر چگونگی و ماهیت عمل
    از نظر فیزیک یا شکل ساختمانی

 

 

(1دریافت یا تحویل گرفتن کالا
(2نگهداری و حفاظت اجناس و کالا در انبار ( انبار کردن )
(3صدور یا تحویل دادن اجناس و کالا به خارج از انبار

 

فرایند دریافت کالا:

جزء اول از مرحله اول انبارداری :شامل کنترل و بازرسی قبل ازتحویل گرفتن قطعی اجناس و کالا توسط انباردار می باشد که طبق ضوابط و براساس مدارک و در شرایط خاصی صورت می گیرد که در هر سازمانی روش آن تعیین و به موقع به اجرا گذاشته می شود .

جزء دوم از مرحله اول انبارداری: مربوط به عملیات صدور رسید انبار است که در مراحل بعدی انبارداری و حسابداری ازآن به عنوان سند انبار استفاده می شود . رسید انبار باید گویای کلیه مشخصات کمی و کیفی عمل انبارداری در این مرحله باشد .

 

 

این امکان وجود دارد اجناس مشابه ای در یک موسسه ای قابلیت جایگزینی با یکدیگر را داشته باشند . بنابراین انباردار می بایست در خصوص تعیین محل مناسب برای استقرار این نوع اجناس به گونه ای عمل کند که ارتباط انواع آنها با یکدیگر برقرار شود تا در صورت نیاز به هریک  از آنها ، امکان دسترسی به کالای مورد نظر به سهولت مقدور گردد . انباردار با در کنار هم و یا نزدیک قرار دادن این اجناس ، باعث کوتاه شدن مسافت جا به جایی و حمل ونقل ، کاهش خستگی ، تسهیل در دسترسی به موقع و فراهم سازی کالا در پاسخگویی به درخواست ها         می گردد.

به همین دلیل ، محل قرار دادن کالا در انبار و انتخاب انبار باید با دقت وتأمل بیشتری صورت گیرد. ضمن آنکه نحوه چیدن و انبار کردن کالا از اهمیت ویژه ای برخوردار است که شامل :

 وضعیت انتخاب محل
نحوه قرار دادن کالا در انبار
استفاده مفید از بیشترین فضای داخل انبار
رعایت اصول طبقه بندی کالا
جلوگیری از تداخل شماره کالا واجناس
 
§روش شماره گذاری ساده با اعداد ترتیبی
§روش الفبایی(ترتیب حروف الفبایی نام کالا)
§روش تلفیقی حرف و عدد
§روش اعشاری یا دیویی
§روش نیمونیک
§روش کدگذاری بر اساس طبقه بندی کالا
§روش کدگذاری MESC(وزارت نفت:10 رقم)
 
§برچسب عکس چتر
§برچسب گیلاس شیشه ای
§علامت
§برچسب قابل اشتعال
§برچسب قابل انفجار
§علامت دو خط موازی و عددی بالای آن
§...
§
§

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت انبارداری- 40 اسلاید