هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله درمورد فناوری اگریس

اختصاصی از هایدی مقاله درمورد فناوری اگریس دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 20

 

مقدمه

کَریس به‌منظور مبادله اطلاعات پژوهش‌های کشاورزی در حال انجام، در کشورهای در حال توسعه، نظامی ایجاد شده استموسوم به نظام اطلاعات تحقیقات جاری کشاورزی (کریس)[1] . فکر تأسیس این نظام در 1965 مطرح شد. از 1968 تا 1970 این موضوع در دو کنفرانس با عناوین "اولویت‌های تحقیقات کشاورزی برای توسعه اقتصادی افریقا"[2]  و "کنفرانس توسعه کشاورزی" [3]  که به‌ترتیب در شهرهای ابیجان و بلاگیو برگزار گردید، مطرح شد و مورد تأیید و حمایت قرار گرفت.

ایجاد کریس در 1971 در شانزدهمین نشست کنفرانس فائو توصیه شد و کمیته مشاوره فنی (تک)[4]  حمایت از طرح آزمایشی را به گروه مشاوره در زمینه تحقیقات جهانی کشاورزی پیشنهاد کرد.در 1972 هماهنگی اولیه کریس به کشور فرانسه محول و از سوی تعدادی از اعضای گروه مشاوره در تحقیقات جهانی کشاورزی حمایت شد. در کنار آن طرح آزمایشی کریس در 14 کشور افریقای غربی شروع به‌کار کرد. طرح آزمایشی در  1973 پایان یافت و برمبنای آن یک راهنما به زبان‌های انگلیسی و فرانسوی منتشر شد.

ارزیابی طرح آزمایشی به‌وسیله مرکز توسعه تحقیقات جهانی در 1974 در شهر اتاوا واقع در کانادا انجام شد و فائو پیشنهاد گسترش طرح را به کشورهای در حال رشد عرضه داشت. کمیته مشاوره فنی نیز اجرای مرحله اول پیشنهاد را عرضه و بدین ترتیب، کریس اطلاعات مربوط به مؤسسات پژوهشی و کارکنان و برنامه‌های تحقیقاتی مربوط به این مرحله را گردآوری کرد. در 1975 پرسشنامه‌ها و راهنماهای آموزشی آماده شدند و اطلاعیه‌ای از طرف مدیرکل فائو برای کشورهای عضو ارسال شد و از آنها برای تعیین دفاتر ارتباط و مراکز دریافت نظام دعوت به‌عمل آمد. در 1976 هیئت‌های مشورتی جهت راهنمایی در زمینه گردآوری داده‌ها به کشورهای در حال رشد اعزام شدند.در 1979 طرح ساده‌ای برای سازماندهی داده‌های طرح‌های تحقیقاتی، روش آماده‌سازی راهنماهای آموزشی، و تهیه نرم‌افزار آماده و از طرف مدیرکل فائو دعوتنامه‌ای برای شرکت در کریس صادر شد. در 1980 برگه‌های ورود اطلاعات و راهنماها توزیع و برنامه‌های آموزشی نیز آغاز گردید.نخستین اجلاس مشاوره فنی مراکز عضو کریس در 1981 برگزار شد و پس از دریافت بازخورد از مراکز، راهنماهای کریس مورد تجدیدنظر قرار گرفت. دومین اجلاس مشاوره فنی مراکز عضو کریس در 1983 برگزار شد. نمایش پیوسته نخستین هسته پایگاه جهانی اطلاعات کریس بر روی رایانه فائو به‌اجرا درآمد و نمایشگاهی نیز از راهنماهای منتشر شده کریس به‌وسیله مراکز ملی و منطقه‌ای برپا شد و به این ترتیب رسمآ گشایش یافت.

ساختار.

شبکه همکاری بین‌المللی کریس مرکب از مراکز ملی، منطقه‌ای، و بین‌المللی است و به‌شکل غیرمتمرکز عمل می‌کند. مرکز هماهنگی کریس در شاخه توسعه نظام‌ها و طرح‌های بخش کتابخانه و سندپردازی[5] ، در دفتر مرکزی سازمان جهانی خواربار و کشاورزی (فائو)، در شهر رم واقع است و همه کشورها داوطلبانه و برمبنای حقوق مساوی در آن شرکت می‌کنند (:4 79-80). مراکز 137 مرکز ملی، از جمله ایران، در این شبکه عضویت دارند و با آن همکاری می‌کنند. علاوه بر این، 20 مرکز منطقه‌ای به‌طور فعال در آن مشارکت دارند (:5 12؛ :7 5).

مراکز ملی کریس را کشورهای شرکت‌کننده تشکیل می‌دهند. مسئولیت این مراکز ملی شامل این موارد است: گردآوری، سازماندهی، نمایه‌سازی، و پردازش داده‌ها به‌منظور تولید پایگاه ملی اطلاعات یا فهرست ملی کریس؛ روزآمدسازی مداوم و نگهداری پایگاه اطلاعاتی یا فهرست ملی؛ انتشار راهنماهای ملی لازم؛ فراهم‌آوری داده‌ها به‌منظور افزودن به پایگاه اطلاعاتی مرکز هماهنگی کریس؛ و در صورت تأسیس، افزودن به پایگاه اطلاعاتی مرکز منطقه‌ای، اشاعه اطلاعات و تأمین خدمات پرسش و پاسخ با استفاده از پایگاه اطلاعاتی ملی، منطقه‌ای و جهانی؛ گردآوری بازخورد از استفاده‌کنندگان به‌منظور ارزیابی و بهبود خدمات (:4 83-84؛ :7 5).

مراکز منطقه‌ای کریس به‌وسیله گروهی از کشورهای عضو برمبنای ویژگی‌ها و علایق مشترک نظیر زبان، همجواری جغرافیایی، ساختار منطقه‌ای موجود، و جز آن انتخاب می‌شوند (:5 13). این مراکز ایفای تمام یا بخشی از نقش‌های زیر را برعهده دارند: ارتقای سطح همکاری منطقه‌ای در داخل کریس، پردازش داده‌های دریافتی از مراکز ملی، مدیریت و نگهداری پایگاه اطلاعاتی منطقه‌ای، انتشار راهنماهای منطقه‌ای، انتقال فایل منطقه‌ای به پایگاه جهانی، اشاعه اطلاعات و تأمین خدمات پرسش و پاسخ با استفاده از پایگاه اطلاعاتی منطقه‌ای یا جهانی، و اجرای برنامه‌های آموزشی با همکاری مرکز هماهنگی کریس. مراکز منطقه‌ای، در صورت نداشتن امکانات پردازش، ممکن است فعالیت‌های خود را به ارتقای سطح همکاری و آموزش محدود نمایند (:4 84-85).

کریس در مراکز بین‌المللی تحقیقات کشاورزی دارای دفاتری است که مستقیمآ با پایگاه اطلاعاتی کریس همکاری دارند و اصطلاحآ به آنها دفاتر بین‌المللی کریس می‌گویند (:6 5). هر مرکز مستقر در یک سازمان بین‌المللی مسئولیت اطلاع‌رسانی طرح‌هایی را برعهده دارد که در آن مرکز به‌اجرا


دانلود با لینک مستقیم


مقاله درمورد فناوری اگریس
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد