هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت والتر گروپیوس آشنایی با معماری معاصر

اختصاصی از هایدی پاورپوینت والتر گروپیوس آشنایی با معماری معاصر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

نوع فایل:  ppt _ pptx ( پاورپوینت )

( قابلیت ویرایش )

 


 قسمتی از اسلاید : 

 

تعداد اسلاید : 30 صفحه

هوالله الخالق الباری المصور... ...
اوست خدای آفریننده عالم امکان وپدیدآورنده جهان وجهانیان نگارنده صورت خلقیان عنوان درس:آشنایی با معماری معاصر والتر گروپیوس Walter Gropius اطلاعات شخصی : نام : والتر آدولف گئورگ گروپیوس تاریخ تولد: ۱۸ مه ۱۸۸۳ محل تولد : برلین تاریخ مرگ: ۵ ژوئیه ۱۹۶۹(سن:۸۶ سال) محل مرگ : کمبریج, ماساچوست ملیت: آلمانی گروپیوس همانند پدرش یک معمار بود، و برخلاف روندی که لوکوربوزیه و میس طی کرده بودند، به صورت آکادمیک معماری را آموخته بود.به عنوان همکار در دفتر پیتر به‌رنس به فعالیت پرداخت، همزمان با او، لوکوربوزیه و میس ون دررو نیز مدتی به کار‌آموزی در آن دفتر مشغول بودند. با کمک هنری وان دِ ولده، به ریاست مدرسه هنر وصنعت وایمار انتخاب شده و آن را به مدرسه‌ای که امروز با نام باهاوس می‌شناسیم و از اثرگذارترین مدارس در شکل گیری هنر و معماری مدرن بود، تبدیل کرد.
گروپیوس، براساس معیارهایی که در آن زمان برای معماری مدرن تدوین شده بود و الویت دادن به عملکرد بنا، ساختمان مدرسه باهاوس را طراحی کرد.او هم در اثر فشارهای دولت نازی، از آلمان خارج شد، ابتدا به انگلستان و سپس به امریکا رفت و در آنجا به تدریس در مدرسه طراحی دانشگاه هاروارد مشغول شد. از جمله بناهایی که گروپیوس آن‌ها را طراحی کرده، می‌توان به این موارد اشاره کرد: کارخانه فاگوسساختمان اداری و کارگاه نمایشگاه ورکباندخانه شخصی‌اش در ماساچوستدانشگاه بغداد در عراقسفارتخانه امریکا در یونان والتر گروپیوس Walter Gropius معمار برجستهٔ آلمانی-آمریکایی بود. وی از بنیانگذاران باهاواس و استاددانشگاه هارواردبود. او در برلین متولد شد و با آلما ماهلر Alma Mahler ازدواج کرد . والتر گروپیوس، از تأثیرگذارترین معماران مدرنیته، در سال 1883 در آلمان به دنیا آمد.
در سال 1919 وی با ادغام آکادمی هنرهای زیبا و مدرسه هنرها و پیشه ها، مدرسه معماری مشهور باهاوس را در وایمار بنیان نهاد.
یکی از مشهورترین کارهای والتر گروپیوس ساختمان مربوط به همین «آموزشگاه هنری» معروف به نام باهاواس است که خود از بنیان گذاران آن بوده است.
این بنا که در سال 1925 (هشتاد و سه سال پیش) در آلمان ساخته شده است به صورت یک الگو برای تمام بناهای مدرن پس از آن درآمده و تمامی ایده های به کار رفته در ساخت آن اعم نمای شیشه ای، پنجره های مکانیکی، راه پله ها، ریل های سقفی مخصوص نورپردازی استودیوها، سیستم حرارت مرکزی و غیره برای اولین بار در این ساختمان ارائه شده اند.             این آموزشگاه هنری با روی کار آمدن رژیم نازی بسته شد و اغلب شاگردان و مدرسان آن مجبور به ترک آلمان شدند.
همین مسئله باعث شد تا به تدریج این نوع معماری در کشورهایی چون آمریکا، انگلیس و به ویژه منطقه اسرائیل که مقصد اصلی مهاجران آلمانی بودند بیشتر گسترش یابد به عنوان مثال تنها در شهر تل آویو نزدیک به چهارهزار ساختمان مشابه ساختمان باهاوس وجود دارد.
گروپیوس خود در سال 1937 به آمریکا رفت.
به همراه مارسل بروئر در دانشگاه های کمبریج و ماساچوست مشغول تدریس شدند.
معماری دانشگاه هاروارد نیز توسط گروپیوس صورت گرفته است.     خانه ی گروپیوسُ لینکلن ۱۹۳۸ معمار: والتر گروپیوس مکان: دسائو، آلمان سال ساخت:

  متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت:  ................... توجه فرمایید !

  • در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه جهت کمک به سیستم آموزشی برای دانشجویان و دانش آموزان میباشد .

 



 « پرداخت آنلاین »


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت والتر گروپیوس آشنایی با معماری معاصر
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد