فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:38
فهرست مطالب:
عناوین صفحات
تقدیر و تشکر : 4
تقدیم به 5
فصل ا ول 6
موضوع طرح 7
محل اجرای طرح : 7
سرمایه گذاری کل طرح 7
سهم آورده متقاضی 7
مقدمه 8
بنابراین مهمترین دستاورد های کشتهای فشرده گلخانه ای 10
مفهوم گلخانه 11
آشنایی با انواع گلخانه ها از جهت شکل و ساختمان 12
اسکلت گلخانه ها 13
پوشش گلخانه ها 15
فاکتورهای اساسی رشد گیاهان گلخانه ای (نور) 17
فاکتورهای اساسی رشد گیاهان گلخانه ای (درجه حرارت ) 18
محل مناسب جهت گلخانه 20
اخلاق در کسب و کار 22
بازار و مشتریان 23
نصب تجهیزات مدرن 23
پیامد نصب تجهیزات مدرن 25
مبارزه بیولوژیکی 26
فصل دوم 28
توجیه اقتصادی طرح : 29
الف - سرمایه گذاری ثابت : 29
2 ) محوطه سازی : 30
2 ) محوطه سازی : 30
3 ) ساختمانها: 30
4 ) ماشینآلات: ارقام به هزار ریال 31
5 ) تاسیسات: 31
6 ) وسایل نقلیه : ارقام به هزار ریال 32
7 ) تجهیزات اداری: به هزارریال 32
8 ) هزینههای قبل از بهرهبرداری: ارقام به هزار ریال 32
جمع کل سرمایه گذاری ثابت 33
استهلاک 33
تعمیرات 34
سوخت و انرژی 34
پرسنل:قیمت به هزار ریال 35
هزینه کل 35
خرید مواد اولیه به ظرفیت 100 تن خیار در سال 36
فروش:قیمت به هزار ریال 36
سرمایه در گردش 37
سرما یه گذاری کل 38
فصل ا ول
موضوع طرح
پرورش صیفیجات ( خیار ) گلخانهای به ظرفیت 100 تن درسال
محل اجرای طرح :
قابل اجرا در سراسر کشور
سرمایه گذاری کل طرح
05/747 میلیون ریال
سهم آورده متقاضی
05/77 میلیون ریال
670 میلیون ریال
27 ماه
مقدمه
نرخ بالای رشد جمعیت از یک سو و کاهش وسعت اراضی حاصلخیز به دلیل توسعه روزافزون شهرها و مناطق صنعتی از سوی دیگر، ضرورت استفاده بهینه از امکانات موجود را بیش از پیش مینماید. بطور کلی افزایش تولید محصولات کشاورزی به دو طریق میسر میباشد ،یکی از طریق افزایش سطح زیر کشت و دیگری افزایش عملکرد محصول در واحد سطح. روش اول بنابر دلایل فوقالذکر قابل اجرا نیست، لذا بایستی با استفاده از تکنولوژیهای جدید نسبت به افزایش میزان تولید در واحد سطح اقدام نمود. تولید صیفیجات گلخانه ای یکی از مصادیق تولید بیشتر در سطح کمترمیباشد. یکی از محصولاتی که در کشت گلخانهای صیفیجات مورد توجه قرار گرفته است، خیار تیریپلوئید میباشد که هر بوته آن در یک دوره کشت به طور متوسط بیش از بیست و دو کیلو گرم محصول تولید مینماید. بذر این خیار هیبرید بوده و خیار حاصله پارتنوکارپ ( بدون تخم ) و قلمی خواهد بود. به دلیل مسدود بودن محیط ، کنترل شرایط اقلیمی از قبیل دما و رطوبت و همچنین آفات و امراض به راحتی مقدور بوده و دوره رشد محصول حدود شش ماه به طول میانجامد. در این دوره محصول هر سه روز یک بار قابل چیدن است.
کشت صیفی جات در گلخانه به صورت ردیفی و آبیاری به روش قطره ای صورت میگیرد . فاصله کاشت بذر در روی ردیف ها 15 تا 20 سانتیمتر و فاصله ردیفها از یکدیگر 80 تا 100 سانتیمتر در نظر گرفته میشود. دمای مناسب گلخانه برای رشد مطلوب بوته ها 22 تا 28 درجه سانتیگراد بوده و بایستی توجه داشت که افزایش بیش از حد رطوبت نسبی در گلخانه باعث تشدید بروز و گسترش امراض قارچی گوناگون میگردد. بدیهی است که در صورت مشاهده نشانه های بیماری بایستی سریعا نسبت به سمپاشی و کنترل آن با سموم قارچ کش مناسب اقدام نمود.
کارافرینی کشت گیاهان گلخانه ای خیار در استان سیستان و بلوچستان