مقدمه
1- هدف
2 - دامنه کاربرد
3- تعریف
4- ویژگیها
5- ناپذیرفتنیها
6- نمونه برداری
7 - بسته بندی و نشانه گذاری
استاندارد روش اندازهگیری نمک در خوراک دام و طیور
1- هدف
2- دامنه کاربرد
3- روش کار
روش اندازه گیری فیبر خام در غذای دام
مقدمه
1- هدف
2- دامنه کاربرد
3- نمونه برداری
4- روش آزمون
روش اندازه گیری کلسیم در غذای دام
مقدمه
1- هدف
2- دامنه کاربرد
3- تعریف
4- نشانه و اختصارها
5- نمونه برداری
6- روش آزمون
روش اندازهگیری آهن در خوراک دام و طیور
1 ـ هدف
2 ـ دامنه کاربرد
3 ـ روش اندازهگیری آهن در خوراک دام و طیور
روش اندازهگیری فسفر در خوراک دام و طیور
1 - هدف
2 - دامنه کاربرد
3 - تعیین مقدار فسفر
کربنات کلسیم جهت مصرف در خوراک دام و طیور و آبزیان
- 0مقدمه
- 1هدف
- 2دامنه کاربرد
- 3ویژگیها
- 4بسته بندی و نشانه گذاری
- 5نمونه برداری
- 6روش های آزمون
- 7شرایط نگهداری و انبار کربنات کلسیم
ویژگیهای پودر پر مورد مصرف در خوراک دام وطیور
1 ـ هدف
2 ـ دامنه کاربرد
3 ـ تعریف
4 ـ طرز تهیه
5 ـ ویژگیها
6 ـ عوامل ناپذیرفتنی
7 ـ نمونه برداری
8 ـ بسته بندی و نشانه گذاری
ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور
مقدمه
1 ـ هدف و دامنه کاربرد
2 ـ تعریف
3 ـ ویژگیها
4 ـ نمونهبرداری و روشهای آزمون
5 ـ بسته بندی و نشانه گذاری
49 صفحه
word
1- هدف
2 - دامنه کاربرد
3- تعریف
4- ویژگیها
5- ناپذیرفتنیها
6- نمونه برداری
7 - بسته بندی و نشانه گذاری
استاندارد روش اندازهگیری نمک در خوراک دام و طیور
1- هدف
2- دامنه کاربرد
3- روش کار
روش اندازه گیری فیبر خام در غذای دام
مقدمه
1- هدف
2- دامنه کاربرد
3- نمونه برداری
4- روش آزمون
روش اندازه گیری کلسیم در غذای دام
مقدمه
1- هدف
2- دامنه کاربرد
3- تعریف
4- نشانه و اختصارها
5- نمونه برداری
6- روش آزمون
روش اندازهگیری آهن در خوراک دام و طیور
1 ـ هدف
2 ـ دامنه کاربرد
3 ـ روش اندازهگیری آهن در خوراک دام و طیور
روش اندازهگیری فسفر در خوراک دام و طیور
1 - هدف
2 - دامنه کاربرد
3 - تعیین مقدار فسفر
کربنات کلسیم جهت مصرف در خوراک دام و طیور و آبزیان
- 0مقدمه
- 1هدف
- 2دامنه کاربرد
- 3ویژگیها
- 4بسته بندی و نشانه گذاری
- 5نمونه برداری
- 6روش های آزمون
- 7شرایط نگهداری و انبار کربنات کلسیم
ویژگیهای پودر پر مورد مصرف در خوراک دام وطیور
1 ـ هدف
2 ـ دامنه کاربرد
3 ـ تعریف
4 ـ طرز تهیه
5 ـ ویژگیها
6 ـ عوامل ناپذیرفتنی
7 ـ نمونه برداری
8 ـ بسته بندی و نشانه گذاری
ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور
مقدمه
1 ـ هدف و دامنه کاربرد
2 ـ تعریف
3 ـ ویژگیها
4 ـ نمونهبرداری و روشهای آزمون
5 ـ بسته بندی و نشانه گذاری
49 صفحه
word
آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان