![تحقیق در مورد انواع بانکها](../prod-images/535375.jpg)
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه13
فهرست مطالب
4- شیوه سرمایه گذاری توسط بانک های اسلامی استفاده می شود.
5- Mudaraba یا کارشناس امور مالی سرمایه
6- Musharaka یا رابطه مالی
-8 Bai – Mvajjal یا فروش هزینه بعلاوه درصد بخصوص از سود بر مبنای امور مالی تحت پرداخت بهره و سود
- در بخش اول ذکر شد که مانند دیگر بانکهای سیستم سنتی وام دهی در غالب سیستم تامین سرمایه اسلامی به موسسات در بخشهای یمختلف صنعتی در بازار مالی بنگلادش صورت می گیرد. بدین منظور جهت آگاهی بیشتر، پیش از معرفی بانکهای اسلامی و رابطه با وام دهندگان، بویژه مالکان صنایع روستایی و کوچک اطراف شهر، شرح مختصری ازیک بانک اسلامی وروشهای سرمایه گذاری آن در بخش زیر آورده شده است.
2- بانک اسلامی : بانکی بدون بهره
بانک اسلامی ممکن است که به عنوان واسط مالی تعریف شود که بی طرفی و به طور عملی به خوبی مدیریت می کند و باید قوانین اسلامی را مربوطه خود قرار دهد و به طور کلی تمامی فعالیت های خود را بدون بهره انجام دهد. (2001.Alam)
هدف از اقتصاد اسلامی به گونه ای که توسط (1988) Molla, (1984) Ahmad جمع آوری شده نه تنها عناصر سازنده (مولفه) معامله بر مبنای بهره است بلکه تاسیس حکم اجتماعی متعادل و منجر به فردی است که از انواع بهره برداری آزاد است. بانک اسلامی نه تنها کارشناس امور مالی است بلکه مخاطب تجارت است. این سیستم به طور اساسی سهامی میان صاحبان سرمایه و کارآفرینان است که از پیامدهای جمعی تاثیر می پذیرد.
بنابراین این سیستم از بهره سیستمی که دارای ریسک است برای کارآفرینان یا استفاده کنندگان سرمایه متفاوت است. به گفته دیگر می توان گفت بانک اسلامی بانک شرکتی(سهامی) است.
3- بانک های دور دنیا
(1991) Kazarian (1989) Ahsan, (1989) Nassief مشهودند که بیش از 70 بانک
تحقیق در مورد انواع بانکها