این محصول در قالب PDF و در 61 صفحه می باشد.
این پروژه کار آفرینی هم در قالب درس کار آفرینی دانشجویان عزیز قابل ارائه میباشد و هم میتوان به عنوان طرح توجیهی برای دریافت وام های اشتغالزایی به سازمان مورد تقاضا ارائه نمود.
چکیده
غلات حجیم شده عموما" بعنوان تنقلات مصرف میشوند. از آنجا که آمار استفاده از تنقلات
متنوع و غذاهای آماده در جوامع امروزی با افزایش روزافزونی مواجه است، از اینرو این طرح در قالب
مطالعه مقدماتی و امکانسنجی طرح تولید غلات حجیم بررسی شده است. مطالعه واحدهای تولید
کننده و بررسی وضعیت صادرات و واردات و امکان توسعه صادرات، بیانگر اقتصادی و توجیه پذیر بودن
طرح میباشد.
معرفی محصول
بطور کلی فرآورده های حجیم شده را می توان از بیشتر غلات مانند گندم، جو، برنج و ذرت تولید
کرد که به اشکال گوناگون مانند ورقه ای، پولکی یا دانه کامل حجیم شده به بازار عرضه می شوند. از
ذرت بیشتر از سایر غلات برای تولید فرآورده های حجیم استفاده می شود.
بر اساس تعاریف استانداردهای ملی، غلات حجیم شده عبارتند از بلغور و آرد غلات که به وسیله
دستگاه اکسترودر، تحت دما و فشار بالا، حجیم و پخته شده و سپس پوششو طعم داده شده باشند.
مایعات شکلاتی، میوه ای یا انواع طعم های دیگر میتواند به عنوان ماده پرکننده یا مغزی در این
محصولات تزریق شود یا به عنوان روکش دهنده روی این محصولات را پوشانده و طعم های متنوعی
ایجاد کنند.
انواع دیگری از غلات حجیم نیز وجود دارند که بر پایه دانه غلات تهیه میشوند. در این روش دانه
های گندم، ذرت یا برنج تحت شرایط انفجاری ویژه ای حجیم شده و سپس از ترکیباتی مانند عسل،
کاکائو یا مواد مشابه به عنوان روکش دهنده برای آنها استفاده میشود.
پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی تولید غلات حجیم شده