لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:49
فهرست مطالب
ویژگیهای آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور آبزیان
استاندارد روش اندازهگیری نمک در خوراک دام و طیور
روش اندازه گیری فیبر خام در غذای دام
روش اندازهگیری آهن در خوراک دام و طیور
روش اندازهگیری فسفر در خوراک دام و طیور
ویژگیهای پودر پر مورد مصرف در خوراک دام وطیور
ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور
مقدمه
آرد استخوان یکی از منابع تامین کلسیم و فسفر در تغذیه دام و طیور و آبزیان است . نظر به اینکه آرد استخوان در داخل کشور تولید میشود لذا با توجه به اهمیت تغذیه ای و بهداشتی که دارد تجدید نظر در استاندارد آن ضروری می نمود.
اگر آرد استخوان بروش پخت تهیه شود اصطلاحأ آن را آرد استخوان 1 و اگر درکوره و بروش سوزاندن تهیه گردد آن را خاکستر استخوان 2 می نامند.
مقاله:آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان