هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت درباره ارزش تغذیه ای گوشت

اختصاصی از هایدی پاورپوینت درباره ارزش تغذیه ای گوشت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت درباره ارزش تغذیه ای گوشت


پاورپوینت درباره ارزش تغذیه ای گوشت

فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 20 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه

vگوشت یکی از مهمترین منابع پروتئینی به شمار می رود غنی بودن گوشت از پروتئین ارزشمندی حاوی اسیدهای آمینه ضروری بدن- مواد معدنی و انواع ویتامین ها و نیز انرژی کافی سبب می شود تا آن را در زمره بهترین و کاملترین مواد غذایی طبقه بندی کرد.
vپروتئین گوشت:
vبه طور کلی پروتئین گوشت را می توان به 3 دسته پروتئین های میوفیبریلی، سارکوپلاسمیک و بافت پیوندی طبقه بندی کرد.

     پروتئین های میوفیبریلی: این پروتئین ها جمعاً حدود 40 درصد از پروتئین های گوشت را تشکیل می هد.

پروتئین های میوفیبریلی عبارتند:

آلودگی هایی که ممکن است تا قبل از فرآوری وارد گوشت شود

       پروتئین های سارکوپلاسمیک

جمعاً40% از کل پروتئین های گوشت را تشکیل می دهد.

سارکوپلاسم حاوی صدها پروتئین مختلف می باشند که شامل :

1- میوژن B و A که جزء آلبومین ها محسوب می شوند و محلول در آبند و جمعاً 20% از کل پروتئین گوشت را تشکیل می دهند.

2- میوگلوبین Mb دو پروتئین رنگدانه ای اصلی گوشت و مسئول رنگ آنی می باشند.

 

        پروتئین های بافت پیوندی

 

این مواد پروتئینی در حدود 20% از پروتئین های ماهیچه را شامل می شود از مهمترین
پروتئین های بافت پیوندی کلاژن – الاستین – ریتوکلین می باشند.

 

 


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت درباره ارزش تغذیه ای گوشت
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد